Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
nofap gang

czy w ramach tradycyjnych wartosci chrzescijanskich waszym zdaniem do obrzadku kosciola katolickiego powinno sie przywrocic obrzezanie? bo moim tak, spojrzcie na ameryke ostoje tradycyjnych wartosci chrzescijanskich ktora pokonala lewakow.

Polecane posty

Słuchaj, jeśli masz matkę żydówkę, to możesz sobie tak robić, droga wolna... 😆 

Odnoście chrześcijan, to tak jak pisałem kiedyś w twoich troll-postach. Nie obowiązuje nas starotestamentowe przymierze, które zostało wypełnione przyjściem mesjasza (Messiah), który ustanowił nową świątynię, nowe przymierze i de facto nowy Izrael - którym po jego zmartwychwstaniu jest nie tyle etniczny Żyd, co każdy wyznawca Chrystusa.

Dlatego jemy wieprzowinę, nie obcinamy sobie kawałków fiuutków, nie obchodzimy szabasu nawet. Mamy nowe przymierze, którym jesteśmy obowiązani i o którym pisze Św. Paweł w swoich listach i Dziejach Apostolskich. 😉

9 minut temu, _RC+ napisał:

Odnoście chrześcijan, to tak jak pisałem kiedyś w twoich troll-postach. Nie obowiązuje nas starotestamentowe przymierze, które zostało wypełnione przyjściem mesjasza (Messiah), który ustanowił nową świątynię, nowe przymierze i de facto nowy Izrael - którym po jego zmartwychwstaniu jest nie tyle etniczny Żyd, co każdy wyznawca Chrystusa.

Dlatego jemy wieprzowinę, nie obcinamy sobie kawałków fiuutków, nie obchodzimy szabasu nawet. Mamy nowe przymierze, którym jesteśmy obowiązani i o którym pisze Św. Paweł w swoich listach i Dziejach Apostolskich. 😉

ale pijecie krew palestynczykow a tak zydzi robia, wiec jaka roznica 

a koro przymierze zawarte w torze was nie obowiazuje to postepujecoie jak zydzi ktorzy je zlamali po to wlasnie aby moc pic krew innych narodow 

Edytowano przez nofap gang

3 minuty temu, nofap gang napisał:

ale pijecie krew palestynczykow a tak zydzi robia, wiec jaka roznica 

No nie pijemy, Stolica Apostolska jest jednoznacznie krytyczna w stosunku do wojny w Palestynie i nawoływała do zaprzestania wszelkiej agresji. A  że protestanci amerykańscy (w pewnej części) dali się wciągnąć syjonistom w tę brudną politykę, to cóż mogę poradzić. Mam nadzieję, że w końcu się przebudzą i zrozumieją, że nie mamy żadnego obowiązku wspierać Izraela, wbrew protestanckim herezjom. To Izrael ma obowiązek się obudzić.

Edytowano przez _RC+

4 minuty temu, _RC+ napisał:

No nie pijemy, Stolica Apostolska jest jednoznacznie krytyczna w stosunku do wojny w Palestynie i nawoływała do zaprzestania wszelkiej agresji. A  że protestanci amerykańscy (w pewnej części) dali się wciągnąć syjonistom w tę brudną politykę, to cóż mogę poradzić. Mam nadzieję, że w końcu się przebudzą i zrozumieją, że nie mamy żadnego obowiązku wspierać Izraela, wbrew protestanckim herezjom. To Izrael ma obowiązek się obudzić.

jak laczysz taka postawe z lizaniem kuli pana trumpa i bieganiem w czapeczce maga?

w pewnej czesci, ta czesc to wyglada tak ze charlie kirk dostal kulke jak tylko kwiknal cos ze izrael zly. 

11 minut temu, _RC+ napisał:

jeszcze jakim sposobem popierasz pana brauna ktory wyraznie, od zawsze opowiada sie za przywroceniem kary smierci i jednoczesnie wyznajesz tradycyjne chrzescijanskie wartosci?

i juz ktorys raz podkresle jedna rzecz - ja srram na tradycyjne chrzescijanskie wartosci - po prostu smieszy mnei jak ci sie styki pala. 

32 minuty temu, _RC+ napisał:

kiedyś sądzili że jak się codziennie myje to też żyd 😄

23 minuty temu, nofap gang napisał:

w pewnej czesci, ta czesc to wyglada tak ze charlie kirk dostal kulke jak tylko kwiknal cos ze izrael zly. 

No niestety krytykowanie skrajnych nacjonalistów syjonistycznych nie jest w USA mile widziane.

A co do Trumpa to niestety, dał się wciągnąć przez syjonistów w brudną grę, podobnie jak i demokraci. 

Przed chwilą, _RC+ napisał:

No niestety krytykowanie skrajnych nacjonalistów syjonistycznych nie jest w USA mile widziane.

A co do Trumpa to niestety, dał się wciągnąć przez syjonistów w brudną grę, podobnie jak i demokraci. 

przeciez ten pomaranczowy cym...ał którym mam nadzieje byłeś i już nie jestes tak zachwycony i mial byc mesjaszem zawsze robi tak zeby wiecej zarobic prywartnie. nawet memcoina sobie stworzyl zeby mogl prac kase. 

arabowie dali samolot juz sa ok i chlopa w ambasadzie nie zab..ili i nie spalili w piecu 

putin obiecal kase i pomogl w 2009 roku to jest fajny ziom 

zydzi wiadomo tez kase maja i wiedza jak jej uzyc

pierwszy w historii pre.dent usa ktorego mozna kupic podarkami niczym dawniej biali ludzie indian. 

• Like 1

a pisalem ci ze to wyjatkowy cymbalista i zobaczysz ze jest ruskim agentem. 

19 minut temu, nofap gang napisał:

jeszcze jakim sposobem popierasz pana brauna ktory wyraznie, od zawsze opowiada sie za przywroceniem kary smierci i jednoczesnie wyznajesz tradycyjne chrzescijanskie wartosci?

Dlaczego imputujesz takie kłamstwa? Jestem wyborcą PiS, nie Brauna.

Braun jest faworytem Przemka, ja jestem zdania, że mimo, iż Braun jest lepszy niż cała postkomunistyczna lewaczarnia, to do rządzenia jest zbyt radykalny, więc nigdy na niego nie głosowałem.

Edytowano przez _RC+

1 minutę temu, IV Knur RP napisał:

przeciez ten pomaranczowy cym...ał którym mam nadzieje byłeś i już nie jestes tak zachwycony i mial byc mesjaszem zawsze robi tak zeby wiecej zarobic prywartnie. nawet memcoina sobie stworzyl zeby mogl prac kase. 

Niestety polityka, to nie jest wybór między białym a czarnym. Mieliśmy do wyboru dalszy ciąg niekompetencji i słabego przywództwa, który de facto doprowadził do rozlania się konfliktów na świecie, korzystając z amerykańskiej słabości pod "przywództwem" Harris, lub Trumpa, który jest w kieszeni syjonistów, uwikłany w różne interesy, ale przynajmniej trzyma łapę na geopolitycznej szachownicy i nie pozwala niektórym dyktaturom się zbytnio rozhuśtać. 

To nigdy nie był wybór pokroju Reagana niestety. Wciąż uważam, że z dwojga złego już lepszy Trump niż demokratyczna kontynuacja.

6 minut temu, _RC+ napisał:

Niestety polityka, to nie jest wybór między białym a czarnym. Mieliśmy do wyboru dalszy ciąg niekompetencji i słabego przywództwa, który de facto doprowadził do rozlania się konfliktów na świecie, korzystając z amerykańskiej słabości pod "przywództwem" Harris, lub Trumpa, który jest w kieszeni syjonistów, uwikłany w różne interesy, ale przynajmniej trzyma łapę na geopolitycznej szachownicy i nie pozwala niektórym dyktaturom się zbytnio rozhuśtać. 

To nigdy nie był wybór pokroju Reagana niestety. Wciąż uważam, że z dwojga złego już lepszy Trump niż demokratyczna kontynuacja.

o czym ty piszesz ? przeciez on chce podzielic swiat miedzy siebie putina i xi  a to sa wlasnie dykatatorzy. 

ostatnio na granicy z kambodza i tajlandia ostrzal trwal zanim chiny nie wkroczyly do mediacji tak wygladaja te jego pokoje wlasnie. 

ten gosc jest blaznem i podaje wymyslone zdarzenia i nazywa faktami juz nawet ludzie z jego partii go krytykuja. 

ciezko znalezc gorszego.

1 minutę temu, IV Knur RP napisał:

o czym ty piszesz ? przeciez on chce podzielic swiat miedzy siebie putina i xi  a to sa wlasnie dykatatorzy. 

Odkąd istnieją cywilizacje świat był podzielony na strefy wpływów. To nie jest kwestia co chce Trump, tylko to co może przeciwnik. Chiny już wyprzedziły USA ekonomicznie, już generują większy dochód, zbroją się na potęgę, budują sojusze międzynarodowe, a tym czasem USA stopniowo, niestety z wielką przykrością to piszę, ale słabnie, będąc uwikłana w konflikty rasowe, kulturowe, światopoglądowe, ogromną skalę narkomanii i depresji wewnątrz...

Naszym interesem jest to by znaleźć się w zachodniej strefie wpływów, jak najdalej od Rosji. Tylko to możemy jako średniej wielkości kraj, ze średniej wielkości armią... reszta to koncert mocarstw który trwać będzie niezależnie od tego która partia w USA będzie u władzy.

Przed chwilą, _RC+ napisał:

Odkąd istnieją cywilizacje świat był podzielony na strefy wpływów. To nie jest kwestia co chce Trump, tylko to co może przeciwnik. Chiny już wyprzedziły USA ekonomicznie, już generują większy dochód, zbroją się na potęgę, budują sojusze międzynarodowe, a tym czasem USA stopniowo, niestety z wielką przykrością to piszę, ale słabnie, będąc uwikłana w konflikty rasowe, kulturowe, światopoglądowe, ogromną skalę narkomanii i depresji wewnątrz...

Naszym interesem jest to by znaleźć się w zachodniej strefie wpływów, jak najdalej od Rosji. Tylko to możemy jako średniej wielkości kraj, ze średniej wielkości armią... reszta to koncert mocarstw który trwać będzie niezależnie od tego która partia w USA będzie u władzy.

a ty wiesz jak mapa wyglada jak chcesz sie znalezc najdalej od rosji ? pomaranczowy chce zebysmy byli jego koniem trojanskim w eu wraz w wegrami tak naprawde ma nas w du...ie bo nie placimy mu bo jestesmy biedni i jestesmy malym slabym krajem on sie liczy z niemcami i francuzami a nas potrzebuje do rozwakania unii. da mu pare miliardow putin wiecej to spokojnie nas sprzeda rosyjskiej streefie wplyuwow

zyjesz swiatem sprzed 50 lat a w niektorych aspektach to sprzed 200 lat. swiat poszedl do przodu a ty nadal pielegnujesz swoja ciemnota i chcesz ja rozszerzac na innych. 

2 minuty temu, _RC+ napisał:

Lepszy byłby jednak przewidywalny i cywilizowany przywódca USA kontynujący wieloletni sojusz z Europą, niż zmieniający co chwilę zdanie klaun traktujący Europę jak wroga. Nie wiem z czego się tu cieszyć i nie wiem czego od niego oczekiwałeś skacząc do góry po jego wybraniu.

• Thanks 1

6 minut temu, IV Knur RP napisał:

a ty wiesz jak mapa wyglada jak chcesz sie znalezc najdalej od rosji ?

Tak jak Niemcy zachodnie przez dekady. Najważniejsze, że nie będziemy strefą buforową, bo niestety kształt strefy buforowej zostanie rozrysowany na mapie Ukrainy - co mnie smuci, ale takie są realia... Za tych stonowanych przywódców demokraycznych z USA ten konflikt wybuchł i trwa nadal... Rusek poczuł słabość Ameryki i niszczy Ukrainę po dziś dzień. 

Fakty z którymi liberałowie nie chcą się pogodzić - rządy demokratów były rządami uległości i słabości i także my płacimy teraz tego cenę.

Edytowano przez _RC+

8 minut temu, _RC+ napisał:

Tak jak Niemcy zachodnie przez dekady. Najważniejsze, że nie będziemy strefą buforową, bo niestety kształt strefy buforowej zostanie rozrysowany na mapie Ukrainy - co mnie smuci, ale takie są realia... Za tych stonowanych przywódców demokraycznych z USA ten konflikt wybuchł i trwa nadal... Rusek poczuł słabość Ameryki i niszczy Ukrainę po dziś dzień. 

Fakty z którymi liberałowie nie chcą się pogodzić - rządy demokratów były rządami uległości i słabości i także my płacimy teraz tego cenę.

otoz wlasnie bedziemy strefa buforowa ukraine juz sprzedal putinowi 

teraz przeciez jest slabsza kiedys chociaz im bron dawali a za trumpa najlepiej jakby upadla łaskę robi ze bron europie sprzedaje przeciez straszyl europejskie panstwa wylaczeniem samolotow f35 dlatego dwa kraje zrezygnowaly z ich zakupu bo chlop jest nieprzewidywalny. 

jakiej uleglosci co ty wygadujesz przeciez uleglosc wzgledem rosji to teraz masz. kto dyktatora przyjmowal na czerwonmym dywanie ? biden ? 

2 minuty temu, Caryca z kawusią napisał:

Tusk za Mercosurem. Niech zdycha ta pyerdolona unia.

dostajesz doplaty to co narzekasz ? w mercosurze ich nie maja. najwieksi beneficiarze unii czyli rolnicy wiecznie niezadowoleni. 

powinni skonczyc z doplacaniem milionerom do ziemi a zeby ratowac nfz to wystarczy zeby zaczeli placic skladki rolnicy  policjanci zolnierze etc. 

5 minut temu, IV Knur RP napisał:

dostajesz doplaty to co narzekasz ? w

Wróć do swojego głównego nicku. Tyle ci mam do powiedzenia. 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się