bad behaviour 28 Napisano 12 godzin temu 3 minuty temu, Śliwka z Grójca napisał: Ja tam tu widzę, że to ty ostatnio poczułaś się mocna z gieniem i qwerty za plecami i na dzień dobry atakujesz różnych ludzi. Jak ty masz być gwarantem kwitnięcia tego miejsca, to jakby się cieszyć na wiadomość o policystycznych jajnikach. Mocne Ale uzasadnione 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 668 Napisano 12 godzin temu 11 minut temu, Śliwka z Grójca napisał: Ja tam tu widzę, że to ty ostatnio poczułaś się mocna z gieniem i qwerty za plecami i na dzień dobry atakujesz różnych ludzi. Jak ty masz być gwarantem kwitnięcia tego miejsca, to jakby się cieszyć na wiadomość o policystycznych jajnikach. Dzwonić pod 112? Bo coś nie tak z tobą na starość.. Weź złap oddech i przewietrz się. Zgłaszam wszystkie twoje wpisy i będę regularnie zgłaszać. Także ten wypuść powietrze stara ciotko klotko i daj ludzom żyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 119 Napisano 12 godzin temu 15 minut temu, Onaaaa napisał: Ty i robienie scen nie rośmieszyaj mnie az tak nie musisz najpierw naucz sie kłócić Nauczę się jeśli Ty nauczysz się kłamać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 119 Napisano 11 godzin temu (edytowany) 20 minut temu, Śliwka z Grójca napisał: Nie wiem czy mam, jak widzę, że typ pytaniem sugeruje, że siedziałam cały dzień myśląc o nim to mu podaję kilka randomowych wykonanych czynności żeby się nie podniecił za bardzo Kiedy nie zajrzę to jesteś gotowy i obecny rozliczać ludzi w stylu ubeckim i z tego sie nie wybronisz żadnymi manipulacjami , bo widać czarno na białym co robisz. Edytowano 11 godzin temu przez Get Out Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ginekolog z trójmiasta 2 Napisano 11 godzin temu Wiejski głupek Krzysio Kupa nawet w internecie jest poniżany, to trzeba być wybitnym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 119 Napisano 11 godzin temu 7 minut temu, ginekolog z trójmiasta napisał: Wiejski głupek Krzysio Kupa nawet w internecie jest poniżany, to trzeba być wybitnym Napisał munek ukr z niebieską kartą za znęcanie się nad starszą, bo na wódkę nie chciała dać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ginekolog z trójmiasta 2 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, Get Out napisał: Napisał munek ukr z niebieską kartą za znęcanie się nad starszą, bo na wódkę nie chciała dać. Nie projektuj na mnie siebie i swojego tatusia, wazoniarzu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka z Grójca 43 Napisano 11 godzin temu 18 minut temu, 250GodzinTak napisał: Dzwonić pod 112? Bo coś nie tak z tobą na starość.. Weź złap oddech i przewietrz się. Zgłaszam wszystkie twoje wpisy i będę regularnie zgłaszać. Także ten wypuść powietrze stara ciotko klotko i daj ludzom żyć Sama złap oddech jak o 7 rano już do elci żeby szła do pracy i przestała się puszczać, do leksa, coś tam, do Krejzi coś tam, do Eve coś tam, do Jeża chyba też się plujesz od rana. Tylko do Gieni- jak się czujesz kochanie? Zgłaszaj, zgłaszaj, najlepiej do jakiejś kliniki w Bielsku Białej. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka z Grójca 43 Napisano 11 godzin temu (edytowany) 18 minut temu, Get Out napisał: Kiedy nie zajrzę to jesteś gotowy i obecny rozliczać ludzi w stylu ubeckim i z tego sie nie wybronisz żadnymi manipulacjami , bo widać czarno na białym co robisz. G prawda, dużo razy wchodzisz i sobie klepiesz, nawet wczoraj chyba olałam cię bo smęciłeś. Masz reakcję jak zmyślasz, kłamiesz, hejtujesz albo robisz fikoły. Już sobie tak nie wlewaj Edytowano 11 godzin temu przez Śliwka z Grójca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzloraWieczorna 22 Napisano 11 godzin temu Ty się lepiej zajmij zyebami które widząc pieszych wjeżdżają na pasy. Ostatnio jakiś pozer mi wjechał dostał spojrzenie w slol molszyn a słychać było jego laske ktora zaczęła drzeć pìzde w a samochodzie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 668 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, Śliwka z Grójca napisał: Sama złap oddech jak o 7 rano już do elci żeby szła do pracy i przestała się puszczać, do leksa, coś tam, do Krejzi coś tam, do Eve coś tam, do Jeża chyba też się plujesz od rana. Tylko do Gieni- jak się czujesz kochanie? Zgłaszaj, zgłaszaj, najlepiej do jakiejś kliniki w Bielsku Białej. Zgłoszone. O 7 rano to byłam w pracy i nawet nie było czasu tu zajrzeć. Nie wiem w jakiej strefie czasowej żyjesz, ale może jednak ty mieszkasz w Kanadzie Weź coś na uspokojenie i nie udawaj, bo wiem kim jesteś.. Nigdy nie mieszkałam w Bielsku. Ale coś polecasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 119 Napisano 11 godzin temu 7 minut temu, ginekolog z trójmiasta napisał: Nie projektuj na mnie siebie i swojego tatusia, wazoniarzu Jasne za prawidłową opiekę nad matką dali ci niebieską kartę ukrze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1376 Napisano 11 godzin temu 25 minut temu, Get Out napisał: Nauczę się jeśli Ty nauczysz się kłamać. Nie bylo tematu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 119 Napisano 11 godzin temu 2 minuty temu, Śliwka z Grójca napisał: G prawda, dużo razy wchodzisz i sobie klepiesz, nawet wczoraj chyba olałam cię bo smęciłeś. Masz reakcję jak zmyślasz, kłamies, albo robisz fikoły. Już sobie tak nie wlewaj Przecież ty potrafisz wariować nawet do drugiej w nocy o ile ja będę udzielał się i jeszcze nie było takiego dnia żebyś nie wyskoczył z krzaków jak mnie zobaczysz. To jak ty chcesz się z tego wybronić w dodatku tak tanimi manipulacjami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka z Grójca 43 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Zgłoszone. O 7 rano to byłam w pracy i nawet nie było czasu tu zajrzeć. Nie wiem w jakiej strefie czasowej żyjesz, ale może jednak ty mieszkasz w Kanadzie Weź coś na uspokojenie i nie udawaj, bo wiem kim jesteś.. Nigdy nie mieszkałam w Bielsku. Ale coś polecasz? A twoje foty, które tu rozsyłałaś każdemu i później latały na publiku to nie twoje foty, tak Włazisz tu koło 7 regularnie, akurat ja tej porze często bywam i widzę jak już się plujesz do ludzi. Następnym razem ci podpowiem która godzina Zgłaszaj 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka z Grójca 43 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, Get Out napisał: Przecież ty potrafisz wariować nawet do drugiej w nocy o ile ja będę udzielał się i jeszcze nie było takiego dnia żebyś nie wyskoczył z krzaków jak mnie zobaczysz. To jak ty chcesz się z tego wybronić w dodatku tak tanimi manipulacjami. O drugiej to ja tu bywam od wielkiego dzwonu. Dobra, już nie kombinuj jak koń pod górę i nie koloryzuj że za każdym razem jestem jak ty jesteś, dramatyzujesz strasznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 119 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Nie bylo tematu A widzisz zapedziłaś się w kozi róg, bo trzeba się nieźle nagłówkować abyśmy zaczęli się kłócić. Oglądasz coś w tv Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 668 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, Śliwka z Grójca napisał: A twoje foty, które tu rozsyłałaś każdemu i później latały na publiku to nie twoje foty, tak Włazisz tu koło 7 regularnie, akurat ja tej porze często bywam i widzę jak już się plujesz do ludzi. Następnym razem ci podpowiem która godzina Zgłaszaj Foty zachodów słońca? Oddychaj Ciotka Bo na zawał zejdziesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 668 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, Śliwka z Grójca napisał: O drugiej to ja tu bywam od wielkiego dzwonu. Dobra, już nie kombinuj jak koń pod górę i nie koloryzuj że za każdym razem jestem jak ty jesteś, dramatyzujesz strasznie Zawsze tu jesteś. Ile Urząd Pracy wypłaca zasiłku? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 119 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, Śliwka z Grójca napisał: O drugiej to ja tu bywam od wielkiego dzwonu. Dobra, już nie kombinuj jak koń pod górę i nie koloryzuj że za każdym razem jestem jak ty jesteś, dramatyzujesz strasznie Nie mogę sobie pozwolić na siedzenie do tak później pory ,bo rano wstaje do roboty . Ale zawsze jak zarwe nockę, to ty warujesz i pewnie wjedziesz znowu tanią manipulacją, że całkiem przypadkowo wtedy jesteś . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka z Grójca 43 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Zawsze tu jesteś. Ile Urząd Pracy wypłaca zasiłku? Szkoda, że nie ma już tematu Leżaka o prezentach. Bym ci szybko pokazała o której byłaś O mój zasiłek się nie martw sieroto. Moja praca ma się dobrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 119 Napisano 11 godzin temu 5 minut temu, Śliwka z Grójca napisał: A twoje foty, które tu rozsyłałaś każdemu i później latały na publiku to nie twoje foty, tak Włazisz tu koło 7 regularnie, akurat ja tej porze często bywam i widzę jak już się plujesz do ludzi. Następnym razem ci podpowiem która godzina Zgłaszaj Znowu ubecki ton ci wjeżdża żeby rozliczać ludzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 119 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, Śliwka z Grójca napisał: Szkoda, że nie ma już tematu Leżaka o prezentach. Bym ci szybko pokazała o której byłaś O mój zasiłek się nie martw sieroto. Moja praca ma się dobrze A słyszałem że od rana zawszę jesteś żeby kogoś rozliczać, więc ten zasiłek jak najbardziej realny skoro masz taki nadmiar czasu . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka z Grójca 43 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, Get Out napisał: Nie mogę sobie pozwolić na siedzenie do tak później pory ,bo rano wstaje do roboty . Ale zawsze jak zarwe nockę, to ty warujesz i pewnie wjedziesz znowu tanią manipulacją, że całkiem przypadkowo wtedy jesteś . ZAWSZE Patrz jaki niefart, bo ja do 2 to naprawdę raz na miesiąc, dwa tu może jestem. No ale ksysio widzi to co widzi i chyba chce być celebrytą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka z Grójca 43 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, Get Out napisał: Znowu ubecki ton ci wjeżdża żeby rozliczać ludzi. Ty już od 2015 masz twarde dowody na pe.do na kafe i zaraz je masz ujawnić, tylko przypomnę. Oraz nazbierałeś za bitcoiny mnóstwo kompromitujących informacji które masz w teczkach. Przypomnieć ci? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 668 Napisano 11 godzin temu 3 minuty temu, Śliwka z Grójca napisał: Szkoda, że nie ma już tematu Leżaka o prezentach. Bym ci szybko pokazała o której byłaś O mój zasiłek się nie martw sieroto. Moja praca ma się dobrze Piszesz nie na temat. Zgłaszam spamming. Jaka praca? Jak cały czas tu jesteś. Chyba emerytka dorabiająca sprzedając bilety autobusowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka z Grójca 43 Napisano 11 godzin temu 2 minuty temu, Get Out napisał: A słyszałem że od rana zawszę jesteś żeby kogoś rozliczać, więc ten zasiłek jak najbardziej realny skoro masz taki nadmiar czasu . O 7 często czytam, pisac mi się nie chce o tej porze. Mam jeszcze 2 godziny do pracy. Tak, wiem, nie pytałeś i po co opowiadać na twoje urojenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 119 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, Śliwka z Grójca napisał: ZAWSZE Patrz jaki niefart, bo ja do 2 to naprawdę raz na miesiąc, dwa tu może jestem. No ale ksysio widzi to co widzi i chyba chce być celebrytą Częściej i wtedy zawsze jesteś obecny, a wątpię aby to był przypadek . Jutro i w każdy kolejny dzień wyskoczysz w kilka sekund jak mnie tylko zobaczysz więc żadnymi manipulacjami tego nie zakryjesz , bo widać jak się udzielasz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 119 Napisano 11 godzin temu 3 minuty temu, Śliwka z Grójca napisał: Ty już od 2015 masz twarde dowody na pe.do na kafe i zaraz je masz ujawnić, tylko przypomnę. Oraz nazbierałeś za bitcoiny mnóstwo kompromitujących informacji które masz w teczkach. Przypomnieć ci? Chyba tylko ciebie obchodzi jakiś 2015 rok i tym żyjesz ułomie zamiast zająć się swoim życiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka z Grójca 43 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, Get Out napisał: Częściej i wtedy zawsze jesteś obecny, a wątpię aby to był przypadek . Jutro i w każdy kolejny dzień wyskoczysz w kilka sekund jak mnie tylko zobaczysz więc żadnymi manipulacjami tego nie zakryjesz , bo widać jak się udzielasz. No, szczególnie, że o 6 muszę wstać, a lubię pospać. Wiem, że ty sam siebie w Kanadzie widziałeś 10 lat, ale już chyba zrozumiałeś, że to co ci się wydaje, to nie zawsze ma pokrycie w realu? Zmyślajj z sensem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach