Еlciаа 226 Napisano 2 godziny temu (edytowany) Edytowano 2 godziny temu przez Еlciаа Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcie 14 Napisano 2 godziny temu Nie słuchałem nigdy xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 226 Napisano 2 godziny temu Niektóre przeróbki utworów ai są lepsze od oryginałów. ;pp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
uśpionaZzz 2 Napisano 2 godziny temu Antyczny napaleniec Kûtas Records Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcie 14 Napisano 2 godziny temu Haha jaki numer xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 226 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą uslyszałam coś głupiego, zara wrzuce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcie 14 Napisano 2 godziny temu Ciekawe jakby AI przerobiło tę piosenkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 226 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, Kocham3lcie napisał: Ciekawe jakby AI przerobiło tę piosenkę chyba to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcie 14 Napisano 2 godziny temu Haha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
uposledzony prawiczek 0 Napisano 2 godziny temu wylaczylem pierwszy link w trzeciej sekundzie srelciu a w pozostale nie klikam ale mam piosenke dla ciebie specjalnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzloraWieczorna 53 Napisano 2 godziny temu Cos o kafeterii powinnaś przedstawic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 205 Napisano 2 godziny temu 16 minut temu, Еlciаа napisał: Niektóre przeróbki utworów ai są lepsze od oryginałów. ;pp Większoś twòrcòw YT korzysta z ai z przesadą. Mało jest też oryginalnych treści. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 205 Napisano 2 godziny temu 20 minut temu, Еlciаа napisał: Niektóre przeróbki utworów ai są lepsze od oryginałów. ;pp O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 226 Napisano 2 godziny temu xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
uposledzony prawiczek 0 Napisano 2 godziny temu dla srelci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 226 Napisano 2 godziny temu Wypad krasnal. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 226 Napisano 2 godziny temu ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1407 Napisano 2 godziny temu ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
uposledzony prawiczek 0 Napisano 2 godziny temu elcia a walilas kiedys komus konia z podkladem muzycznym marka grechuty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
uposledzony prawiczek 0 Napisano 1 godzinę temu o nie, patrzcie co ten chinczyk robi elci: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 226 Napisano 1 godzinę temu Krasnal psujesz mi temat, wypad. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach