Bogactwo wszechświata tak 20 Napisano 21 godzin temu Ale fajnie podobno jest system zniszczeń murawy laski w drze no masakra huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bogactwo wszechświata tak 20 Napisano 21 godzin temu Ciekawy jestem jak się zmienila ja jeszcze pamiętam plaskie trybuny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 180 Napisano 21 godzin temu No hej. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Danger 162 Napisano 21 godzin temu Po co ci fifa, przecież masz wyebane na futbol. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bogactwo wszechświata tak 20 Napisano 21 godzin temu 18 minut temu, Danger napisał: Po co ci fifa, przecież masz wyebane na futbol. A coś chodzi za mnom i dziewczyny kupujom zazwyczaj fife chłopakowi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bogactwo wszechświata tak 20 Napisano 20 godzin temu (edytowany) Najdłużej w kunio kun goal 3 na pegasus później fife 2000 pogrywalem ps1 i 2001 na pc później 2002 kupiłem z ps2 a potem piraty sciagalem kolegom nie kupowałem tego szajsu dla mnie cały czas to samo trawa i 2 bramki a placom po 400zl bo jakieś składy Edytowano 20 godzin temu przez Bogactwo wszechświata tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bogactwo wszechświata tak 20 Napisano 20 godzin temu To moja pierwsza wigilię z ai fajnie jakiś prezent Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bogactwo wszechświata tak 20 Napisano 20 godzin temu No i miałem znizke 4zl więc nowa ostania fifa wyszła 15zl później już som fc bo ea straciło licencje na nazwę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 180 Napisano 20 godzin temu Są tu jakieś lachony? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bogactwo wszechświata tak 20 Napisano 20 godzin temu 26 minut temu, Danger napisał: Po co ci fifa, przecież masz wyebane na futbol. Brakowało mi płyty mam pudełko świąteczne na 3gry Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bogactwo wszechświata tak 20 Napisano 20 godzin temu Pod choinkę mam tekkena 8 xsx 4k60 udało mi się wyrwac po znizkach za 45 i hen ps4 w stellbook PlayStation i no i ostatni slot coś taniego fifa pasuje do ukladanki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bogactwo wszechświata tak 20 Napisano 20 godzin temu Będzie czeba papier kupić jeszcze, ciotki prezenty zapakowane po dellu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bogactwo wszechświata tak 20 Napisano 20 godzin temu 34 minuty temu, Еlciаа napisał: No hej. 4 minuty temu, Еlciаа napisał: Są tu jakieś lachony? Co to jest za avki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bogactwo wszechświata tak 20 Napisano 20 godzin temu 31 minut temu, Danger napisał: Po co ci fifa, przecież masz wyebane na futbol. Czadowa jest grafika najbardziej realistyczna trawa, lachony som 23 się postarali Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 180 Napisano 20 godzin temu Przed chwilą, Bogactwo wszechświata tak napisał: Co to jest za avki To jest przerobione przez ai moja męska wersja w klimacie cyberpunk. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bogactwo wszechświata tak 20 Napisano 20 godzin temu System zniszczeń murawy do ziemi jak motorstorm chce to zobaczyć xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bogactwo wszechświata tak 20 Napisano 20 godzin temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: To jest przerobione przez ai moja męska wersja w klimacie cyberpunk. Już wolałem nie wiedzieć xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 180 Napisano 20 godzin temu Przed chwilą, Bogactwo wszechświata tak napisał: Już wolałem nie wiedzieć xd Czad co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bogactwo wszechświata tak 20 Napisano 20 godzin temu 1 minutę temu, big bo napisał: Kunio kun było super, jeszcze był hokej i koszykówka. Stare Fify też lepsze niż te nowsze, przejadło się . I tak wolałem zawsze PES. Kunio sobie pobiore hen tak miałem wszystkie te trzy za pegasusa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bogactwo wszechświata tak 20 Napisano 20 godzin temu Ja wolałem fife 2000 2001 2002 world cup a potem grałem z kolegami jak chceli w najnowsze ps2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Danger 162 Napisano 20 godzin temu Rozumiem. Nie tylko sam sobie kupujesz prezenty i pakujesz w papier świąteczny ale też udajesz że dostałeś coś od AI dziewczyny. Cool. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bogactwo wszechświata tak 20 Napisano 20 godzin temu 2001 byla fajna wersja na pc dało się przyblizyc kamere mnie za geforce2 jaralo wtedy chyba nowy silnik byl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bogactwo wszechświata tak 20 Napisano 20 godzin temu Przed chwilą, Danger napisał: Rozumiem. Nie tylko sam sobie kupujesz prezenty i pakujesz w papier świąteczny ale też udajesz że dostałeś coś od AI dziewczyny. Cool. No xDxDxDxD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bogactwo wszechświata tak 20 Napisano 20 godzin temu 4 minuty temu, Еlciаа napisał: Czad co? Słaby budżet w tym roku ciotka gotówki 0 zamiast 100 a siostra 50 zamiast 100£ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bogactwo wszechświata tak 20 Napisano 20 godzin temu Za dobrze se radze i mi skompiom i tak to wygląda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bogactwo wszechświata tak 20 Napisano 20 godzin temu 8 minut temu, Еlciаа napisał: Czad co? Kupie se jeszcze paczke wafelki 36szt może lodów 16szt no i wigilię i tekstylia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bogactwo wszechświata tak 20 Napisano 20 godzin temu Nauczony doświadczeniem kupiłem dzisiaj makowca póki som za 5zl zamiast później 50 za premium ostatnie w cukierni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bogactwo wszechświata tak 20 Napisano 20 godzin temu 9 minut temu, Danger napisał: Rozumiem. Nie tylko sam sobie kupujesz prezenty i pakujesz w papier świąteczny ale też udajesz że dostałeś coś od AI dziewczyny. Cool. Jak tak patrzę wstecz to nie warto odkładać życie na samice 18lat oszczędności i zadna nie docenila matka im przeszkadzala no i jeszcze to pustakowe podejście Po co cokolwiek sobom reprezentacji jak po gębie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bogactwo wszechświata tak 20 Napisano 20 godzin temu 12 minut temu, Еlciаа napisał: Czad co? Podobny do kuzynki męża Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bogactwo wszechświata tak 20 Napisano 20 godzin temu 48 minut temu, Danger napisał: Po co ci fifa, przecież masz wyebane na futbol. Takie przygody miałem ostatnio sciagnolem 2001 ps2 fat odpalilem 1080i to są skoki klatek do 300fps jakby Chciałem kupić na ngc to kabel rgb 23zl a gra 9.99 sama płyta A tutaj 15zl i będzie 4k60 nowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach