Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Matt40

Wasz pierwszy sex w trójkę.

Polecane posty

Witam. Od jakiegoś czasu wspólnie z żoną zastanawiamy się nad sexem w trójkę, oczywiście tym trzecim mam być inny mężczyzna. Chcieli byśmy się dowiedziec jak to wyglądało u Was, tzn. Jak znaleźliście tego drugiego, gdzie był ten pierwszy trójkąt, czy długo szukaliście i jakie były zasady na pierwszy raz oraz inne przydatne sugestie?

13 godzin temu, Matt40 napisał:

Witam. Od jakiegoś czasu wspólnie z żoną zastanawiamy się nad sexem w trójkę, oczywiście tym trzecim mam być inny mężczyzna. Chcieli byśmy się dowiedziec jak to wyglądało u Was, tzn. Jak znaleźliście tego drugiego, gdzie był ten pierwszy trójkąt, czy długo szukaliście i jakie były zasady na pierwszy raz oraz inne przydatne sugestie?

Pokaż żone czy w ciemno?

Dnia 20.12.2025 o 20:02, Matt40 napisał:

zanim dołaczysz najpierw nagraj jak kolega rypie w czoko twoją zone.....

Witam. My z mężem już mamy kilka spotkań w trójkącie. Z panami a najczęściej z paniami. Inicjatywa była z mojej strony. Najbardziej lubię trójkaty z paniami i jak się maż patrzy jak uprawiam sex z kobietom. Pozdrawiam Joanna z Kielc.

• Like 1

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować