Еlciаа 236 Napisano 9 godzin temu 5 minut temu, Prześcieradła jusz tak napisał: Nie bo chcesz sex a kawiar to ser w pulapce na mysz Już byś jaj sobie nie robił, po prostu zrobiło mi się ciebie szkoda, no ale niepotrzebnie. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcië 20 Napisano 9 godzin temu (edytowany) Dla dzieciaków Elcia też ma i na łososia dla leżaka tez A ty Przemek zrób sobie własne dzieciaki z nimfette albo klaudiuszem Ciekawe co im kupisz haha Edytowano 9 godzin temu przez Kocham3lcië Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Flatpak 42 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Kocham3lcië napisał: A ty Przemek zrób sobie własne dzieciaki z nimfette albo klaudiuszem Ciekawe co im kupisz haha Jak będą to się dowiesz co Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miss kelifornia 2 Napisano 9 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, Kocham3lcië napisał: Ciekawe co im kupisz haha PO CO MA KUPOWAĆ JAK ZE ŚMIETNIKA WYCIĄGNIE XD Edytowano 9 godzin temu przez miss kelifornia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 54 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, Еlciаа napisał: Już byś jaj sobie nie robił, po prostu zrobiło mi się ciebie szkoda, no ale niepotrzebnie. Mam 12 potraw na wigilię, mam jedzenia tytoniu i kawy a nawet sřajtasme do 2 conajmej stycznia Mam prezentów pod choinkę na 500zł Mam w bonach allegro 375 Hajs za ziemię dzisiaj doszedł Nie przekupisz mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 175 Napisano 9 godzin temu Kasa zmienia ludzi tak jak władza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcië 20 Napisano 9 godzin temu Jajco albo goowno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1416 Napisano 9 godzin temu 7 minut temu, Prześcieradła jusz tak napisał: Mam 12 potraw na wigilię, mam jedzenia tytoniu i kawy a nawet sřajtasme do 2 conajmej stycznia Mam prezentów pod choinkę na 500zł Mam w bonach allegro 375 Hajs za ziemię dzisiaj doszedł Nie przekupisz mnie Miliarder Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1416 Napisano 9 godzin temu 5 minut temu, Get Out napisał: Kasa zmienia ludzi tak jak władza. Zazwyczaj ale czasem na lepsze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcië 20 Napisano 9 godzin temu Na gorsze Np zostawiają swoje dzieci albo nie przyznają się do biednej rodziny lub znajomych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcië 20 Napisano 9 godzin temu Weź WYPIEERDALAJ Jeżowa z tymi swoimi pseudo mądrościami Ala Paulo Coelho ty tępa amebo 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 54 Napisano 9 godzin temu 5 minut temu, Onaaaa napisał: Miliarder Jak się układa kocyk na łyżance bo kupiłem dzisiaj za 8 zamiast 25 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 54 Napisano 9 godzin temu 7 minut temu, Onaaaa napisał: Zazwyczaj ale czasem na lepsze. Cho mi gdy się nie używa a żeby wyglądało jak z katalogu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 175 Napisano 9 godzin temu 6 minut temu, Onaaaa napisał: Zazwyczaj ale czasem na lepsze. Jeżeli chodzi o warunki bytowe to na lepsze, ale wobec ludzi może być wredota, a nawet pogarda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 236 Napisano 9 godzin temu 17 minut temu, Prześcieradła jusz tak napisał: Mam 12 potraw na wigilię, mam jedzenia tytoniu i kawy a nawet sřajtasme do 2 conajmej stycznia Mam prezentów pod choinkę na 500zł Mam w bonach allegro 375 Hajs za ziemię dzisiaj doszedł Nie przekupisz mnie Idjota. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 54 Napisano 9 godzin temu Potrzebuje samicy żeby się przykryla a potem wstala zostawiając ten artystyczny nielad Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Flatpak 42 Napisano 9 godzin temu 8 minut temu, Kocham3lcië napisał: Weź WYPIEERDALAJ Jeżowa z tymi swoimi pseudo mądrościami Ala Paulo Coelho ty tępa amebo Odczep sie od Oszkii pedrylu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Flatpak 42 Napisano 9 godzin temu 13 minut temu, Kocham3lcië napisał: Jajco albo goowno wypierdalaj stad Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1416 Napisano 9 godzin temu 10 minut temu, Kocham3lcië napisał: Weź WYPIEERDALAJ Jeżowa z tymi swoimi pseudo mądrościami Ala Paulo Coelho ty tępa amebo Nie do ciebie piszę więc odwal sie w koncu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1416 Napisano 9 godzin temu 6 minut temu, Prześcieradła jusz tak napisał: Cho mi gdy się nie używa a żeby wyglądało jak z katalogu Kurde nie umiem. Bo wiesz jakbym byla obok leżanki to bym pewnie dala rade a tak z daleka to słabo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1416 Napisano 9 godzin temu 7 minut temu, Get Out napisał: Jeżeli chodzi o warunki bytowe to na lepsze, ale wobec ludzi może być wredota, a nawet pogarda. Ja tam im wiecej kasy mialam to nawet milsza byłam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 175 Napisano 9 godzin temu 14 minut temu, Kocham3lcië napisał: Weź WYPIEERDALAJ Jeżowa z tymi swoimi pseudo mądrościami Ala Paulo Coelho ty tępa amebo Pocieszające jest to , że schizofrenicy jak ty długo nie żyją. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 54 Napisano 9 godzin temu 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Kurde nie umiem. Bo wiesz jakbym byla obok leżanki to bym pewnie dala rade a tak z daleka to słabo. Ale wiesz o co chodzi tak jak dekorujom jak chcom mieszkanie sprzedać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1416 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, Prześcieradła jusz tak napisał: Ale wiesz o co chodzi tak jak dekorujom jak chcom mieszkanie sprzedać Jakiego koloru masz ten koc? Chyba wiem o co ci chodzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 175 Napisano 9 godzin temu 7 minut temu, Onaaaa napisał: Ja tam im wiecej kasy mialam to nawet milsza byłam Ale Ty się ni3 wpasowujesz w schematy więc si3 ni3 liczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 54 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Jakiego koloru masz ten koc? Chyba wiem o co ci chodzi. Niestety szary bałem się eksperymentować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1416 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, Prześcieradła jusz tak napisał: Niestety szary bałem się eksperymentować E tam niestety, właśnie szary jest ładny. Fajnie wygląda jeszcze szary z czerwonym (taki pasek lub trójkąt z boku) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 54 Napisano 9 godzin temu Jedyne tekstylia jakie mi pasują to ciemny szary ewentualnie pościel amazonu jasny jusz ryzyko krążki co drugi na kallax super a kupiłem prześcieradło i musiałem oddawać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1416 Napisano 9 godzin temu 4 minuty temu, Get Out napisał: Ale Ty się ni3 wpasowujesz w schematy więc si3 ni3 liczy. Ja sie nie liczę no weź bo teoretycznie im człowiek ma lepiej tym powinien być lepszy dla innych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 705 Napisano 9 godzin temu 37 minut temu, Prześcieradła jusz tak napisał: Mam 12 potraw na wigilię, mam jedzenia tytoniu i kawy a nawet sřajtasme do 2 conajmej stycznia Mam prezentów pod choinkę na 500zł Mam w bonach allegro 375 Hajs za ziemię dzisiaj doszedł Nie przekupisz mnie O ty bogaczu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach