uśpionaZzz 12 Napisano 13 godzin temu wprowadzasz zenujaca atmosfere zaróchawcza, ja nie wiem jak Elka i Iskra moga to zniesc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ovidio Lopez 48 Napisano 13 godzin temu 1 minutę temu, uśpionaZzz napisał: nom z toba tylko o róchaniu bo nie masz zadnych hoby, niestety nie wiem o jakim roochaniu piszesz.. zalozylem temat o muzyce i zlazly sie zboczence i kielby im w glowach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ovidio Lopez 48 Napisano 13 godzin temu Przed chwilą, uśpionaZzz napisał: wprowadzasz zenujaca atmosfere zaróchawcza, ja nie wiem jak Elka i Iskra moga to zniesc ty masz we lbie zenującą atmosfere Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
uśpionaZzz 12 Napisano 13 godzin temu Juz lezak lepszy bo uczuc jak z kolezanka tylko jednak ma niby pena, niestety Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
uśpionaZzz 12 Napisano 13 godzin temu Przed chwilą, Ovidio Lopez napisał: ty masz we lbie zenującą atmosfere nom wloczy sie taki ojdziedz i bije wiecznie piane ze dópy mu szlory nie dajom to az strach pisac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ovidio Lopez 48 Napisano 13 godzin temu Przed chwilą, uśpionaZzz napisał: nom wloczy sie taki ojdziedz i bije wiecznie piane ze dópy mu szlory nie dajom to az strach pisac dobra wyperdalaj z tym sciekiem żalóf Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcië 20 Napisano 13 godzin temu Haha ten Lopez to chyba ten Ali baba co miał nie dawno w avatarze gościa z wielkim nochalem i okularami i wielki maczo italiano jak srakarone hahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcië 20 Napisano 13 godzin temu Haha lopezowi zaraz żyłka strzeli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzloraWieczorna 60 Napisano 13 godzin temu 1 minutę temu, Kocham3lcië napisał: Haha ten Lopez to chyba ten Ali baba co miał nie dawno w avatarze gościa z wielkim nochalem i okularami i wielki maczo italiano jak srakarone hahaha Tak to on czyli kleks Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzloraWieczorna 60 Napisano 13 godzin temu Gratuluję wam naprawdę xD jutro wigilia a wy na kafeterii zamiast z własnymi dziećmi xD szok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcië 20 Napisano 13 godzin temu Ale jest zabawnie jak baby jada po gościach i im żyłka strzela Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ovidio Lopez 48 Napisano 13 godzin temu 1 minutę temu, Kocham3lcië napisał: Ale jest zabawnie jak baby jada po gościach i im żyłka strzela tobie odbyt pęka jak alf chce zaplaty za nocleg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcië 20 Napisano 13 godzin temu Ja żadnego alfa nie mam i nigdy nie miałem xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcië 20 Napisano 13 godzin temu I mieszkam za darmo w lesie xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzloraWieczorna 60 Napisano 13 godzin temu 1 minutę temu, Ovidio Lopez napisał: tobie odbyt pęka jak alf chce zaplaty za nocleg Wez dziadu odjedź już z tą frustracja i zajmij się rodzina. Chyba ci się rolę życiowe popjerdolily bo nadal ci się wydaje że żyjesz życiem singla. W dodatku rozchwytywanego przez karynki w disko bandzo. Obudź się bo dzieci masz za sciana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ovidio Lopez 48 Napisano 13 godzin temu 3 minuty temu, SzloraWieczorna napisał: Wez dziadu odjedź już z tą frustracja i zajmij się rodzina. Chyba ci się rolę życiowe popjerdolily bo nadal ci się wydaje że żyjesz życiem singla. W dodatku rozchwytywanego przez karynki w disko bandzo. Obudź się bo dzieci masz za sciana wez se chlusnij ze szklanki, bredzisz femecel Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ovidio Lopez 48 Napisano 13 godzin temu 4 minuty temu, Kocham3lcië napisał: I mieszkam za darmo w lesie xd jak kazdy świr wiadomo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzloraWieczorna 60 Napisano 13 godzin temu Przed chwilą, Ovidio Lopez napisał: wez se chlusnij ze szklanki, bredzisz femecel Napisał incel wstawiający zdjęcie jakiego patola xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 236 Napisano 13 godzin temu W święta też się będziecie kłócić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcië 20 Napisano 13 godzin temu Masz coś do swirow? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ovidio Lopez 48 Napisano 13 godzin temu 1 minutę temu, SzloraWieczorna napisał: Napisał incel wstawiający zdjęcie jakiego patola xD polej do szklanki przegrywko zyciowa i do lustra za kolejny rok w doopie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ovidio Lopez 48 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, Kocham3lcië napisał: Masz coś do swirow? do ciebie zyebie ale dopiero kiedy wyjmiesz te galęzie z.doopy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ovidio Lopez 48 Napisano 12 godzin temu 2 minuty temu, Еlciаа napisał: W święta też się będziecie kłócić? to zyeby są... niska szkodliwosc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miss kelifornia 2 Napisano 12 godzin temu 4 minuty temu, Еlciаа napisał: W święta też się będziecie kłócić? PO ŚWIĘTACH BĘDZIESZ 2 RAZY WIĘKSZA NIZ TERAZ HE HE XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 236 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, miss kelifornia napisał: PO ŚWIĘTACH BĘDZIESZ 2 RAZY WIĘKSZA NIZ TERAZ HE HE XD Już jestem wielka. Podobno. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcië 20 Napisano 12 godzin temu Ale ty dla mnie jesteś zerem więc spieerdalaj odpadzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcië 20 Napisano 12 godzin temu Ja na szczęście dużo nie będę jadł,.poza tym mam cały rok karnet na basen siłownię i sauny to spale xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ovidio Lopez 48 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, Kocham3lcië napisał: Ale ty dla mnie jesteś zerem więc spieerdalaj odpadzie dla ciebie .. a kim ty jestes cpunie z bajorka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzloraWieczorna 60 Napisano 12 godzin temu Dambo zobacz sarejszon olejszon xD rozyebalo mję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzloraWieczorna 60 Napisano 12 godzin temu Te dzieci są coraz głupsze xD ale to akurat bekowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach