Sassy and Wicked 4 Napisano 12 godzin temu Ktoś jej zamknie w końcu japę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezbożna 31 Napisano 12 godzin temu Kultura i klasa. W rzeczy samej. Nieheteronormatywna ktoro czeba szanować tak. Bo jest i zyje. Haa haa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 650 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, Sassy and Wicked napisał: Ktoś jej zamknie w końcu japę? Chciałam dać lajka ale ktoś zablokowal, więc idę spać. Słodkich snów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sassy and Wicked 4 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Chciałam dać lajka ale ktoś zablokowal, więc idę spać. Słodkich snów Wcześnie… szkoda, ja natomiast prędko nie zasnę, bo miałam drzemkę pomiędzy 17 a 20. Do usłyszenia, bye. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sassy and Wicked 4 Napisano 12 godzin temu 2 minuty temu, BabkaBożaBezbożna napisał: Kultura i klasa. W rzeczy samej. Nieheteronormatywna ktoro czeba szanować tak. Bo jest i zyje. Haa haa A ciebie w studni zapeklować. Haa ha. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezbożna 31 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, Sassy and Wicked napisał: A ciebie w studni zapeklować. Haa ha. No i chùi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 229 Napisano 12 godzin temu ty jestes taka serio gejowa to czemu opychasz sie kutaczami a farfeluna pewnie ci wali, no bicz pliz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezbożna 31 Napisano 11 godzin temu Komu? Ty nie pyskuj tam misiu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach