Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Icebound Harpy

Pasta jajeczna z makrelą wędzoną. 🐡

Polecane posty

Przed chwilą, Szon patrol$$$ napisał:

nie, kolejny raz ci tłumacze, że nie pisałam. Twoja żona nakłamała i to 100 razy powtórzyła, a ty w to uwierzyłeś. Mylisz sie.

Trener syna...No chyba ze syn to corka to ok. Takie czasy.

• Haha 1

Przed chwilą, SzloraWieczorna napisał:

I z tego obrzydzenia nudesy pokazywałaś? No spina się to wszystko w logiczno całość tak

Nigdy nie wysyłałam nudesów. Ogarnij się i nie chlej babciu 😄🤦

Przed chwilą, 250GodzinTak napisał:

Nie jest szczęśliwy, dlatego tutaj jest i ciągle o nas. Ale wstydzi się przyznać, że wpieprzył się w maliny 😊

no trudno, nie jestem złotą rybką, czasu nie cofne 😜

Przed chwilą, Szon patrol$$$ napisał:

nie interesuje mnie zdanie twoje, garsonki czy śliwki. Możecie sobie darować i w ogóle nie zwracać na mnie uwagi, jestem ASem i uj mi pan zrobisz 😜

Asem z kùtasem chyba. Jesteś dorosła kobieta i naprawdę nie zdajesz sobie sprawy że się osmieszasz wierząc w to co piszesz o swoim aseksualizmie?

3 minuty temu, Icebound Harpy napisał:

No i powiedz, czy nie czuć od niej poczucia wyższości? Ma się za niewiadomo kogo, klasyfikując ludzi. 

Ty potrafisz się wywyższać życiowo albo lingwistycznie w tym samym czasie pijąc albo robiąc szokujące byki w następnej linijce 😄 

Gienia, malo tu kto ma ego i poziom dumy tak odjechane od reala jak ty. Może leżak jeszcze 😄

Edytowano przez Śliwka z Grójca

1 minutę temu, SzloraWieczorna napisał:

Trener syna...No chyba ze syn to corka to ok. Takie czasy.

Gapcio wie lepiej jakiej płci mam dzieci i czyj trener sie obok mnie wybudował

2 minuty temu, Śliwka z Grójca napisał:

Ciężko dystkutować z omamami.

Tym bardziej człowieka, który od niedawna ma amnezję że nie pisał o teczkach, jukonie i plastickowych wiadrach 😄

Chyba nie myślałeś że będę odpowiadał za twoje podszywy i jak jesteś kret/ynem to nie moja wina i jakbyś był normalny to tych kłótni w ogóle by nie było. 😆

2 minuty temu, SzloraWieczorna napisał:

Asem z kùtasem chyba. Jesteś dorosła kobieta i naprawdę nie zdajesz sobie sprawy że się osmieszasz wierząc w to co piszesz o swoim aseksualizmie?

im bardziej cie ten temat triggeruje tym częściej to powtarzam

A ty jesteś dorosłą 50-letnią, czy tak się wymadrzasz z punktu widzenia 60-letniej ...y o przebiegu 0? hahaha xD

5 minut temu, Szon patrol$$$ napisał:

widziałaś co pisal o mojej seksualności? Czy to jest normalne będąc w szczęśliwym związku małżeńskim?

Co pisałem? Wszystko o czym poinformowałaś nas na Kafe 

2 minuty temu, Śliwka z Grójca napisał:

Ty potrafisz się wywyższać życiowo albo lingwistycznie w tym samym czasie pijąc albo robiąc szokujące byki w następnej linijce 😄 

Gienia, malo tu kto ma ego i poziom dumy tak odjechane od reala jak ty. Może leżak jeszcze 😄

Nie zwracałam na ciebie uwagi, dopóki nie zacząłeś się cały czas mnie czepiać. A potem płaczesz i ujadasz. W sumie nigdy nie poruszasz żadnego ciekawego tematu, tylko czepiasz się od rana do nocy. Druga tutka paryska normalnie. 

1 minutę temu, Get Out napisał:

Chyba nie myślałeś że będę odpowiadał za twoje podszywy i jak jesteś kret/ynem to nie moja wina i jakbyś był normalny to tych kłótni w ogóle by nie było. 😆

Tak, tak. Nagle po 10 latach ci się w mózgu pojawiły podszywy 😄 

Gdybyś mial ze dwa neurony więcej wiedziałbyś, jak durnie brzmi twoja taktyka. A tak to brniesz na ślepo 😄

6 minut temu, Szon patrol$$$ napisał:

nie, kolejny raz ci tłumacze, że nie pisałam. Twoja żona nakłamała i to 100 razy powtórzyła, a ty w to uwierzyłeś. Mylisz sie.

A ja kolejny raz powtarzam ci, ze czytalem to. Czytalem tez jak wspominałaś, ze jest teraz twoim sąsiadem i masz z tym problem. Slabo.

1 minutę temu, Szon patrol$$$ napisał:

im bardziej cie ten temat triggeruje tym częściej to powtarzam

Tekst godny magdy. Wy wszystko tu robicie ze względu na dostosowywanie się pod rozmówcę. Mhm.

2 minuty temu, Żanetka napisał:

A ty jesteś dorosłą 50-letnią, czy tak się wymadrzasz z punktu widzenia 60-letniej ...y o przebiegu 0? hahaha xD

Ty jednak masz rację że za ritardy forumowe się bierzesz bo sam nie jesteś zbyt lotny powtarzając pierdy za salowymi. Idz wybłagaj kolejne nudle od elci żebyś miał pod co flaka szturchać na amfetaminowej zwale

Przed chwilą, Icebound Harpy napisał:

Nie zwracałam na ciebie uwagi, dopóki nie zacząłeś się cały czas mnie czepiać. A potem płaczesz i ujadasz. W sumie nigdy nie poruszasz żadnego ciekawego tematu, tylko czepiasz się od rana do nocy. Druga tutka paryska normalnie. 

A ja zwróciłam na ciebie uwagę bo rzucałaś się do prawie każdego sama pokazując szokujące deficyty prawie w każdej sferze. Takiego wejścia z drzwiami hipokryzji chyba tu jeszcze nie widziałam

Tekst godny magdy. Wy wszystko tu robicie ze względu na dostosowywanie się pod rozmówcę. Mhm.

Ty jednak masz rację że za ritardy forumowe się bierzesz bo sam nie jesteś zbyt lotny powtarzając pierdy za salowymi. Idz wybłagaj kolejne nudle od elci żebyś miał pod co flaka szturchać na amfetaminowej zwale

Noł noł noł.

Przed chwilą, Śliwka z Grójca napisał:

A ja zwróciłam na ciebie uwagę bo rzucałaś się do prawie każdego sama pokazując szokujące deficyty prawie w każdej sferze. Takiego wejścia z drzwiami hipokryzji chyba tu jeszcze nie widziałam

Ja na ciebie też wróciłem uwagę tylko dlatego, że jesteś wulgarną, odciętą od życia i capiącą szambem babą. 

5 minut temu, Jakub Marley napisał:

Poważnie, Madziu, masz takie kompleksy? Założenie konta to chwila.

Ja nie mam kompleksów, grzecznie się przywitałam, a ty mi od starych de.. bilek i post zalajkowała Śliwka z obsesją Widmo. Jesteście warci siebie. 

Uważaj na język 😌

Edytowano przez 250GodzinTak
Poprawka

52 minuty temu, salix napisał:

Zdarza mi się robić wielkie oczy, gdy czasem czytam tu o związkach, ale z reguły nie pcham się w cudze historie z butami wiec na tym poprzestaję. Mnie zdecydowanie bliższy jest romantyzm i jeszcze więcej romantyzmu i nie bardzo sobie wyobrażam związek w którym nie ma fascynacji i prawdziwego zachwytu drugą osobą.

Ja zostałam kiedyś w ogóle za taki model związku w sposób bierno-agresywny docinkami skrytykowana. Że na przykład czułe określenia do kobiety w związku lub słowa "kocham", świadczą, że związek jest "sztuczny" - taki był wydźwięk. Trzeba kobiecie robić docinki (takie "poczucie humoru"), żeby relacja była prawdziwa chyba. Ja pierwsza też nie komentowałam, takich sytuacji, gdy dostawałam nieproszone "mundrości" było kilka, ale to ja jestem oczywiście złą hejterką, bo nie kryję się za pozorami życzliwości. 

Przed chwilą, Żanetka napisał:

Ja na ciebie też wróciłem uwagę tylko dlatego, że jesteś wulgarną, odciętą od życia i capiącą szambem babą. 

I to cie jara jak rozumiem? Bo mnie grzyby twojego pokroju wcale. 40 lat na karku w nosie koks i umizgi do kobiet na które żaden normalny mężczyzna by nie zwrócił uwagi nawet zalany w trupa. No takie są fakty fetyszysto białych skarpet. Skargi i zażalenia to nie do mnie. Do dzielnicowego salowej

Przed chwilą, 250GodzinTak napisał:

Ja nie mam kompleksów, grzecznie się przywitałam, a ty mi od starych de.. bilek i post zalajkowała Śliwka z obsesją Widmo. Jesteście warci siebie. 

Uważaj na język 😌

Grzecznie? Moze przeczytaj jeszcze raz swoje posty. I moją odpowiedź. Bedziesz do mnie zwracała sie w obrazliwy sposób,  dostaniesz ode mnie to samo. Z tym, ze ja nie zgłaszam waszych hejtow.

• Like 1

2 minuty temu, SzloraWieczorna napisał:

Kwestią czasu elzbieto. Ty mnie już nie nabierzesz.

Mun

Leżak

Malowany

The end.

4 minuty temu, Śliwka z Grójca napisał:

I znowu napisał typ ukrywający sie jak zwyrol który rozlicza każdego o byle bzdurę niczym ubek. 😆Nie czujesz żenady zwyrolu ubecki 😁

12 minut temu, Szon patrol$$$ napisał:

Cieszę się że coraz więcej mówi głośno co myśli o Ewie, jej małżonku-nie-milionerze, a także o srejzi i ich przyd*pasce.

To bardzo dla mnie satysfakcjonujące jak nie ma mnie na forum a widze że malowany czy Przewrotka piszą moimi słowami.

Wielka satysfakcja, bo wcześniej tak nie było i musiałam walczyć sama z tymi hejterami i ich d(pościskiem, teraz jest dużo łatwiej

Nie ma mnie na forum a widze 😂😂😂

Przecież wy z baba tylko posługujecie się sobą nawzajem, żeby załatwiać własne konflikty. Nie ma w tym grama autentyczności, ani obiektywizmu nie mówić już o sympatii czy empatii. Wykorzystałaś ją bez skrupułów dla poprawy swojego podupadającego wizerunku, zamieniając przy tym w ubogą starowinkę i żonglując jej wizerunkiem babci emerytki. Wsparcie jak diabli takie empatyczne w ..., byle dowalić ewce i doktorowi.

• Like 2
  • Thanks 1

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się