Get Out 157 Napisano 11 godzin temu 2 minuty temu, salix napisał: Naprawdę nie dostrzegasz, że się ośmieszasz, przypisując sobie jeżowi i ogorowi jakąkolwiek wagę dla mnie? Ośmieszam ale twoje zaangażowanie jak przekłamujesz fakty tanimi manipulacjami i próbujesz nieporadnie ująć komuś kogo nienawidzisz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matka salowej 4 Napisano 11 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Córko ja cie dawno nie widziałam, a czy Ty znowu na krótko ścieta jesteś bo dopiero co pisałaś, że hejterzy uja wiedzą, bo Ty dawno masz długie włoski, a teraz piszesz, ze masz krótkie Edytowano 11 godzin temu przez matka salowej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 173 Napisano 11 godzin temu 9 minut temu, kris888 napisał: tylko kobieta może mieć ten przywilej być utrzymywaną przez mężczyznę. w odwrotną stronę - nie da się. ej no chyba nie Madonna i Cher majo coraz to nowych mlodych kochanków kiedyś był taki atrakcyjny więzień związał się z dziedziczko fortuny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzloraWieczorna 54 Napisano 11 godzin temu Ten wszedzie manipulacje widzi. Osobowość schizoidalna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 205 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Piter nie pisze jak upośledzony tylko ty go nie rozumiesz. Zostawić jakieś osoby z fobiami, szkoda pisać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1407 Napisano 11 godzin temu (edytowany) 5 minut temu, IV Knur RP napisał: szkoda ze jestes tak niekumata bo ty chyba jestes mila tylko po prostu tepawa to może z poprzedniej strony to niejako potiwerdza Jestem nie kumata, miła czy tępawa? Czy naraz wszystko? Edytowano 11 godzin temu przez Onaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dr Mario 2 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Piter nie pisze jak upośledzony tylko ty go nie rozumiesz. Pisze jakby był lekko upośledzeny umysłowo, przez długi czas był brany za obcokrajowca. Ale podobno nawet ma kobietę i dziecko to może lepiej myśli i mówi niż pisze, kto wie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 205 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Jestem nie kumata, miła czy tępawa? Czy naprawdę wszystko? Beton i paru innych zawsze mieli deficyty . Raczej chodzi innej normalniejszej nie ma im zadek ściska Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 724 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, mr_Kumpir napisał: ej no chyba nie Madonna i Cher majo coraz to nowych mlodych kochanków kiedyś był taki atrakcyjny więzień związał się z dziedziczko fortuny Chyba że 40 lat młodsi od tych gwiazd.. Cóż kasa i flesze robią swoje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dr Mario 2 Napisano 11 godzin temu 2 minuty temu, mr_Kumpir napisał: ej no chyba nie Madonna i Cher majo coraz to nowych mlodych kochanków kiedyś był taki atrakcyjny więzień związał się z dziedziczko fortuny Ja bym powiedział że 1 facet na tysiąc max dostąpi tego zaszczytu... No ale z kobietą która się nie podoba to też nie jest przyjemność Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 586 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, mr_Kumpir napisał: ej no chyba nie Madonna i Cher majo coraz to nowych mlodych kochanków kiedyś był taki atrakcyjny więzień związał się z dziedziczko fortuny Nie mam na myśli osób sławnych - miałem na myśli życie zwykłych ludzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1407 Napisano 11 godzin temu 4 minuty temu, matka salowej napisał: Jak facet uważa, ze kobieta jest zajepista laska to pisze, ze jest zajepista laska a nie, ze przynajmniej nie musi sie malować, żeby przypominać człowieka A może nie jestem zajebista Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 157 Napisano 11 godzin temu 6 minut temu, Onaaaa napisał: Ja się tutaj dowiaduje coraz nowszych rzeczy. Najbardziej mi sie podobało z subtelną beka To dopiero początek ich desperackich kroków, bo nienawiść to silne uczucie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzloraWieczorna 54 Napisano 11 godzin temu W zwykłym też niektóre utrzymują pasożyta bo maja deficyty w glowie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcie 14 Napisano 11 godzin temu Jeebac święta pogańskie świeto a Jezus ani Bóg się nie urodzili 25 grudnia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matka salowej 4 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: A może nie jestem zajebista Prawdopodobnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzloraWieczorna 54 Napisano 11 godzin temu Szatan Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 724 Napisano 11 godzin temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: A może nie jestem zajebista Może miłość jest ślepa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 586 Napisano 11 godzin temu 2 minuty temu, SzloraWieczorna napisał: W zwykłym też niektóre utrzymują pasożyta bo maja deficyty w glowie Osobiście nie spotkałem się z takim przypadkiem, żeby kobieta chłopa utrzymywała. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 205 Napisano 11 godzin temu 8 minut temu, matka salowej napisał: Jak facet uważa, ze kobieta jest zajepista laska to pisze, ze jest zajepista laska a nie, ze przynajmniej nie musi sie malować, żeby przypominać człowieka Najpierw byś musiał taką kobietę zobaczyć na oczy na żywo nie jpgi z internetu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Icebound Harpy 67 Napisano 11 godzin temu 11 minut temu, 250GodzinTak napisał: Wszystko ok? Tak, bez obaw. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzloraWieczorna 54 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, kris888 napisał: Osobiście nie spotkałem się z takim przypadkiem, żeby kobieta chłopa utrzymywała. To musi być zaburzona osobnica ale są takie znam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 40 Napisano 11 godzin temu 6 minut temu, Onaaaa napisał: Jestem nie kumata, miła czy tępawa? Czy naraz wszystko? Kobieca 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzloraWieczorna 54 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, kris888 napisał: Osobiście nie spotkałem się z takim przypadkiem, żeby kobieta chłopa utrzymywała. To musi być zaburzona osobnica ale są takie znam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1407 Napisano 11 godzin temu 2 minuty temu, Fifofa napisał: Beton i paru innych zawsze mieli deficyty . Raczej chodzi innej normalniejszej nie ma im zadek ściska Oczywiście że inna jestem od nich ale nie wiem czy normalniejsza. Chyba normalniejsza dla tych co są dla mnie normalniejsi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 586 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, uposledzony prawiczek napisał: jak nie, a malo to prawiczkow na utrzymaniu matki, gnizdownikow? utrzymywanie przez rodziców a utrzymywanie osoby niespokrewnionej to dwie odrębne sprawy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 724 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, Icebound Harpy napisał: Tak, bez obaw. Co to za emota? Kiwi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 157 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, kris888 napisał: Osobiście nie spotkałem się z takim przypadkiem, żeby kobieta chłopa utrzymywała. Chyba jedynie emerytki jakiegoś młodego do seksu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 205 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Oczywiście że inna jestem od nich ale nie wiem czy normalniejsza. Chyba normalniejsza dla tych co są dla mnie normalniejsi. Większość widzieli na żywo co najwyżej swoją mamusie na żywo żadna nie jest zainteresowana i taka jest prawda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzloraWieczorna 54 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, IV Knur RP napisał: no dlatego ja ci pisze ze jak zyklych to zostaje ci tylko stary gej tylko takiego jakiego nie moga miec za darmo czyli dla krisa wychodzi stary gej albo emerytka ale baby nie sa takei chetne do placenia za sex i w pewnym wieku moze juz im sie nie chce. Mnie nie stać na takie zbytki i wielkiego pasożyta. Niektóre majo fetysz niewolnika Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach