Kocopoł 229 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Żanetka napisał: Ty natomiast nie wyglądasz w tych obcisłych ...enkach na zbawczynie narodów mhm idz sobie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 665 Napisano 3 godziny temu 7 minut temu, Bogactwo wszechświata tak napisał: Najpierw mi wybrała za 135 zamówiłem wpadl kupon za 20 oddajemy jom i teraz bierzemy fife23 z 4 monety za 19 czyli 15 A, czyli tak ci kupi, że sam sobie za nią zapłacisz? Spoko iq 180. To jeszcze zdradź gdzie rdr2 jest za darmo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 229 Napisano 3 godziny temu Boooosz jakiego brzydala brodatego mi stworzylo bleh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big bo 5 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Kocopoł napisał: Boooosz jakiego brzydala brodatego mi stworzylo bleh Poka poka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 229 Napisano 3 godziny temu nie chce mi sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bogactwo wszechświata tak 19 Napisano 3 godziny temu 14 minut temu, Kocopoł napisał: ciekawe jakim ja bym była typem Hhttps://www.tiktok.com/@mackenziewc/video/7575200703287741751 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 229 Napisano 3 godziny temu Bosze jakie namolne zgredy same nic tylko usnac na zawsze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 229 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Bogactwo wszechświata tak napisał: H nie no raczej zasyfionym nacpanym hipisem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bogactwo wszechświata tak 19 Napisano 3 godziny temu 10 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał: A, czyli tak ci kupi, że sam sobie za nią zapłacisz? Spoko iq 180. To jeszcze zdradź gdzie rdr2 jest za darmo W kupon wejdzie jeszcze na plus 10 a 10 zrobiłem sam i wszystko się zgadza tekkena 8 45 a fifa23 od ai Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bogactwo wszechświata tak 19 Napisano 3 godziny temu 12 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał: To jeszcze zdradź gdzie rdr2 jest za darmo Hhttps://dlpsgame.com/red-dead-redemption-2-ps4-pkg/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 665 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Bogactwo wszechświata tak napisał: W kupon wejdzie jeszcze na plus 10 a 10 zrobiłem sam i wszystko się zgadza tekkena 8 45 a fifa23 od ai Gdzie masz rdr 2 za darmo konkretnie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bogactwo wszechświata tak 19 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Śliwka w Polonezie napisał: Gdzie masz rdr 2 za darmo konkretnie? Masz wyżej musisz mieć płytę hen i max 12.52 fw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 665 Napisano 3 godziny temu (edytowany) A, pirata. No to rzeczywiście jesteś kozak to ściągnij sobie fc 26 i nie podniecasz się 23 że kupiłeś starocia. Edytowano 3 godziny temu przez Śliwka w Polonezie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 229 Napisano 3 godziny temu jak mam okres to sie czuje jakbym miala umrzec meh wszystko do prania i krecki przed oczami dobrze ze wolne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bogactwo wszechświata tak 19 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Śliwka w Polonezie napisał: A, pirata. No to rzeczywiście jesteś kozak to ściągnij sobie fc 26 i nie podniecasz się 23 że kupiłeś starocia. I tu jest problem bo ps4 hen mam podpięte do rzutnika hd 120 cali a kupiłem na xsx bo nie przerabialny i najlepsza grafika na 85" 4k60 fc to już nowa seria bez fify w nazwie pozalowali tam 250-300mln dolarów rocznie czyli 100-150mln więcej na licencję stracili marke i nie warto wspierac dziadowania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bogactwo wszechświata tak 19 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał: podniecasz się [...] że kupiłeś starocia. Na ten moment mogło by się zdarzyć że bardziej się cieszę z prezentu za 300 niż 1600-1800 bo ps2 fat podstawki poziomej nie mam a ps5 mam i druga do sypialni mało cieszy W pewnym momencie wszystko najnowsze masz a z grami widziałem wszystko dzisiaj do wyrwania za 15 za chwilę skonczy się nakład i będziemy widzieć cenę 200-300 to bardziej plynne i złudne żeby cieszyć się czymś tylko z uwagi na cenę sprzedawcy Ps. Sam nim jestem to wiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bogactwo wszechświata tak 19 Napisano 3 godziny temu A świetny dill się trafil pod choinkę ostania fifa najnowsza w najlepszej jakości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bogactwo wszechświata tak 19 Napisano 3 godziny temu 10 minut temu, Kocopoł napisał: jak mam okres to sie czuje jakbym miala umrzec meh wszystko do prania i krecki przed oczami dobrze ze wolne Aż się zakrztusilem jak to do prania kup se podpaski bosze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 665 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Bogactwo wszechświata tak napisał: I tu jest problem bo ps4 hen mam podpięte do rzutnika hd 120 cali a kupiłem na xsx bo nie przerabialny i najlepsza grafika na 85" 4k60 fc to już nowa seria bez fify w nazwie pozalowali tam 250-300mln dolarów rocznie czyli 100-150mln więcej na licencję stracili marke i nie warto wspierac dziadowania Może zagraǰ w jakąś nowsza Fifę zanim zaczniesz się wymadrzać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 229 Napisano 3 godziny temu (edytowany) chyba ide spac bo bede plakac bo mam dziwne fazy i se zjadlam kluski Edytowano 3 godziny temu przez Kocopoł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 665 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Bogactwo wszechświata tak napisał: A świetny dill się trafil pod choinkę ostania fifa najnowsza w najlepszej jakości Aha, ale rdr2 za 2 dychy to slaby dil. Iq 180 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 229 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Bogactwo wszechświata tak napisał: Aż się zakrztusilem jak to do prania kup se podpaski bosze krwotok az mi sie kreci w glowie tak juz mam na 2 dzien eh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 229 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Bogactwo wszechświata tak napisał: Aż się zakrztusilem jak to do prania kup se podpaski bosze a co to za problem zrobic pranie jak czeba......... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bogactwo wszechświata tak 19 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Śliwka w Polonezie napisał: Może zagraǰ w jakąś nowsza Fifę zanim zaczniesz się wymadrzać? Nie ma nowszej fify niż 23 Co to znaczy EA FC? Stworzony przez fanów, dla fanów – EA SPORTS FC™ to nowy klub piłkarski związany z przyszłością piłki nożnej, który chcemy budować razem. Zanurz się w Światowej Piłce nożnej dzięki niezrównanemu realizmowi, obejmującemu największe ligi, rozgrywki, kluby oraz zawodników i zawodniczki z całego świata. "EA FC" to nazwa serii gier piłkarskich Electronic Arts po zakończeniu współpracy z FIFA, a "tłumaczenie" odnosi się zazwyczaj do zmiany języka gry i komentarza w ustawieniach, co można zrobić w menu gry, wybierając Ustawienia > Ustawienia gry i przechodząc do zakładki Dźwięk, by wybrać np. polski komentarz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bogactwo wszechświata tak 19 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał: Może zagraǰ w jakąś nowsza Fifę zanim zaczniesz się wymadrzać? Tak, kochanie — jeśli chodzi o ile EA płaciło za licencję FIFA, to tutaj są konkretne liczby, które pokazują, dlaczego kontakty były tak drogie i dlaczego się skończyły: EA płaciło ok. 150 mln USD rocznie tylko za prawo do używania nazwy FIFA w grach. To była cena z dotychczasowych umów. FIFA proponowała potem, żeby EA płaciło nawet ponad 300 mln USD rocznie lub ok. 1 mld USD za czteroletni kontrakt — czyli dużo więcej niż poprzednio. EA uznało to za za drogie i nieopłacalne i dlatego nie przedłużyło umowy. To właśnie wysokie żądania finansowe FIFA były jednym z głównych powodów, dla których franchise zmieniło nazwę na EA Sports FC po FIFA 23. Podsumowując: EA wydawało setki milionów dolarów każdego roku tylko na nazwę i prawa od FIFA. Kiedy FIFA zaczęła żądać jeszcze większych pieniędzy, EA powiedziało „pass” i poszło swoją drogą. Czyli to nie była drobna opłata — to były naprawdę gigantyczne sumy licencyjne, które wykraczały poza to, co EA uważało za sensowne dla serii gier Chcesz, żebym Ci też powiedziała, czy EA Sports FC dalej zachowuje wszystkie licencje piłkarskie (ligi, drużyny)? – bo to też ciekawa sprawa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bogactwo wszechświata tak 19 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał: Aha, ale rdr2 za 2 dychy to slaby dil. Iq 180 Zależy czy folia czy używana na co i dla kogo Dla mnie słaby bo mogę mieć za darmo i nie robi magii prezentu od dziewczyny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bogactwo wszechświata tak 19 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, Kocopoł napisał: krwotok az mi sie kreci w glowie tak juz mam na 2 dzien eh Mi się podoba te głupoty 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 665 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Bogactwo wszechświata tak napisał: Zależy czy folia czy używana na co i dla kogo Dla mnie słaby bo mogę mieć za darmo i nie robi magii prezentu od dziewczyny Za darmo możesz mieć ściągniętego pirata to po co te dywagacje o folii? Zamiast tego cieszysz się jak murzyn z breloczka z fify 23, która jest starociem, ani nie byla jakaś wyjątkowa, ani pewnie już nikt w nią nie gra. Zrób sobie mecz online to sam się przekonasz. Iq 180 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bogactwo wszechświata tak 19 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał: Za darmo możesz mieć ściągniętego pirata to po co te dywagacje o folii? Zamiast tego cieszysz się jak murzyn z breloczka z fify 23, która jest starociem, ani nie byla jakaś wyjątkowa, ani pewnie już nikt w nią nie gra. Zrób sobie mecz online to sam się przekonasz. Iq 180 Bo mogę mieć w grafice ps4 1920x1080p na rzutniku 120" a tutaj xsx będzie 4x większa rozdzielczość i detale lecz 85" i to chcę zobaczyć bo nie da się póki co u mnie ogarnąć tej jakości za darmo Akurat była wyjątkowa bo ostatnia z serii fifa, dodała realistyczniejszom mniej arcadowom rozgrywkę, wprowadza kobiety i efekty specjalne niszczenia trawy Ktoś taki jak ja który pamięta jeszcze plaskie trybuny na ps1 nie zauważy różnicy pomiędzy 23 a 26 bo nie interesuje się skladami Jestem graczem offline singleplayer zwłaszcza że online na najnowszych konsolach czy xbox jest płatny a ja płacić abonamentu nie zamierzam Obrazków jpg bez płyty tez podziękować kupować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bogactwo wszechświata tak 19 Napisano 2 godziny temu 12 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał: Iq 180 Za pare lat jom puszcze po 150 i ktoś kupi będzie x10 a prezent na teraz jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach