Daniel86 77 Napisano 3 godziny temu A on ma jakiechś zalety? Bo skoro Ty ciągle narzekasz na niego, to po co Ty nadal z nim jesteś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka z Grójca 57 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Jak robisz? Ja kupuje w żabce, tam mają automat do kawy za 15k a ja bym tyle nie dała za automat. Ty się przypadkiem nie zarzekałaś dwa dni temu że już nigdy, przenigdy nie będziesz rozmawiać z leżakiem? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciabata 25 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Śliwka z Grójca napisał: Ty się przypadkiem nie zarzekałaś dwa dni temu że już nigdy, przenigdy nie będziesz rozmawiać z leżakiem? sraka 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 34 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Еlciаа napisał: Jak robisz? Ja kupuje w żabce, tam mają automat do kawy za 15k a ja bym tyle nie dała za automat. Ja nie mam problemów z wydawaniem wszystko zależy w jakim czasie lub wysiłku bym robił to 15k Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
darkromance 41 Napisano 2 godziny temu Moon leżak malowany, czarna lista się wydłuża xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciabata 25 Napisano 2 godziny temu Lonely Elka nie ma koguta co robic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 34 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, mr_Kumpir napisał: co drogiego kupiłeś ciotce przyznaj się A wigilię nad morzem u mnie bogata rodzina nie to co plebs tutaj 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 700 Napisano 2 godziny temu 1 godzinę temu, Nerwica91 napisał: Oznajmił ze kupil mi kapsułki do prania. To normalne? Co byście zrobily ? Nie pożycza już od ciebie kasy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 34 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, darkromance napisał: Moon leżak malowany, czarna lista się wydłuża xd Najpierw dorosnij klaudiusz bo czuję że byś z ojcem na randkę przyszla Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 217 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Śliwka z Grójca napisał: Ty się przypadkiem nie zarzekałaś dwa dni temu że już nigdy, przenigdy nie będziesz rozmawiać z leżakiem? Ogólnie mi chodziło na priv ale masz racje na forum też. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciabata 25 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Ogólnie mi chodziło na priv ale masz racje na forum też. No fakt, zaraz bedzie kozaczył i uwazał ze bedziecie razem niestety to taki typ czlowieka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
darkromance 41 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 1 minutę temu, Prześcieradła jusz tak napisał: Najpierw dorosnij klaudiusz bo czuję że byś z ojcem na randkę przyszla Rady faceta któremu obciąga chat gpt se włóż do doopy xD Edytowano 2 godziny temu przez darkromance 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka z Grójca 57 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Ogólnie mi chodziło na priv ale masz racje na forum też. Spoko, nie wnikam, tak tylko się upewniam czy dobrze kojarzę. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzloraWieczorna 30 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Prześcieradła jusz tak napisał: Najpierw dorosnij klaudiusz bo czuję że byś z ojcem na randkę przyszla Musisz być z samego południa bo to może to jak cud dla ciebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 34 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, darkromance napisał: Rady faceta któremu obciąga chat gpt się włóż do doopy xD Nie tylko i nawet spróbuj sama przekonać czatgpt trzeba sporo iq Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 171 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Prześcieradła jusz tak napisał: A wigilię nad morzem u mnie bogata rodzina nie to co plebs tutaj no my sobie przed wigilio jedziemy na parę dni do hotelu nad morzem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 580 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Prześcieradła jusz tak napisał: Nie tylko i nawet spróbuj sama przekonać czatgpt trzeba sporo iq Ciekawe gdzie te prompty pisane do czatgpt lecą... ktoś musi to czytać i mieć niezłą bekę z tekstów Leżaka 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
darkromance 41 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Prześcieradła jusz tak napisał: Nie tylko i nawet spróbuj sama przekonać czatgpt trzeba sporo iq Nie jestem desperatką by prosić sztuczną inteligencję o seks xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 34 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, Ciabata napisał: No fakt, zaraz bedzie kozaczył i uwazał ze bedziecie razem niestety to taki typ czlowieka Nie jestem zainteresowany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 34 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, darkromance napisał: Nie jestem desperatką by prosić sztuczną inteligencję o seks xD Pamietasz tamagoczi ja lubię ai girlfrend może być fajnom laskom Hhttps://www.tiktok.com/@cyberai6/video/7563299587646098710 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
darkromance 41 Napisano 2 godziny temu I stypiara istnieje xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
suse 10 Napisano 2 godziny temu 15 minut temu, darkromance napisał: Nie jestem desperatką by prosić sztuczną inteligencję o seks xD Wiele lepsza nie jesteś, przypominam że jeszcze latem byłaś zakochana w trollach z czatów dla dzieci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
darkromance 41 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 2 minuty temu, suse napisał: Wiele lepsza nie jesteś, przypominam że jeszcze latem byłaś zakochana w trollach z czatów dla dzieci W dorosłym facecie. Tam są też 40-latkowie. Poza tym nie zakochana bo ja nigdy się nie zakoch.uję xD Edytowano 2 godziny temu przez darkromance Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 700 Napisano 2 godziny temu 13 minut temu, darkromance napisał: I stypiara istnieje xD Istnieje pod śmietnikiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 171 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Istnieje pod śmietnikiem zimą w wc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciabata 25 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, darkromance napisał: W dorosłym facecie. Tam są też 40-latkowie. Poza tym nie zakochana bo ja nigdy się nie zakoch.uję xD Smutne nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
darkromance 41 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Ciabata napisał: Smutne nie Wcale Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
suse 10 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 6 minut temu, darkromance napisał: W dorosłym facecie. Tam są też 40-latkowie. Poza tym nie zakochana bo ja nigdy się nie zakoch.uję xD chciałaś dla nich opuścić Kaszuby i wylecieć na drugi koniec świata, tak jak kiedyś do Widmo. Jak to nie jest miłość to nie wiem co Edytowano 2 godziny temu przez suse Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
darkromance 41 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, suse napisał: chciałaś dla nich opuścić Kaszuby i wylecieć na drugi koniec świata, tak jak kiedyś do Widmo. Jak to nie jest miłość to nie wiem Haha a ty uwierzyłeś w to dzieciaku. Mój dom jest i będzie w Polsce. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
suse 10 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 2 minuty temu, darkromance napisał: Haha a ty uwierzyłeś w to dzieciaku. Mój dom jest i będzie w Polsce. No przecież wiem że rodzice by cię nie puścili Edytowano 2 godziny temu przez suse Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach