Prześcieradła jusz tak 23 Napisano 6 godzin temu A laptop i tak czeka na wymianę na apple jakiś prawdopodobnie dualboot Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Flatpak 36 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, Prześcieradła jusz tak napisał: A laptop i tak czeka na wymianę na apple jakiś prawdopodobnie dualboot To sie nie doczeka bo na apple to cie nigdy nie będzie stać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Danger 162 Napisano 6 godzin temu 34 minuty temu, Prześcieradła jusz tak napisał: Zamówiłem 3gry na inwestycje wyszły mi 9,66 jedna pewnie się uda x20 Ale to za 10 lat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 23 Napisano 6 godzin temu 39 minut temu, Onaaaa napisał: U mnie nic. A na tiktoku jest typ teraz co jedzi po barach mlecznych i zjada z 5 dan wydając 100-200 a ja gdy zamówię 25 porcje dnia to mi się nie mieści Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 23 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Danger napisał: Ale to za 10 lat. Nie do maja myślę pójdzie x20 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1392 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Prześcieradła jusz tak napisał: A na tiktoku jest typ teraz co jedzi po barach mlecznych i zjada z 5 dan wydając 100-200 a ja gdy zamówię 25 porcje dnia to mi się nie mieści A szczupły? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 23 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: A szczupły? Normalny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_RC+ 35 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Flatpak napisał: To sie nie doczeka bo na apple to cie nigdy nie będzie stać Nie no będzie, bo ten złom na intelu, to za grosze sprzedają na Allegro po tym jak Apple zerwało współpracę z Intelem i przeszło na lepszą architekturę opartą o ARM. Każdy celuje w chipy Apple M, a Macbooki na Intelu są już mocno na wylocie. Leżak chce Apple by się lansować przed fokami, że ma sprzęt, a wiadomo baby się nie znają, zobaczą jabłko i może jakaś się na to złapie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 23 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, Flatpak napisał: To sie nie doczeka bo na apple to cie nigdy nie będzie stać Oj tanie som już za 1299 można wyrwać nawet 16" mac booka pro na ostatnim intelu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 23 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, _RC+ napisał: Nie no będzie, bo ten złom na intelu, to za grosze sprzedają na Allegro po tym jak Apple zerwało współpracę z Intelem i przeszło na lepszą architekturę opartą o ARM. Każdy celuje w chipy Apple M, a Macbooki na Intelu są już mocno na wylocie. Leżak chce Apple by się lansować przed fokami, że ma sprzęt, a wiadomo baby się nie znają, zobaczą jabłko i może jakaś się na to złapie No ja w 13" cali będę mierzyć w okolicach 1k Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 23 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, _RC+ napisał: Leżak chce Apple by się lansować przed fokami, że ma sprzęt, a wiadomo baby się nie znają, zobaczą jabłko i może jakaś się na to złapie Od 4 lat mam ipada pro 13 i jakoś dzidy nie lapiom się a 5,5k gdzie teraz po 7,2 czy ileś 13nastki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 23 Napisano 6 godzin temu 8 minut temu, Flatpak napisał: apple to cie nigdy nie będzie stać Od 4lat codziennie używam tego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 280 Napisano 6 godzin temu (edytowany) Dopieszczenie porządków zaplanowane na poniedziałek. Edytowano 6 godzin temu przez Mgła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_RC+ 35 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Prześcieradła jusz tak napisał: Od 4 lat mam ipada pro 13 i jakoś dzidy nie lapiom się a 5,5k gdzie teraz po 7,2 czy ileś 13nastki No baby się najlepiej na auta łapią. Dobre Audi albo BMW robi robotę... a komputer to ich ni grzeje ni ziębi. Dla linuksiarzy z tych dużych brandów to najlepsze są ThinkPady i Dell XPS. Maszyny stworzone pod Linuxy z myślą o nich to System 76, Framework i Tuxedo, ale te trzy ostatnie drogie, bardziej pod już programistów wysokiego szczebla. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 23 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, _RC+ napisał: No baby się najlepiej na auta łapią. Dobre Audi albo BMW robi robotę... a komputer to ich ni grzeje ni ziębi. Dla linuksiarzy z tych dużych brandów to najlepsze są ThinkPady i Dell XPS. Maszyny stworzone pod Linuxy z myślą o nich to System 76, Framework i Tuxedo, ale te trzy ostatnie drogie, bardziej pod już programistów wysokiego szczebla. Dobry jest ipad pro 13 bateria tak z 2dni trzyma przy intensywnym uzywaniu to allegro to ebay to giełdzie to tiktoka itd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 23 Napisano 6 godzin temu Idę się pielęgnacji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 125 Napisano 6 godzin temu Pier nic nie robię. Choinki nawet nie będzie. A w lodówce wiatr hula. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Flatpak 36 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, Prześcieradła jusz tak napisał: Dobry jest ipad pro 13 bateria tak z 2dni trzyma przy intensywnym uzywaniu to allegro to ebay to giełdzie to tiktoka itd a po co ci to ja ty z meliny nie wychodzisz, dla ciebie może być bez baterii dopóki prądu ci nie odłączą xD Edytowano 6 godzin temu przez Flatpak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 23 Napisano 4 godziny temu 1 godzinę temu, Flatpak napisał: a po co ci to ja ty z meliny nie wychodzisz, dla ciebie może być bez baterii dopóki prądu ci nie odłączą xD Dla wygody ogólnie gdyby nie ten ipad pro 13 to bym zginął w rzeczywistości powiadomienia robią robotę za samo allegro się jusz dawno zwrócił Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach