Szon patrol$$$ 20 Napisano 15 godzin temu 58 minut temu, Fifofa napisał: Twój mężczyzna pocałuje to się upaprze, jak pocałuje za uszko to zwymiotuje od tego A, nie, to ja nie mialam nigdy zażaleń w tym temacie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 66 Napisano 15 godzin temu Nie od dziś net jest pełen bezsensownych treści... Pakujesz post do wora i do kontenera. Co czyjes to nie moje... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gnomee 46 Napisano 15 godzin temu (edytowany) ... Edytowano 15 godzin temu przez gnomee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gnomee 46 Napisano 15 godzin temu 5 minut temu, Kaka Demons napisał: No to sobie piszcie do Justyny i co to da? Justyna mi nic nie może zrobić, a ja jak będę chciał to mogę sobie nawet dzisiaj jechać stopem do walii albo Szkocji ty kuurwo lyszkowicka Idź tam lepiej loda robic rymcymolowi pëdale xD Justyna ci nie da pieniędzy, a sponsora nie masz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gnomee 46 Napisano 15 godzin temu 5 minut temu, Kaka Demons napisał: Ja jestem dorosły i od dawna nie mieszkam z mamą ...ie, mogę sobie robić co chce, nawet zakładać tu konta do usranej śmierci i was wszystkich jeebac Ja nie leżak czy ty szczerbaty że się maminej spódnicy trzymam XDD Bo cię wywaliła z domu, bo jej facet bał się ze schizolem mieszkać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
darkromance 56 Napisano 15 godzin temu 55 minut temu, gnomee napisał: Ona płacze przez ciebie teraz Nie płaczę, bo nie jestem brzydka hłe hłe xD 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gnomee 46 Napisano 15 godzin temu 10 minut temu, Kocham Lecie;P napisał: Brzydka nie jesteś to prawda Jesteś oblesna xD chyba ty gejuu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dr Mario 9 Napisano 15 godzin temu 11 minut temu, Kocham Lecie;P napisał: Brzydka nie jesteś to prawda Jesteś oblesna xD Jak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
darkromance 56 Napisano 15 godzin temu Tatuś i mamuś mówią, że jestem piękna i mądra, ale nerwów zepsułam jak nikt inny xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
darkromance 56 Napisano 15 godzin temu (edytowany) ale warto było bo już nie popełnię tych głupot xD Edytowano 15 godzin temu przez darkromance Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dr Mario 9 Napisano 15 godzin temu Klaudiusz to połączenie Z Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dr Mario 9 Napisano 15 godzin temu 1 minutę temu, darkromance napisał: Tatuś i mamuś mówią, że jestem piękna i mądra, ale nerwów zepsułam jak nikt inny xD Jak tam Bartek i twoja macocha? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gnomee 46 Napisano 15 godzin temu 1 minutę temu, darkromance napisał: Tatuś i mamuś mówią, że jestem piękna i mądra, ale nerwów zepsułam jak nikt inny xD a wiedzą co zrobiłaś Marcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
darkromance 56 Napisano 15 godzin temu 1 minutę temu, gnomee napisał: a wiedzą co zrobiłaś Marcie To nic w porównaniu z tym co robiłam gdy byłam nastolatką xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 205 Napisano 15 godzin temu 1 godzinę temu, salix napisał: Często maluje usta lub używam olejku i jakoś nie czuje jakbym jadła proszek do prania . Masz smakowe? to chemia niezdrowa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
darkromance 56 Napisano 15 godzin temu Pravik jaki znawca makijażu haha. Może w sklepach testuje produkty bo na pewno nie na kobiecie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dr Mario 9 Napisano 15 godzin temu 10 minut temu, gnomee napisał: a wiedzą co zrobiłaś Marcie W każdej chwili mogą się dowiedzieć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gnomee 46 Napisano 15 godzin temu 6 minut temu, darkromance napisał: Pravik jaki znawca makijażu haha. Może w sklepach testuje produkty bo na pewno nie na kobiecie xD Moja dziewczyna miała ciągle pomalowaną jape to się znam trochę na tym 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gnomee 46 Napisano 15 godzin temu 1 minutę temu, Dr Mario napisał: W każdej chwili mogą się dowiedzieć Chyba by Klaudiusz znowu z domu wyrzucili Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gnomee 46 Napisano 15 godzin temu 12 minut temu, darkromance napisał: To nic w porównaniu z tym co robiłam gdy byłam nastolatką xD piłaś, ćpałaś i nie skończyłaś gimnazjum przez to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcie:) 10 Napisano 14 godzin temu Jesteś brzydka i głupia a szczerbaty Pravik to tępy śmieć xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcie:) 10 Napisano 14 godzin temu Ja wiem co robiła Klaudiusz, dawała doopy kolegom i się puszczała Rodzice się za nią wstydzą xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcie:) 10 Napisano 14 godzin temu Twoja jedyna dziewczyna szczerbaty to był Andrzej, jak się umalował na działce i cię jeebal xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcie:) 10 Napisano 14 godzin temu Szczerbaty bycie gejem to nic złego,.ja poznałem gejów w swoim życiu i to wspaniali ludzie, czego nie można powiedzieć o was hetero. Gejom do pięt nie dorastacie. Do tego jesteście peedalami, a od gejów się odczepcie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gnomee 46 Napisano 14 godzin temu 1 minutę temu, Kocham3lcie:) napisał: Jesteś brzydka i głupia a szczerbaty Pravik to tępy śmieć xD Nie zaprosimy cię na nasz ślub za to co piszesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcie:) 10 Napisano 14 godzin temu w chooyu was mam w ogole, a slubu zadnego nie bedzie, bo ci stara nie pozwoli sie ohajtac buahah Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcie:) 10 Napisano 14 godzin temu klaudiusz na szczescie ma slabe serce, wiec zanim sie ohajtacie to zdechnie w koncu xD jednego pasozyta mniej bedzie na tym swiecie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
darkromance 56 Napisano 13 godzin temu Druga nasza kłótnia małżeńska ehhh i to przed świętami, niedobrze xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gnomee 46 Napisano 13 godzin temu 1 minutę temu, darkromance napisał: Druga nasza kłótnia małżeńska ehhh i to przed świętami, niedobrze xD To daj pupy na zgode Kochanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcie:) 10 Napisano 13 godzin temu zrob pravikowi felliato, to sie pogodzicie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach