Kocham3lcië 20 Napisano 3 godziny temu Zazdrościcie Elci pieniędzy xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 738 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Prześcieradła jusz tak napisał: Nie bo chcesz sex a kawiar to ser w pulapce na mysz Proszę Cię, bo się poryczę ze śmiechu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 236 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, Prześcieradła jusz tak napisał: Nie bo chcesz sex a kawiar to ser w pulapce na mysz Już byś jaj sobie nie robił, po prostu zrobiło mi się ciebie szkoda, no ale niepotrzebnie. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcië 20 Napisano 3 godziny temu (edytowany) Dla dzieciaków Elcia też ma i na łososia dla leżaka tez A ty Przemek zrób sobie własne dzieciaki z nimfette albo klaudiuszem Ciekawe co im kupisz haha Edytowano 3 godziny temu przez Kocham3lcië Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Flatpak 42 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Kocham3lcië napisał: A ty Przemek zrób sobie własne dzieciaki z nimfette albo klaudiuszem Ciekawe co im kupisz haha Jak będą to się dowiesz co Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miss kelifornia 1 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 2 minuty temu, Kocham3lcië napisał: Ciekawe co im kupisz haha PO CO MA KUPOWAĆ JAK ZE ŚMIETNIKA WYCIĄGNIE XD Edytowano 3 godziny temu przez miss kelifornia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 52 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Еlciаа napisał: Już byś jaj sobie nie robił, po prostu zrobiło mi się ciebie szkoda, no ale niepotrzebnie. Mam 12 potraw na wigilię, mam jedzenia tytoniu i kawy a nawet sřajtasme do 2 conajmej stycznia Mam prezentów pod choinkę na 500zł Mam w bonach allegro 375 Hajs za ziemię dzisiaj doszedł Nie przekupisz mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 175 Napisano 3 godziny temu Kasa zmienia ludzi tak jak władza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcië 20 Napisano 3 godziny temu Jajco albo goowno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1416 Napisano 3 godziny temu 7 minut temu, Prześcieradła jusz tak napisał: Mam 12 potraw na wigilię, mam jedzenia tytoniu i kawy a nawet sřajtasme do 2 conajmej stycznia Mam prezentów pod choinkę na 500zł Mam w bonach allegro 375 Hajs za ziemię dzisiaj doszedł Nie przekupisz mnie Miliarder Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1416 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, Get Out napisał: Kasa zmienia ludzi tak jak władza. Zazwyczaj ale czasem na lepsze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcië 20 Napisano 3 godziny temu Na gorsze Np zostawiają swoje dzieci albo nie przyznają się do biednej rodziny lub znajomych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcië 20 Napisano 3 godziny temu Weź WYPIEERDALAJ Jeżowa z tymi swoimi pseudo mądrościami Ala Paulo Coelho ty tępa amebo 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 52 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, Onaaaa napisał: Miliarder Jak się układa kocyk na łyżance bo kupiłem dzisiaj za 8 zamiast 25 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 52 Napisano 3 godziny temu 7 minut temu, Onaaaa napisał: Zazwyczaj ale czasem na lepsze. Cho mi gdy się nie używa a żeby wyglądało jak z katalogu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 175 Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, Onaaaa napisał: Zazwyczaj ale czasem na lepsze. Jeżeli chodzi o warunki bytowe to na lepsze, ale wobec ludzi może być wredota, a nawet pogarda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 236 Napisano 3 godziny temu 17 minut temu, Prześcieradła jusz tak napisał: Mam 12 potraw na wigilię, mam jedzenia tytoniu i kawy a nawet sřajtasme do 2 conajmej stycznia Mam prezentów pod choinkę na 500zł Mam w bonach allegro 375 Hajs za ziemię dzisiaj doszedł Nie przekupisz mnie Idjota. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 52 Napisano 3 godziny temu Potrzebuje samicy żeby się przykryla a potem wstala zostawiając ten artystyczny nielad Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Flatpak 42 Napisano 3 godziny temu 8 minut temu, Kocham3lcië napisał: Weź WYPIEERDALAJ Jeżowa z tymi swoimi pseudo mądrościami Ala Paulo Coelho ty tępa amebo Odczep sie od Oszkii pedrylu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Flatpak 42 Napisano 3 godziny temu 13 minut temu, Kocham3lcië napisał: Jajco albo goowno wypierdalaj stad Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1416 Napisano 3 godziny temu 10 minut temu, Kocham3lcië napisał: Weź WYPIEERDALAJ Jeżowa z tymi swoimi pseudo mądrościami Ala Paulo Coelho ty tępa amebo Nie do ciebie piszę więc odwal sie w koncu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1416 Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, Prześcieradła jusz tak napisał: Cho mi gdy się nie używa a żeby wyglądało jak z katalogu Kurde nie umiem. Bo wiesz jakbym byla obok leżanki to bym pewnie dala rade a tak z daleka to słabo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1416 Napisano 3 godziny temu 7 minut temu, Get Out napisał: Jeżeli chodzi o warunki bytowe to na lepsze, ale wobec ludzi może być wredota, a nawet pogarda. Ja tam im wiecej kasy mialam to nawet milsza byłam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 175 Napisano 3 godziny temu 14 minut temu, Kocham3lcië napisał: Weź WYPIEERDALAJ Jeżowa z tymi swoimi pseudo mądrościami Ala Paulo Coelho ty tępa amebo Pocieszające jest to , że schizofrenicy jak ty długo nie żyją. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 52 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Kurde nie umiem. Bo wiesz jakbym byla obok leżanki to bym pewnie dala rade a tak z daleka to słabo. Ale wiesz o co chodzi tak jak dekorujom jak chcom mieszkanie sprzedać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1416 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Prześcieradła jusz tak napisał: Ale wiesz o co chodzi tak jak dekorujom jak chcom mieszkanie sprzedać Jakiego koloru masz ten koc? Chyba wiem o co ci chodzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 175 Napisano 3 godziny temu 7 minut temu, Onaaaa napisał: Ja tam im wiecej kasy mialam to nawet milsza byłam Ale Ty się ni3 wpasowujesz w schematy więc si3 ni3 liczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 52 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Jakiego koloru masz ten koc? Chyba wiem o co ci chodzi. Niestety szary bałem się eksperymentować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1416 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Prześcieradła jusz tak napisał: Niestety szary bałem się eksperymentować E tam niestety, właśnie szary jest ładny. Fajnie wygląda jeszcze szary z czerwonym (taki pasek lub trójkąt z boku) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 52 Napisano 3 godziny temu Jedyne tekstylia jakie mi pasują to ciemny szary ewentualnie pościel amazonu jasny jusz ryzyko krążki co drugi na kallax super a kupiłem prześcieradło i musiałem oddawać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach