Łysa góra ma 595 metrów 2 Napisano 1 godzinę temu My body is ready Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 190 Napisano 1 godzinę temu Kim jesteś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 139 Napisano 1 godzinę temu Jem naleśniki co tam? co pisały bździągwy bo musiałam sie zając naleśniczkami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 237 Napisano 1 godzinę temu A z czym nalesniczki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 237 Napisano 1 godzinę temu Ja kawę i chyba nic nie zjem bo mi się nie chce oprócz chleba z masłem żeby pustego brzucha nie mieć bo wnerwia jak burczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 139 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Kocopoł napisał: A z czym nalesniczki Wczoraj lepsze bo ze szpinakiem ale sie skończył bo wpjerdolilam wszystko wiec na szybko dorobiłam sos z pieczarek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 139 Napisano 1 godzinę temu 9 minut temu, Еlciаа napisał: Kim jesteś? Bicu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 237 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, miszluft napisał: Wczoraj lepsze bo ze szpinakiem ale sie skończył bo wpjerdolilam wszystko wiec na szybko dorobiłam sos z pieczarek Smacznego naleśnikowy potworze! *Chatgpt* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 139 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Kocopoł napisał: Smacznego naleśnikowy potworze! *Chatgpt* Hahaha Kurde nie mam tu powiadomień, konto na śmietnik. uprasza sie bździągwy o zgłaszanie dla zasady Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 190 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 4 minuty temu, miszluft napisał: Bicu Aa szukam byczego bo muszę mu coś przekazać. Edytowano 1 godzinę temu przez Еlciаа Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łysa góra ma 595 metrów 2 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) Na naleśniki z ser(c)em zawsze jestem gotowy Edytowano 1 godzinę temu przez Łysa góra ma 595 metrów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łysa góra ma 595 metrów 2 Napisano 1 godzinę temu 14 minut temu, Еlciаа napisał: Kim jesteś? Nikim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 237 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, miszluft napisał: Hahaha Kurde nie mam tu powiadomień, konto na śmietnik. uprasza sie bździągwy o zgłaszanie dla zasady Mogę zgłosić ale mam humory i miesiączkę a qwerty pewnie pracuje jak nie chowa urazy w babofonskim sercu przeżartym botoksem Chyba pójdę na nerwicę niedługo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ovidio Lopez 24 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Еlciаа napisał: Aa szukam byczego bo muszę mu coś przekazać. karnet do KFC na wtorek 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 237 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 3 minuty temu, Еlciаа napisał: Aa szukam byczego bo muszę mu coś przekazać. Ty to masz znajomości 🥲.. Edytowano 1 godzinę temu przez Kocopoł 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 139 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Łysa góra ma 595 metrów napisał: Na naleśniki z ser(c)em zawsze jestem gotowy Ser tez dałam i pomidorki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 139 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Kocopoł napisał: Ty to masz znajomości 🥲.. Elcia sie bawi w alfonsowanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 139 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Kocopoł napisał: Mogę zgłosić ale mam humory i miesiączkę a qwerty pewnie pracuje jak nie chowa urazy w babofonskim sercu przeżartym botoksem Chyba pójdę na nerwicę niedługo Taaa pracuje. Na nowym koncie Szon Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 139 Napisano 1 godzinę temu Kocham naleśniki niczym Garfield lazanie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
srawiak 0 Napisano 1 godzinę temu elcia z rodzina przyszywana na obiad wyszla: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 139 Napisano 1 godzinę temu W epoce goscia jakos żyliście bez tych powiadomień Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
srawiak 0 Napisano 1 godzinę temu elcia z rodzina przyszywana na obiad wyszla: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 190 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, Ovidio Lopez napisał: karnet do KFC na wtorek A to w gratisie mogę mu dać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 139 Napisano 1 godzinę temu A darkromance to kto? Mam nadzieie ze nie ten socjopatyczny brudas z TIRa 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 190 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, miszluft napisał: Elcia sie bawi w alfonsowanie Kurde to nie moja wina że dwie osoby nie mogą się porozumieć tylko mnie w tych celach wykorzystują. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 237 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) Myslalby kto ze sprzedawanie swojego ciała to coś normalnego i powszechnego dzięki Elci Burdelmamie xd Edytowano 1 godzinę temu przez Kocopoł 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 139 Napisano 1 godzinę temu Obzarlam sie jak dzika swinia 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 139 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Kurde to nie moja wina że dwie osoby nie mogą się porozumieć tylko mnie w tych celach wykorzystują. A ty jesteś menagerka kogo? Nimfy czy byczego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bad behaviour 25 Napisano 1 godzinę temu 10 minut temu, Еlciаа napisał: Kurde to nie moja wina że dwie osoby nie mogą się porozumieć tylko mnie w tych celach wykorzystują. Ale Ty serio zostałaś burdel mamą dla Nimfy i to jeszcze z byczym? Dziewczyna na ulicy wylądowała bez grosza, czy jak? Czemu sobie onlyfansa nie założy, jak już tak wybrała. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 190 Napisano 1 godzinę temu 10 minut temu, miszluft napisał: A ty jesteś menagerka kogo? Nimfy czy byczego? Nie wiem własnie, z dwojga złego wole być nimfy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach