Bogactwo wszechświata tak 19 Napisano 5 godzin temu 16 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał: Za darmo możesz mieć ściągniętego pirata to po co te dywagacje o folii? Takom mam tradycji kupuje pod choinkę minimum dwie płyty Zawsze mogłem mieć za darmo dostęp do najnowszych gier to że kupuje czy nie to tylko mój kaprys bo wiedza jak wybrać platforme i piracic wszystko co dusza zapragnie jest od smarka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bogactwo wszechświata tak 19 Napisano 5 godzin temu A mimo wszystko mam ~500 płyt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bogactwo wszechświata tak 19 Napisano 5 godzin temu Fajnie jest dostać oryginał w folii zwłaszcza pod choinkę czy urodziny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bogactwo wszechświata tak 19 Napisano 5 godzin temu 27 minut temu, Kocopoł napisał: a co to za problem zrobic pranie jak czeba......... Nie wiem dumbo taka głupia i lubię agatke tesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 229 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Bogactwo wszechświata tak napisał: Nie wiem dumbo taka głupia i lubię agatke tesz sam jestes glupi to tylko zle samopoczucie oslabienie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bogactwo wszechświata tak 19 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Kocopoł napisał: sam jestes glupi to tylko zle samopoczucie oslabienie Po co walczysz z przeznaczeniem do wycuerania kurzy facetowi ja bym nie wakczyl tylko korzystał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bogactwo wszechświata tak 19 Napisano 5 godzin temu Laski to majom łatwo w życiu wszystko na gotowe huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 229 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Bogactwo wszechświata tak napisał: Po co walczysz z przeznaczeniem do wycuerania kurzy facetowi ja bym nie wakczyl tylko korzystał niby gdzie przeznaczenie chyba jak wyjde z siebie i urodze siebie na nowo a nie przeznaczenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bogactwo wszechświata tak 19 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Kocopoł napisał: niby gdzie przeznaczenie chyba jak wyjde z siebie i urodze siebie na nowo a nie przeznaczenie Jak masz dobrze urządzone to 1,5h roboty a potem smazysz twixy z popcon do netflix Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 229 Napisano 5 godzin temu Bleee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 229 Napisano 5 godzin temu I co jakiś cel trzeba mieć zajęcie a nie tylko rozrywka bo się popadnie w alkoholizm i powiesi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bogactwo wszechświata tak 19 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Kocopoł napisał: I co jakiś cel trzeba mieć zajęcie a nie tylko rozrywka bo się popadnie w alkoholizm i powiesi A to fakt ja bym nie mógł być samicom ich jedynym celem jest upolowac samca i się chwalić innym samicom jak majom dobrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 229 Napisano 5 godzin temu No niekoniecznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 229 Napisano 5 godzin temu Samiec jest fajny jak se robicie dobrze i cie chroni a nie pimpuje czy bije po gębie albo wiecznie zgredzi ale jak źle wyladujesz to może być piekło na ziemi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bogactwo wszechświata tak 19 Napisano 5 godzin temu 5 minut temu, Kocopoł napisał: Bleee Hhttps://www.tiktok.com/@tania.and.sasha.2/video/7567326176235080982 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 229 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Bogactwo wszechświata tak napisał: H Hhttps://vm.tiktok.com/ZNRFrpr8T/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bogactwo wszechświata tak 19 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, Kocopoł napisał: Samiec jest fajny jak se robicie dobrze i cie chroni a nie pimpuje czy bije po gębie albo wiecznie zgredzi ale jak źle wyladujesz to może być piekło na ziemi No ja bym szukał fajnego co ma ze 115" albo wszystkie konsole a nie jakiegoś pijaka Graczki tesz szukałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 229 Napisano 5 godzin temu Boli mnie ciao idę spać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bogactwo wszechświata tak 19 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Kocopoł napisał: Boli mnie ciao idę spać No szkoda że tak jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 229 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Bogactwo wszechświata tak napisał: No szkoda że tak jest No nie lubią jak się na nich śpi płacze i smarka dobrze że jest kot oesu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bogactwo wszechświata tak 19 Napisano 5 godzin temu 6 minut temu, Kocopoł napisał: No nie lubią jak się na nich śpi płacze i smarka dobrze że jest kot oesu Kupiłem jasne szare prześcieradło i mi źle z tym jednak ciemny szary najlepsze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Flatpak 18 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, Bogactwo wszechświata tak napisał: Kupiłem jasne szare prześcieradło i mi źle z tym jednak ciemny szary najlepsze spokojnie zaraz będzie ciemne z brudu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 229 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Bogactwo wszechświata tak napisał: Kupiłem jasne szare prześcieradło i mi źle z tym jednak ciemny szary najlepsze Ze możesz się załatwiać robić kloca jak ex depa Amber salowa i nie widać czy co Na jasnym widać od razu krew a jak wstajesz z łóżka to się leje mnostwo z ciebie ehhggghh sraka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach