Kocham3lcie 9 Napisano 7 godzin temu srun jest chory psychicznie, bo raz udaje tutaj przyjaciela, a za chwile na moim srorum spamuje jakimis geejowskimi przerobkami z moja morda albo pieerdoli ludziom nieprawde o mnie to twoja pasztetowa szczerbaty a w ogole to ssalbys pasztetowa jak pojeebany, gejuuszku xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcie 9 Napisano 7 godzin temu twoje zdanie szczerbaty dla mnie nie ma zadnej wartosci, wiec wypieerdalaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Flatpak 42 Napisano 7 godzin temu Masz rację. Nimfetka jest doskonała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcie 9 Napisano 7 godzin temu To prawda Wszystko ma piekne xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcie 9 Napisano 7 godzin temu gienia jej zazdrosci urody, dlatego obraza od szczekette 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzloraWieczorna 34 Napisano 7 godzin temu Srun ms 40 na karku to jest przerażające. I w dodatku to jakiś ukrainjec posråny agent Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jerremy 1 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Kocham3lcie napisał: srun jest chory psychicznie, bo raz udaje tutaj przyjaciela, a za chwile na moim srorum spamuje jakimis geejowskimi przerobkami z moja morda albo pieerdoli ludziom nieprawde o mnie to twoja pasztetowa szczerbaty a w ogole to ssalbys pasztetowa jak pojeebany, gejuuszku xD A Mooon nadal za tobą chodzi Filip? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcie 9 Napisano 7 godzin temu on 40 to mial jak krecil z anulka, teraz to juz chyba z 45 albo 50 xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Leszek Czarny 13 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Kocham3lcie napisał: gienia jej zazdrosci urody, dlatego obraza od szczekette Zapewne Pewnie z 4/10 jest max Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Icebound Harpy 50 Napisano 7 godzin temu Nie znam jej, ale pamiętam, że była bardzo obłudna i na swoim profilu była słodko-pierdzaca, a gdy tylko pojawił się jakiś nieprzychylny komentarz dotyczący jej wyglądu, to z gościa atakowała niesamowicie, ale niby jako nie ona. Jednak styl łatwo poznać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcie 9 Napisano 7 godzin temu nie ale widze, ze zapent mnie stalkuje i ciagle o mnie pisze, gdy mnie nie ma i obraza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Flatpak 42 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, SzloraWieczorna napisał: Srun ms 40 na karku to jest przerażające. I w dodatku to jakiś ukrainjec posråny agent a ty masz ponad 50 i zachowujesz się 100 razy gorzej niż on Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Icebound Harpy 50 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Kocham3lcie napisał: gienia jej zazdrosci urody, dlatego obraza od szczekette Sobie sama sie bardziej podobam, nie twierdze ze jest brzydka, ale mamy zupełnie inny typ urody. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcie 9 Napisano 7 godzin temu jednak Nimfeta tu ostatnio byla i jest dla mnie super mila i uprzejma, i fajnie jest sobie z Nia popisac, czego nie mozna powiedziec np o tobie gienia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzloraWieczorna 34 Napisano 7 godzin temu Kenzo benzo wóda perfumowana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcie 9 Napisano 7 godzin temu no dobra, nie bede protestowal i sie targowal kto jest piekniejszy, bo mnie to wali Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jerremy 1 Napisano 7 godzin temu To prawda ze Agatka chciała sie zabić przez to ze Moon wrzucił tu link do jej nagich fot? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcie 9 Napisano 7 godzin temu ja i tak tutaj jestem dzisiaj bo sobota, a niedlugo znowu mnie tu nie bedzie, bo mam ciekawsze rzeczy do roboty niz srorum codziennie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzloraWieczorna 34 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Flatpak napisał: a ty masz ponad 50 i zachowujesz się 100 razy gorzej niż on Jestem babka boza blogoslawiona w Watykanie i mam prawo do impertynencji ty ufoludzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcie 9 Napisano 7 godzin temu Nie wiem czy sie chciala zabic, ale wiem, ze byla u psychiatry, bo przez to ze moon i pravik jej nagie foty tu wrzucali podobono sie zalamala, i psychiatra jej zabronil tutaj wchodzic podobno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Flatpak 42 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Icebound Harpy napisał: Sobie sama sie bardziej podobam, nie twierdze ze jest brzydka, ale mamy zupełnie inny typ urody. Ty jesteś zniszczona przez alkohol bardzo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzloraWieczorna 34 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Jerremy napisał: To prawda ze Agatka chciała sie zabić przez to ze Moon wrzucił tu link do jej nagich fot? Ojej kolejna biedaczka która najpierw pokazuje cìpe odpadowi munowi a potem ja zabiera pogotowie z Choroszczy. To już ten czas na łzy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcie 9 Napisano 7 godzin temu ja przez sruna tez mialem mysli samoboojcze, bo wygaduje dziewczynom, ktore lubilem jakies brednie, a one w to wierza ale pobralem kilka miesiecy antydepresanty i juz jest ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Flatpak 42 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Jerremy napisał: To prawda ze Agatka chciała sie zabić przez to ze Moon wrzucił tu link do jej nagich fot? Oczywiście że Nieprawda. Agatka nie wstydzi się ciała. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jerremy 1 Napisano 7 godzin temu Ja pamietam tylko jak Agatka opisywała, że Kamil ją pobil i rozerwał ubrania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcie 9 Napisano 7 godzin temu agatka akurat miala biznes ze swoim chlopakiem, ze bedzie wrzucala nagie foty w neta, bo on potrzebowal jakis kredyt splacic a moon to znalazl w necie i tu wrzucil, a pravik tym spamowal potem przez tydzien xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcie 9 Napisano 7 godzin temu pravik a ty jestes mitomanem, i wypieerdalaj prawda jest taka, ze przez te nagie foty wyladowala u psychiatry i dlatego jej tu nie ma, a ty sie ze srunem do tego przyczyniles Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Leszek Czarny 13 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, Icebound Harpy napisał: Nie znam jej, ale pamiętam, że była bardzo obłudna i na swoim profilu była słodko-pierdzaca, a gdy tylko pojawił się jakiś nieprzychylny komentarz dotyczący jej wyglądu, to z gościa atakowała niesamowicie, ale niby jako nie ona. Jednak styl łatwo poznać. Tyle że ty jesteś chamska a nimfa zachowywala zawsze kulturę . Tak, była wrażliwa aż za bardzo na swoim punkcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jerremy 1 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Kocham3lcie napisał: Nie wiem czy sie chciala zabic, ale wiem, ze byla u psychiatry, bo przez to ze moon i pravik jej nagie foty tu wrzucali podobono sie zalamala, i psychiatra jej zabronil tutaj wchodzic podobno To grubo, nie pamiętam tego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Flatpak 42 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, SzloraWieczorna napisał: Ojej kolejna biedaczka która najpierw pokazuje cìpe odpadowi munowi a potem ja zabiera pogotowie z Choroszczy. To już ten czas na łzy? To były foty z kamerek gdzie Agatka się po ciipce macała za żetony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach