Kocham3lcië 20 Napisano 12 godzin temu Last Christmas tez zajeebisty kawałek xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcië 20 Napisano 12 godzin temu Ten kawałek też uwielbiam jest dojeebany Puszczałem go sobie kiedyś na sen z mojej wieży technics, gdy szedłem spać, to w połowie utworu już odplywałem na tamten świat Tutaj też Frusciante xD Going to Montreal Sold all my records What the stupid thing to dooooaaaaaaaaaeeeeee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcië 20 Napisano 12 godzin temu I ten kawałek też kocham słuchać na relaks i przed spaniem Jak wchodzi ten saksofon w 4 minucie to gęsiej skórki dostaje zawsze. I kończy się też pięknie, tak tajemniczo. Uwielbiam takie piosenki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcië 20 Napisano 12 godzin temu Zajeebiste uczucie jak słucham sobie utworu dobrego, a nagle czuję dreszcze w całym ciele 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
uśpionaZzz 11 Napisano 12 godzin temu Ciekawe czy dużo by się zarobiło na byciu scam artystom i oszustwa matrymonialne moglibyśmy się podzielić zyskiem bo money by było fajnie zyskać a love niekoniecznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
uśpionaZzz 11 Napisano 12 godzin temu Jakieś czuby robiom tak całe biura poswiecone scamowaniu oszustwa finansowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcië 20 Napisano 12 godzin temu Ja mam w doopie pieniądze A ta piosenka to jak rano się nudzę, otwieram namiot, ptaki cwierkaja, a tu słoneczko świeci na niebie haha To od razu ja mam it makes you wanna cry... Cloose your eyes xD I ta gitarka haha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
uśpionaZzz 11 Napisano 12 godzin temu Internet to taki syf tak a masz takie strony podobno co możesz żebrać i dadzą ci hajs bo som dobrymi ludźmi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcië 20 Napisano 12 godzin temu Budzę* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcië 20 Napisano 12 godzin temu A ja mam hajs i w doopie mam pieniądze Dobra ja muszę spadać na basen elo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
uśpionaZzz 11 Napisano 12 godzin temu No, bo wszyscy tylko knujom te elity jak ludzi oskubać we współpracy z kosmitami a w moim odczuciu to czasem bardziej humanitarne osoby od tzw plebsu walczącego o przetrwanie tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcië 20 Napisano 12 godzin temu Haha jeebac wszystkich ludzi na całym świecie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
uśpionaZzz 11 Napisano 11 godzin temu Nom bo kto ci będzie w zorganizowanej grupie przestępczej biedaczki głównie tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
uśpionaZzz 11 Napisano 11 godzin temu Ty byś prawie trafił z bankiem ale ci nie wyszło fajny tryb życia kryminalisty tylko trzeba mieć wywalone jaja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcië 20 Napisano 11 godzin temu Mam wywalone jaja na pieniądze xD Nie miec hajsu i 0 na koncie to fajny stan xD Polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcië 20 Napisano 11 godzin temu Ni jestem kryminalista, ale wy już tak Z wieczorowa i elcia zgłosimy was wszystkich do prokuratury Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcië 20 Napisano 11 godzin temu Wlasnie, ze mi wyszło Ide sobie właśnie na basen i saunowanie i spędzę tam cały dzien A wy do pracy a nie jakieś święta haha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
uśpionaZzz 11 Napisano 11 godzin temu Enjoy dick in your ass zzz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcië 20 Napisano 11 godzin temu Nigdy żadnego diick nie miałem i nie będę miał, ale tobie widzę głodnemu chleb na myśli Srun też podobno na wrocławskim dworcu nadstawia kakalca i robi loda za benzynę do swojego trabanta xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daniel86 78 Napisano 11 godzin temu Dziękuję i nawzajem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jamuonmi 406 Napisano 10 godzin temu 5 godzin temu, Szpinak napisał: Wszystkiego naj na swieta, dużo radości i braku Kafe Dziękuję i wzajemnie ; ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcië 20 Napisano 9 godzin temu Krejzi, jesteś kochana? A umialabys zaśpiewać jak wokalistka z tej piosenki? Moglibyśmy iść razem na karaoke xD. Ja męski głos a Ty damski Też piękny kawałek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jakub Marley 7 Napisano 9 godzin temu Wszystkiego dobrego. Dużo spokoju Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fiszbin69 6 Napisano 6 godzin temu 6 godzin temu, Szpinak napisał: O to to, dzieki. Mega dobre a to fajne, miszlufcik ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fiszbin69 6 Napisano 6 godzin temu last christman, i give you my heart, but the very next they you give it away.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcië 20 Napisano 6 godzin temu Tak dzordz majkel last kristmas jest mega fajne 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcië 20 Napisano 6 godzin temu On śpiewa last Christmas I gave you my heart a nie Last Christmas I give you my heart Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzloraWieczorna 60 Napisano 6 godzin temu On też gej i tak życie zatoczyło gejoskie kolo na kafe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fiszbin69 6 Napisano 5 godzin temu 20 minut temu, Kocham3lcië napisał: Tak dzordz majkel last kristmas jest mega fajne zgadzam sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcië 20 Napisano 4 godziny temu Masz coś do gejów? Ja znałem gejów miałem kolegów i nikt mnie tak nie rozśmieszał Do tego znali się na muzyce i byli wokalistami Jeden nawet na fortepianie grał A hetero koorwy stąd myślą, że są kimś bo jeżdżą samochodami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach