baba jędza wezwać księdza 4 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Baba napisał: Info z pierwszej ręki: W luźnej babskiej rozmowie między mną, Brum, Pokraką i Magdą, poruszyłyśmy temat naszych krótkich włosów. Chodziło między innymi o to, że bardzo trudno trafić na dobrego fryzjera z wyobraźnią. Podałam też cenę jaką płacę, za podcięcie 1 cm włosów bez farbowania. U nas za taką usługę płaci się 45 zł. Ewy przy tej rozmowie nie było. Kilka godzin później wypaliła w innym temacie, do kogoś innego: nic dziwnego, że mam hełmofon na głowie. Czego się spodziewać za 40 zł Cieszę się, że cofasz kłamstwo, jakobym nazwała cię "dziadówą". Ja się nie boję zdania odmiennego od reszty i choćby całe forum jodłowało, że jesteś święta, fajna i tak dalej, to ja potrafię czytać między wierszami. Wiem też, co wyprawiałaś na forum N., gdy chciałaś się z zazdrości pozbyć Pieprz. Że Pieprz ci "wybaczyła", jej sprawa, ja taka dobra nie jestem. Mimo tego, wiele razy twoich drobnych akcyjek nie komentowałam i nie chcę ich komentować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 157 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, mr_Kumpir napisał: stamtąd do nas piszesz ? Jakich nas to ilu was jest w jednym ciele Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patrol$$$ 20 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Jakub Marley napisał: A jestes zadowolona ze swojej fryzury? Ale to nie o to chodzi!! Nie rozumiesz?? Ewa ją obraziła i jej fryzure bez żadnego powodu! tylko dlatego że sobie musiała swoje frustracje na kimś wyładować. Masz info od samej Baby i dalej twierdzisz że ja kłamie? Przecież to jakiś fikoł roku! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 157 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, IV Knur RP napisał: Płać kasę za rozmowę z tobą tak jak lekarz psychiatra ma płacone od pacjentów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jakub Marley 7 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Icebound Harpy napisał: A ja ci nakazuje się zamknąć. Haa ha. Jesteś nudny i miałki. Poważnie? To musisz to znosić. Te haa ha to jakies podkreślenie szyderczego śmiechu czy przerażającego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 173 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Get Out napisał: Jakich nas to ilu was jest w jednym ciele was czyli pacjentów tego ošrodka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 724 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Jakub Marley napisał: Dokładnie. Kobieta powinna miec długie włosy. A facet jaja i rozum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 724 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, mr_Kumpir napisał: stamtąd do nas piszesz ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Icebound Harpy 66 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Jakub Marley napisał: Poważnie? To musisz to znosić. Te haa ha to jakies podkreślenie szyderczego śmiechu czy przerażającego? Takiego, który cię zmiecie z planszy. A teraz żegnam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jakub Marley 7 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, Szon patrol$$$ napisał: Nie umiesz czytać? Nazwała fryzurę Baby "hełmofonem". To mało?? Biorac pod uwage że Ewa jest duuuuzo młodsza od Magdy to Baba jest w wieku jej matki lub babci. Choćby z tego względu wstyd by jej było starszą panią tak kategoryzować "Ewa jest duuuuzo młodsza od Magdy to Baba jest w wieku jej matki lub babci". Śmieję się. Ku...Qwerty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
uśpionaZzz 2 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 5 minut temu, mr_Kumpir napisał: szkoda że macie krōtkie Niektórym się podobają krótkie chyba Chwilunia pisal że lubi np a takie do ramion są bardzo wdzieczne huh chociaż mam teraz długie i prawie czarne bez nacisków odleżyny tylko z nudów se tak zrobiłam Edytowano 5 godzin temu przez uśpionaZzz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 157 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Szon patrol$$$ napisał: Ale to nie o to chodzi!! Nie rozumiesz?? Ewa ją obraziła i jej fryzure bez żadnego powodu! tylko dlatego że sobie musiała swoje frustracje na kimś wyładować. Masz info od samej Baby i dalej twierdzisz że ja kłamie? Przecież to jakiś fikoł roku! Nie może wam przyznać racji , bo miałby zamek na sex u płaskiej za karę i musi z tego wybrać jakoś inaczej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 724 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Szon patrol$$$ napisał: Ale to nie o to chodzi!! Nie rozumiesz?? Ewa ją obraziła i jej fryzure bez żadnego powodu! tylko dlatego że sobie musiała swoje frustracje na kimś wyładować. Masz info od samej Baby i dalej twierdzisz że ja kłamie? Przecież to jakiś fikoł roku! Ten człowiek to chodzącą katastrofa. Zaraz się upije i będzie wyzywał od kurrew jak Pieprz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jakub Marley 7 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, IV Knur RP napisał: nie ja wole byc widzem i krytykiem Nie daję już rady. Poważnie. Zaraz mnie dodatkowo Ewka wyrzuci z domu. Edytowano 5 godzin temu przez Jakub Marley Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 173 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, uśpionaZzz napisał: Niektórym się podobają krótkie chyba Chwila np. takie do ramion są bardzo wdzieczne huh chociaż mam teraz długie i prawie czarne bez nacisków odleżyny tylko z nudów se tak zrobiłam mało która w krótkich dobrze wygląda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patrol$$$ 20 Napisano 5 godzin temu 8 minut temu, Baba napisał: Info z pierwszej ręki: W luźnej babskiej rozmowie między mną, Brum, Pokraką i Magdą, poruszyłyśmy temat naszych krótkich włosów. Chodziło między innymi o to, że bardzo trudno trafić na dobrego fryzjera z wyobraźnią. Podałam też cenę jaką płacę, za podcięcie 1 cm włosów bez farbowania. U nas za taką usługę płaci się 45 zł. Ewy przy tej rozmowie nie było. Kilka godzin później wypaliła w innym temacie, do kogoś innego: nic dziwnego, że mam hełmofon na głowie. Czego się spodziewać za 40 zł Dzięki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 157 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, mr_Kumpir napisał: was czyli pacjentów tego ošrodka Ale pieszesz o sobie że jesteś "my " i już nie pierwszy raz cię przyłapuje na tym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 724 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, uśpionaZzz napisał: Niektórym się podobają krótkie chyba Chwilunia pisal że lubi np a takie do ramion są bardzo wdzieczne huh chociaż mam teraz długie i prawie czarne bez nacisków odleżyny tylko z nudów se tak zrobiłam A ja miałam kiedyś rude po maturze. Jak mnie ojciec z mamą zobaczył, co zrobiłam, to zaniemógł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
uśpionaZzz 2 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, mr_Kumpir napisał: mało która w krótkich dobrze wygląda A takie do ramion to nie są krótkie jak u chłopa, fajna długość niektórym bardzo fajnie tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
baba jędza wezwać księdza 4 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Jakub Marley napisał: Nie daję już rady. Poważnie. Zaraz mnie dodatkowo Ewka wyrzuci z domu. Po prostu będziesz musiał się mocno zrehabilitować (dać się potem obrzucić śnieżkami, czy coś) Nie, a tak serio. Ja naprawdę chętnie od tej pory podyskutuję kawa na ławę (na przykład o tych wizjach rodzicielstwa, czy związku), bo mnie już to zaczęło wkurzać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jakub Marley 7 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Icebound Harpy napisał: Takiego, który cię zmiecie z planszy. A teraz żegnam. Nie czuję sie zmieciony. Czuję rozbawienie. Ale skoro musisz juz iść. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 173 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, uśpionaZzz napisał: A takie do ramion to nie są krótkie jak u chłopa, fajna długość niektórym bardzo fajnie tak takie do ramion nie są krótkie najbardziej nie lubię fryzury na starą lesbę 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 419 Napisano 5 godzin temu 8 minut temu, mr_Kumpir napisał: szkoda że macie krōtkie Myślisz, że lubię krotkie włosy z lenistwa? Bo o takie mniej się dba? Nic bardziej mylnego. Miałam długie prawie do pasa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 62 Napisano 5 godzin temu Facet z długimi włosami też byłby niczego sobie : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
uśpionaZzz 2 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, mr_Kumpir napisał: takie do ramion nie są krótkie najbardziej nie lubię fryzury na starą lesbę Niektórym w takich lepiej niż w długich strąkach, ciekawiej wyglądają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 724 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, mr_Kumpir napisał: mało która w krótkich dobrze wygląda Bo trzeba mieć ładna twarz i długą szyje. Ja mam obecnie styl pixie. Długie boki, długa grzywka i nie jestem już ruda Geje przyjaciele mnie obcinają, bo są najlepsi i lojalni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 173 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, Get Out napisał: Ale pieszesz o sobie że jesteś "my " i już nie pierwszy raz cię przyłapuje na tym. nie - jako osoba bez matury masz problem z odmianą przez osoby i przypadki xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 62 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Baba napisał: Myślisz, że lubię krotkie włosy z lenistwa? Bo o takie mniej się dba? Nic bardziej mylnego. Miałam długie prawie do pasa. To prawda przy krótkich włosach jest więcej zachodu żeby jakoś wyglądały, a długie włosy wystarczy związać, spiąć i po problemie. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patrol$$$ 20 Napisano 5 godzin temu 10 minut temu, Jakub Marley napisał: Dokładnie. Kobieta powinna miec długie włosy. Nie, no hit, ty bedziesz rozsądzał czy Baba ma mieć dlugie czy krótkie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 173 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Baba napisał: Myślisz, że lubię krotkie włosy z lenistwa? Bo o takie mniej się dba? Nic bardziej mylnego. Miałam długie prawie do pasa. w takim razie współczuję ale są peruki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach