Dlugonogasylwia88 36 Napisano 2 godziny temu Witam Panie Michale. Jak się Pan pewnie domyśla jest Pan jedną z najbardziej kontrowersyjnych postaci na tym forum. Pana tematy (nie wnikam czy to prowokacje, zakladam, że tak naprawde wyglada Pana życie ) Wywołały tu nie mała kontrowersje jakiś czas temu, z pewnościa nie tylko ja ale wielu starych użytkowników pamięta Pana wpisy. Zakładam też, że Pan to czyta. Wiec mam kilka pytań. 1. Czy dalej jesteś z żoną, którą zdradzałeś z jej własną siostrą 2. Czy macie razem dzieci 3. Czy jej siostra faktycznie była z Toba w ciąży. Wiem, że nie musisz odpowiadać, ale jestem bardzo ciekawa, bo ten temat był tutaj swego czasu bardzo intrygujący, zakładam, że nie tylko ja Cię pamiętam . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 724 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Dlugonogasylwia88 napisał: Witam Panie Michale. Jak się Pan pewnie domyśla jest Pan jedną z najbardziej kontrowersyjnych postaci na tym forum. Pana tematy (nie wnikam czy to prowokacje, zakladam, że tak naprawde wyglada Pana życie ) Wywołały tu nie mała kontrowersje jakiś czas temu, z pewnościa nie tylko ja ale wielu starych użytkowników pamięta Pana wpisy. Zakładam też, że Pan to czyta. Wiec mam kilka pytań. 1. Czy dalej jesteś z żoną, którą zdradzałeś z jej własną siostrą 2. Czy macie razem dzieci 3. Czy jej siostra faktycznie była z Toba w ciąży. Wiem, że nie musisz odpowiadać, ale jestem bardzo ciekawa, bo ten temat był tutaj swego czasu bardzo intrygujący, zakładam, że nie tylko ja Cię pamiętam . To ten co na Ukrainie chyba walczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
uposledzony prawiczek 0 Napisano 2 godziny temu znowu leki odstawiles smakosz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dr Mario 2 Napisano 2 godziny temu (edytowany) O, kojarzę ta Sylwię, pamiętam że była z patologicznego domu. A teraz się okazuje po latach że to jakiś chłop, troll, smakosz cholera wie Edytowano 2 godziny temu przez Dr Mario Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dr Mario 2 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, Dlugonogasylwia88 napisał: Witam Panie Michale. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dr Mario 2 Napisano 2 godziny temu Ale chora akcja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
choroszcza jukon welcome 0 Napisano 2 godziny temu To był extra troll Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Icebound Harpy 66 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, choroszcza jukon welcome napisał: To był extra troll O, nowe konto? Zgłaszać go. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dr Mario 2 Napisano 2 godziny temu Co do Michała to nie ma tu żadnego michala i nikogo typ nie obchodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
uposledzony prawiczek 0 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Icebound Harpy napisał: O, nowe konto? Zgłaszać go. obys sie zachlala na smierc gnido Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
choroszcza jukon welcome 0 Napisano 2 godziny temu Najlepsze, że gość jawnie trollował a jakieś Grażyny zawsze się odpalały ze świętym oburzeniem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
choroszcza jukon welcome 0 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Icebound Harpy napisał: O, nowe konto? Zgłaszać go. A już sobie golnęłaś cukiereczku? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Icebound Harpy 66 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, choroszcza jukon welcome napisał: A już sobie golnęłaś cukiereczku? Jesteś zwykłym botem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
choroszcza jukon welcome 0 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Icebound Harpy napisał: Jesteś zwykłym botem. no napij się co sobie będziesz szkodować, przecież chcesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
uśpionaZzz 2 Napisano 2 godziny temu 12 minut temu, Dr Mario napisał: O, kojarzę ta Sylwię, pamiętam że była z patologicznego domu. A teraz się okazuje po latach że to jakiś chłop, troll, smakosz cholera wie Kojarze te Sylwie z dziwnych tematów o dziadkach i czemu mają problemy z erekcja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dr Mario 2 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, uśpionaZzz napisał: Kojarze te Sylwie z dziwnych tematów o dziadkach i czemu mają problemy z erekcja Widzisz, jaka ty jesteś mądra i doświadczona na tym forum że takie epizody znasz prawie tak jak ja wow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
uśpionaZzz 2 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Dr Mario napisał: Widzisz, jaka ty jesteś mądra i doświadczona na tym forum że takie epizody znasz prawie tak jak ja wow Boszzz tylko zagaiłam z czego kojarze i czym tu się jarać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dr Mario 2 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, uśpionaZzz napisał: Boszzz tylko zagaiłam z czego kojarze i czym tu się jarać Doopom się nie jaram tylko intelektem więc proszę docenić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
uśpionaZzz 2 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Dr Mario napisał: Doopom się nie jaram tylko intelektem więc proszę docenić Nie doceniam ani pochwał ani dosrrywow dwubiegunowcow szkoda że tu ciężko normalnie pogadać na luzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dr Mario 2 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, uśpionaZzz napisał: Nie doceniam ani pochwał ani dosrrywow dwubiegunowcow szkoda że tu ciężko normalnie pogadać na luzie Wiem że taki masz mechanizm obronny ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach