fiszbin69 6 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Prześcieradła jusz tak napisał: Bo można lubić grać a nie koniecznie tworzyć gry tak samo lubię umalowane samice a nie mam ochoty je malowac godzinę to samo z jedzeniem mam lubię zjeść ciepły obiad gorzej że trzeba go robić dlatego milionerzy nie robia jedzenia tylko jedza w restauracjach albo zamawiaja katering, albo jak kulik ma gosposie co za nia przyzadza wszysko i jej sprzata. a ty jestes biedakiem to sam musisz jedzenie robic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 52 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Tak ale ziemniaki smaczniejsze. No ziemniaki są dobre ale trzeba duzo samozaparcia żeby je zrobić 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 52 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, fiszbin69 napisał: dlatego milionerzy nie robia jedzenia tylko jedza w restauracjach albo zamawiaja katering, albo jak kulik ma gosposie co za nia przyzadza wszysko i jej sprzata. a ty jestes biedakiem to sam musisz jedzenie robic No mógłbym jeść w barach mlecznych czasem o tym myślałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcie:) 11 Napisano 2 godziny temu Ale też np może sobie ktoś sam gotuje bo mu smakuje najlepiej Albo wynajmują sobie kucharzy i im gotują xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcie:) 11 Napisano 2 godziny temu Dużo samozaparcia haha Obrać ziemniaki i do garnka XDD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fiszbin69 6 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Prześcieradła jusz tak napisał: No mógłbym jeść w barach mlecznych czasem o tym myślałem nie stac cie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1416 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Prześcieradła jusz tak napisał: No ziemniaki są dobre ale trzeba duzo samozaparcia żeby je zrobić Bez przesady tylko obrać i ugotować 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 52 Napisano 1 godzinę temu Jeden mam bardzo blisko bloku kiedyś bylo tego więcej ale pozdychaly Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcie:) 11 Napisano 1 godzinę temu Klaudia miała np u siebie kucharza tam gdzie mnie chciała zabrać, i żyłbym jak bogacz i miałbym swojego kucharza, a tu chooy Znowu wylądowałem pod namiotem xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 52 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, fiszbin69 napisał: nie stac cie Stać tylko wolę rtv Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fiszbin69 6 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Kocham3lcie:) napisał: Dużo samozaparcia haha Obrać ziemniaki i do garnka XDD zaparcia to on ma w doopie, dlatego oscypki wpieerdala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcie:) 11 Napisano 1 godzinę temu Hahajah Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcie:) 11 Napisano 1 godzinę temu Ale teksty idą XDD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fiszbin69 6 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Prześcieradła jusz tak napisał: Stać tylko wolę rtv czyli nie stac, milionera stac na restauracje albo zamowic kucharza do domu na godzine i stac na rtv i na ferrari, a ty musisz sobie odmawiac , meczyc sie robiac sobie jedzenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fiszbin69 6 Napisano 1 godzinę temu lezak te ziemniaki chyba we wlasnym pocie gotuje, tak sie upoci jak obiera, nic sie nie zmarnuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 52 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, fiszbin69 napisał: czyli nie stac, milionera stac na restauracje albo zamowic kucharza do domu na godzine i stac na rtv i na ferrari, a ty musisz sobie odmawiac , meczyc sie robiac sobie jedzenie Mam ogromne wymagania dotyczące mojego mieszkania gdybym miał jak zwykli ludzie 43" jakiś laptok i telefon to bym mógł jeść na zewnątrz cały czas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fiszbin69 6 Napisano 1 godzinę temu potem jeszcze ten pot po gotowaniu po ziemniakach wypija, albo kibel nim splukuje jak sie odpowiednio nazbiera. a jak szyby zaparuja po gotowaniu to ten pot z szyb lyszka zbiera i do garka spowrotem, nic sie nie zmarnuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 52 Napisano 1 godzinę temu Coraz bliżej jestem jak jeżyk że wszystko jusz mam ale póki co jeszcze jest co kupować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fiszbin69 6 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Prześcieradła jusz tak napisał: Mam ogromne wymagania dotyczące mojego mieszkania gdybym miał jak zwykli ludzie 43" jakiś laptok i telefon to bym mógł jeść na zewnątrz cały czas ale ty nie aspirujesz do zwyklych ludzi tylko do milionerow. jestes zwyklym czlowiekiem to gotuj milioner nie gotuje tylko do restauracji pojdze albo kucharza ma do wynajecia, jak diiiivke , i ma 150 cali w przedpokoju Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 52 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, fiszbin69 napisał: ale ty nie aspirujesz do zwyklych ludzi tylko do milionerow. jestes zwyklym czlowiekiem to gotuj milioner nie gotuje tylko do restauracji pojdze albo kucharza ma do wynajecia, jak diiiivke , i ma 150 cali w przedpokoju No właśnie a ja mam póki co max 130" w salonie więc jeszcze upgrejdy rzeczywistości przedemnom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 68 Napisano 1 godzinę temu Można też ugotować je w mundurku później wystarczy ściągnąć skórkę, pokroić w talarki czyli plasterki... i smażąc je podajesz pokrojoną cebule (dusisz pod przykryciem aż do zeszklenia) dodajesz sól, pieprz i majeranek... palce lizać. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 236 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, fiszbin69 napisał: ale ty nie aspirujesz do zwyklych ludzi tylko do milionerow. jestes zwyklym czlowiekiem to gotuj milioner nie gotuje tylko do restauracji pojdze albo kucharza ma do wynajecia, jak diiiivke , i ma 150 cali w przedpokoju No kúrwa bez kitu lezakowi trzeba tłumaczyć np.150 cali w przedpokoju bo inaczej nie ogarnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 52 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, yeya napisał: Można też ugotować je w mundurku później wystarczy ściągnąć skórkę, pokroić w talarki czyli plasterki... i smażąc je podajesz pokrojoną cebule (dusisz pod przykryciem aż do zeszklenia) dodajesz sól, pieprz i majeranek... palce lizać. A nie chrupie ci wtedy piach w zebach przecież one w ziemi rosnom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcië 20 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) Był tu kiedyś jeden milioner Michał z Warszawy, który narzekał że nie może poznać dziewicy nigdzie. Ze laskom daje kosza, bo uprawiały seks z facetem już xD To on byl milionerem, wrzucał foty z apartamentu, był widok na całą Warszawę W garażu miał ferrari i mercedesa, też wrzucał foty On był milioner, leżak to jakaś nędzna imitacja Edytowano 1 godzinę temu przez Kocham3lcië Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 68 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Prześcieradła jusz tak napisał: A nie chrupie ci wtedy piach w zebach przecież one w ziemi rosnom Umyte : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcië 20 Napisano 1 godzinę temu Ja też czasem gotuje w skórce jak mi się nie chce obierać Na pół kroje i myje pod wodą i do gara Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 52 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: No kúrwa bez kitu lezakowi trzeba tłumaczyć np.150 cali w przedpokoju bo inaczej nie ogarnie. Ja mam 23" na przedpokoju póki co Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 236 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Prześcieradła jusz tak napisał: A nie chrupie ci wtedy piach w zebach przecież one w ziemi rosnom Trzeba umyć najpierw. XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 52 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, yeya napisał: Umyte : ) Skąd pewności że się dokładnie umyly Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcië 20 Napisano 1 godzinę temu W kółko pieerdolil o telegonii jakiejś xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach