250GodzinTak 735 Napisano 12 godzin temu Żegnaj Chris 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 423 Napisano 12 godzin temu Szkoda gościa, ale taki los Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 7 Napisano 11 godzin temu 12 minut temu, 250GodzinTak napisał: Żegnaj Chris może po prostu jedzie na Święta... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 735 Napisano 11 godzin temu Dużo znanych osób odeszło w tym roku. Mój ukochany Robert Redford, papiez Franciszek, Dianę Keaton, Magda Umer i trochę można wymienić Chwila -Kochajmy swoich bliskich, dalekich, bądźmy szczerzy, dobrzy, bo nie znamy dnia ani godziny No i cieszmy się życiem oraz z tego co mamy. 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 423 Napisano 11 godzin temu Babcia zawsze mi powtarzała.. ciesz się z tego co masz ... Więc się cieszę, że głupi nie jestem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach