Onaaaa 1392 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Get Out napisał: I co z tą kasą byś robiła Jeździłabym na wycieczki z nim i zamiast pracować bym leżała na kanapie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 138 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Jeździłabym na wycieczki z nim i zamiast pracować bym leżała na kanapie Dobrze że z nim , a nie z jakimś gogusiem po kryjomu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1392 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Get Out napisał: Dobrze że z nim , a nie z jakimś gogusiem po kryjomu. Jesli by nie miał czasu to mogłabym z gogusiem zrobiłabym kasting na gogusia roku. Myślisz że walczyliby o mnie w kisielu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MʎɔɥopzǝNɐƆɥʍıןǝ 3 Napisano 5 godzin temu 12 minut temu, Caryca z kawusią napisał: Dlaczego stoisz na głowie? bo mnie pulsar trafił kit tam z bananem ale miałem 40 stron ignorowanych 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 138 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Jesli by nie miał czasu to mogłabym z gogusiem zrobiłabym kasting na gogusia roku. Myślisz że walczyliby o mnie w kisielu W kisielu to bardziej kobiety i zależy jakie zasady ustalisz co do walki o Ciebie. A bili się już kiedyś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 200 Napisano 4 godziny temu 26 minut temu, Onaaaa napisał: Ostatecznie można trochę majątku oddać no ale bez przesady nie za dużo żeby mieć choćby ubranie za co sobie kupić i nie głodować Taki majątek to skarb Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MʎɔɥopzǝNɐƆɥʍıןǝ 3 Napisano 4 godziny temu 12 minut temu, Onaaaa napisał: I pączki Kawaler do wzięcia no muszę sie zastanowić. A ty co radzisz brać czy nie milioner warszawa śródmieście minimalista-kulturysta może daj sobie spokój bo on ma takie wzięcie, że się nie dopchasz i Cię jeszcze te wszystkie babki gotowe pobić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca z kawusią 16 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, MʎɔɥopzǝNɐƆɥʍıןǝ napisał: bo mnie pulsar trafił kit tam z bananem ale miałem 40 stron ignorowanych Będę zbierać koalicję antypulsarową To chyba nie aż tak duża strata zważywszy na to, że pulsar trafia wszystkich z tej listy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1392 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Get Out napisał: W kisielu to bardziej kobiety i zależy jakie zasady ustalisz co do walki o Ciebie. A bili się już kiedyś Nie jeszcze sie nie bili ale może już najwyższy czas zasady takie który wygra jest tym gogusiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MʎɔɥopzǝNɐƆɥʍıןǝ 3 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Caryca z kawusią napisał: Będę zbierać koalicję antypulsarową To chyba nie aż tak duża strata zważywszy na to, że pulsar trafia wszystkich z tej listy odbudowuję listę moim zdaniem to jest jakiś automat i ktoś coś zwalił pisząc reguły zgłosiłem dwa posty blokera i jak temat poleciał to ja z nim tu już parę osób pisało, że jak zgłaszasz spam to Twoje konto tez poleci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1392 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, MʎɔɥopzǝNɐƆɥʍıןǝ napisał: milioner warszawa śródmieście minimalista-kulturysta może daj sobie spokój bo on ma takie wzięcie, że się nie dopchasz i Cię jeszcze te wszystkie babki gotowe pobić Stypiara znokautuje a ai da kopa w dope. Potem przebiegnie reszta kobiet i mnie będzie bić pałka. Jednak sobie odpuszczę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 138 Napisano 4 godziny temu 11 minut temu, Onaaaa napisał: Nie jeszcze sie nie bili ale może już najwyższy czas zasady takie który wygra jest tym gogusiem Dobrze kombinujesz , bo nie będziesz sie musiała być z kimś za typa który sie boi, albo słabeusz jak wybierzesz bitnego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca z kawusią 16 Napisano 4 godziny temu 14 minut temu, MʎɔɥopzǝNɐƆɥʍıןǝ napisał: odbudowuję listę moim zdaniem to jest jakiś automat i ktoś coś zwalił pisząc reguły zgłosiłem dwa posty blokera i jak temat poleciał to ja z nim tu już parę osób pisało, że jak zgłaszasz spam to Twoje konto tez poleci To raczej jakiś psychol, który trzyma z psycholami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1392 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, Get Out napisał: Dobrze kombinujesz , bo nie będziesz sie musiała być z kimś za typa który sie boi, albo słabeusz jak wybierzesz bitnego. Byłeś kiedyś na walkach w kisielu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 138 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Byłeś kiedyś na walkach w kisielu Nawet nie widziałem a co dopiero być i za kogo mnie masz . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1392 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Get Out napisał: Nawet nie widziałem a co dopiero być i za kogo mnie masz . Ja raz byłam i oglądałam ale nie walczyłam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 138 Napisano 4 godziny temu 11 minut temu, Onaaaa napisał: Ja raz byłam i oglądałam ale nie walczyłam To są symulowane walki , czy one na prawdę się biją Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1392 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Get Out napisał: To są symulowane walki , czy one na prawdę się biją Nie są symulowane ale nie biją sie mocno i nie chca sie pobić. Raczej chidzi o widowisko ale ona naprawdę chcą przewrócić przeciwniczke. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MʎɔɥopzǝNɐƆɥʍıןǝ 3 Napisano 3 godziny temu 56 minut temu, Onaaaa napisał: Stypiara znokautuje a ai da kopa w dope. Potem przebiegnie reszta kobiet i mnie będzie bić pałka. Jednak sobie odpuszczę. ee tam stypiara obstawia piątki to jeszcze jest 6 dni wolnych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 138 Napisano 3 godziny temu 23 minuty temu, Onaaaa napisał: Nie są symulowane ale nie biją sie mocno i nie chca sie pobić. Raczej chidzi o widowisko ale ona naprawdę chcą przewrócić przeciwniczke. Zerknąłem w necie , to tam nie ma żadnych ciosów tylko taka przepychanka bez żadnego pojęcia , a gawiedź się cieszy . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krzysztof Stolec 11 Napisano 3 godziny temu 58 minut temu, Caryca z kawusią napisał: To raczej jakiś psychol, który trzyma z psycholami. Do 12 widmo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1392 Napisano 3 godziny temu 16 minut temu, MʎɔɥopzǝNɐƆɥʍıןǝ napisał: ee tam stypiara obstawia piątki to jeszcze jest 6 dni wolnych Ale ja chce w piątki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1392 Napisano 3 godziny temu 7 minut temu, Get Out napisał: Zerknąłem w necie , to tam nie ma żadnych ciosów tylko taka przepychanka bez żadnego pojęcia , a gawiedź się cieszy . No tak a co ty myślisz że sue boksują czy kopią chcą przewrócić jedna drugą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 138 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: No tak a co ty myślisz że sue boksują czy kopią chcą przewrócić jedna drugą. Bez sensu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1392 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, Get Out napisał: Bez sensu Mężczyzna tam przychodzi popatrzeć na te kobiety skąpo ubrane a nie jak na walkę mma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 138 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Mężczyzna tam przychodzi popatrzeć na te kobiety skąpo ubrane a nie jak na walkę mma Ale ten kisiel i pewnie śmierdzi piwem i papierosami w takim lokalu. Już bym wolał popatrzyć na jakieś sportsmenki, bo tam są zdrowe ciała. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 23 Napisano 3 godziny temu 15 minut temu, Onaaaa napisał: Ale ja chce w piątki Piątki som zajęte Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 23 Napisano 3 godziny temu Sobota tesz bo ciotka przychodzi zostaje niedziela do czwartu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1392 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Get Out napisał: Ale ten kisiel i pewnie śmierdzi piwem i papierosami w takim lokalu. Już bym wolał popatrzyć na jakieś sportsmenki, bo tam są zdrowe ciała. Tak piwem napewno ale papierosami raczej nie bo palić nie wolno. Oj za wybredny jesteś bierz co dają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1392 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Prześcieradła jusz tak napisał: Piątki som zajęte To katastrofa 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach