máš iq tykve 10 Napisano wtorek o 16:18 (edytowany) Jeżeli nie umiemy się malować i nie mamy od tego koleżanek, to tego nie robimy tak @wakanka1 W piwosza profilach było widać jak makijaż w Warszawie u ludzi mówiących "na dworzu" wygląda Edytowano wtorek o 16:18 przez máš iq tykve Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
máš iq tykve 10 Napisano wtorek o 17:08 Temat zatwierdzony przez moderacje, przykro to widzę dla niektórych z was ;-))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 211 Napisano wtorek o 18:25 2 godziny temu, máš iq tykve napisał: Jeżeli nie umiemy się malować i nie mamy od tego koleżanek, to tego nie robimy tak @wakanka1 W piwosza profilach było widać jak makijaż w Warszawie u ludzi mówiących "na dworzu" wygląda Już tak nie przeżywaj jak żaba okres mojego makijażu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Roksana Wójcik, OPS Włochy 10 Napisano wczoraj o 17:11 (edytowany) Matko, ale to jest tępe. Próbowałem minimum 5 razy milo jej zwrócić uwagę, ale nie dociera. Edytowano wczoraj o 17:11 przez Roksana Wójcik, OPS Włochy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciabata 15 Napisano wczoraj o 17:48 fajne macie awatary... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Roksana Wójcik, OPS Włochy 10 Napisano wczoraj o 17:57 8 minut temu, Ciabata napisał: fajne macie awatary... Mam tyle pomyslów na kanał, a wszystkie wiążą się z twoją wielką dupą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Roksana Wójcik, OPS Włochy 10 Napisano wczoraj o 17:58 Bez dupy w żadnym kraju nic się nie sprzedaje xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciabata 15 Napisano wczoraj o 18:03 Już tak nie fantazjuj bo któryś smalec to weźmie na serio a wy tylko gadać lubicie dużo xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 211 Napisano wczoraj o 18:55 1 godzinę temu, Ciabata napisał: fajne macie awatary... C'nie? Można pomylić płeć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciabata 15 Napisano 21 godzin temu Podobny kejs jak z leżakiem a żeby cię specjalnie jakoś nie lubić to nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach