Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
proboszcz lyszkowice

nie ma to jak sie pozadnie wyssrac

Polecane posty

najfajniej jest jak jest piekny sloneczny dzien, a ja w lesie sobie siedze i nagle mi sie srac chce, to wbijam sie do rzeki i robie kvpe, a potem patrze jak wielki kloc leci z nurtem hahah

nie moge sie doczekac jak wiosna bedzie, ciekawe kiedy zalicze pierwsze sr4nie w rzece 2026

a ja z pol roku nie plywalem na outdoor juz, bo sauny, ale powoli zaczynam tesknic za lasem i angielskimi farmami i bajorkiem i lesnym strumykiem, i jak tylko wiosna przyjdzie i nie bedzie tyle blota, to nie sauny i basen tylko bajorek 😜 

fajnie sie po tym czulem xD i niezle wygladalem 😛 a wlosow mialem tyle od tej lesnej wody, i takie geste, ze szok 😜 

4 minuty temu, SzloraWieczorna napisał:

Czegoś mi brak gdy rano nie poleci kloc. Czuje ciężar życia wówczas przez cały boży dzień.

Ty świnio 🤮

Przed chwilą, Flatpak napisał:

Ty świnio 🤮

Tutaj mamy kolejny przykład manipulacji w drugą stronę czyli że kobiety tudzież babochlopy nie defekuja. Zapytaj nimfetka jakie wali kloce po benzo. Ale ty przecież lubisz to w kontekście kulinarnym wiec skąd te nudności?

Ty świnio 🤮

Tutaj mamy kolejny przykład manipulacji w drugą stronę czyli że kobiety tudzież babochlopy nie defekuja. Zapytaj nimfetka jakie wali kloce po benzo. Ale ty przecież lubisz to w kontekście kulinarnym wiec skąd te nudności?

a ja wczoraj pol dnia spedzilem na plywalni, sauna parowa finska basen i jakie fajne kobiety albo mlode dziewczyny w bikini byly, to szok

i siedza cicho, a ja sie moge odezwac i zagadac i poznac fajne laski xD kolezanki ; p 

a wieczorem po 20 bylo tak malo ludzi, basen pusty i dwie fajne foczki sobie siedzialy same w basenie i gadaly ze soba, a basen pusty moze ze 2 osoby jeszcze byly, ahh 😛

chyba tam bede teraz chodzil na wieczory, bo fajnie wtedy jest. fajne dziewczyny i kobiety wpadaja po 20 i jest malo ludzi

fajnie sobie tak w saunie finskiej siedziec o 20 z 3 kobietami w bikini i goraco jest i ciemno na dworze, relaks i cisza cos pieknego, polecam 😄 

2 minuty temu, SzloraWieczorna napisał:

Zapytaj nimfetka jakie wali kloce po benzo. 

Nie wyobrażam sobie tego

• Haha 1

4 minuty temu, SzloraWieczorna napisał:

Powinieneś napisać do Magdy która srå wraz z matką na przystankach.

Jesteś obrzydliwa, na równi z namiotowym zerem. Zgłoszone. 

• Like 1

moglbym do ktorejs zagadac i jej powiedziec, ze mam dwa namioty nie daleko i zapraszam spedzic noc na lonie natury, poogladamy razem gwiazdy xD 

sama jestes obrzydliwa gienia, wczoraj nawet ogolilem klate i brzuch na 0 pod prysznicem, wez sie schowaj bo nudzisz 

jedna pijaczka a drugi szczerbaty smeagol hahah ja prdl i takie cos ma czelnosc pyskowac jeszcze xD

taka ciapatka mlodziutka petitka usiadla obok mnie na saunie parowej jak sobie lezalem i sobie siedzi haha 😜 a ona obok xD 

4 minuty temu, Flatpak napisał:

Nie wyobrażam sobie tego

No przykro mi. Niemniej dziwne ze gosc z fantazja smazacy guwno ze skwarkami ma tak ograniczono wyobraznie

4 minuty temu, Kocham3lcie napisał:

sama jestes obrzydliwa gienia, wczoraj nawet ogolilem klate i brzuch na 0 pod prysznicem, wez sie schowaj bo nudzisz 

No i to rozumiem. 😄

4 minuty temu, Icebound Harpy napisał:

Jesteś obrzydliwa, na równi z namiotowym zerem. Zgłoszone. 

Idz precz mucho guwnowa. Zgłosiłaś miejskiej oczyszczalni ścieków? 

1 minutę temu, SzloraWieczorna napisał:

No przykro mi. Niemniej dziwne ze gosc z fantazja smazacy guwno ze skwarkami ma tak ograniczono wyobraznie

Żadnego goowna nigdy nie smażyłem i wiem że piękne kobiety kupy nie robią. Ty albo Elcia tak, ale  nie dziewczyny wyglądające jak modelki.

Edytowano przez Flatpak

najsmieszniejsze jest to, ze nimfetka tutaj byla tydzien temu i sie pytala co tam u mnie, i chyba mnie lubi, a ze szczerbatym nawet nie popisala xD 

Edytowano przez Kocham3lcie

no Elcia teraz mi wstyd tak paradowac na plywalni z owlosiona klata i brzuchem, fuj 😜 

a mam niezla 5 ostrzowa golarke i jade sie nia po klacie i brzuchu i woda leci na moj tors i wszystko delikatnie fajnie schodzi i lepiej sie czuje potem 😜

ale brode postanowilem, ze zapuszcze sobie i nie bede golil 

a w ogole niezle mi wlosy urosly haha xD dawno nie mialem tyle wlosow na glowie, chyba od czasow gimbazy ; P 

Żadnego goowna nigdy nie smażyłem i wiem że piękne kobiety kupy nie robią 

A czestowales już ukochano prażonymi owsikami? Teraz jedzenie alternatywne jest na tobie i myślę że Twoja sympatja doceni postępowość. 

a przylazi taka gienia z jakichs kowbojek i kozaczy hahah a tfu na ciebie brudasko obrzydliwa 

1 minutę temu, Kocham3lcie napisał:

najsmieszniejsze jest to, ze nimfetka tutaj byla tydizen temu i sie pytala co tam u mnie, i chyba mnie lubi, a ze szczerbatym nawet nie popisala xD 

To był jakiś troI, a ty łyknąłeś jak pelikan. NIKT nie jest tobą zainteresowany, a ty się podniecasz. Ale czego spodziewać się po kimś, kto ma szczątkowe resztki mózgownicy. 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować