miszluft 161 Napisano 10 godzin temu Czajnik z funkcja relaksu pamiętałam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 161 Napisano 31 minut temu Up Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 161 Napisano 29 minut temu Sassy Gienia luka na ten temat a tak strasznie miałam zalowac swoich słow beka z Gieniuty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzloraWieczorna 23 Napisano 12 minut temu Kiedy oczekiwać prezentu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 161 Napisano 12 minut temu Przed chwilą, SzloraWieczorna napisał: Kiedy oczekiwać prezentu? Na pierwsza gwiazdkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzloraWieczorna 23 Napisano 11 minut temu Baj de lej opuszczam was na długo jeśli nie na zawsze. Znudziło mi się po prostu i mam wyebane więc żegnajcie i nie pozdrawiam niektórych bynajmiej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 161 Napisano 11 minut temu Przed chwilą, SzloraWieczorna napisał: Baj de lej opuszczam was na długo jeśli nie na zawsze. Znudziło mi się po prostu i mam wyebane więc żegnajcie i nie pozdrawiam niektórych bynajmiej Łot. Znowu jakaś prowokacja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzloraWieczorna 23 Napisano 10 minut temu Przed chwilą, miszluft napisał: Łot. Znowu jakaś prowokacja Nie. Po prostu mam już wyebane na pewne sprawy a nowy rok się zaczyna więc śmieci musi zabrać śmieciara żeby nie wnosić syfu na nowy początek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 192 Napisano 9 minut temu 10 godzin temu, miszluft napisał: Czajnik z funkcja relaksu pamiętałam Czajnik? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 161 Napisano 7 minut temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Czajnik? Tak taka reklama jest na Kafe i miałyśmy bekę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 161 Napisano 7 minut temu 2 minuty temu, SzloraWieczorna napisał: Nie. Po prostu mam już wyebane na pewne sprawy a nowy rok się zaczyna więc śmieci musi zabrać śmieciara żeby nie wnosić syfu na nowy początek. E tam. Zaraz wrócisz. Ostatnio tez odchodziłaś i miałyśmy razem i wróciłaś po paru h Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzloraWieczorna 23 Napisano 6 minut temu Przed chwilą, miszluft napisał: E tam. Zaraz wrócisz. Ostatnio tez odchodziłaś i miałyśmy razem i wróciłaś po paru h Kiedy wracam to wracam. Teraz już nie chce. Ide bo mi telefon pada a prąd odcięli. Bajojajo i jazda z salowo. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 192 Napisano 4 minuty temu 2 minuty temu, miszluft napisał: Tak taka reklama jest na Kafe i miałyśmy bekę Nie mialam tej reklamy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach