antichrist 0 Napisano 4 godziny temu 4 godziny temu, KochamElcié.;P napisał: wy czyli kto? Bujaj się wieczorowa łamago. Kolejna z bipolarka. Wczoraj że mnie błogosławi a dzisiaj bujaj się Lecz się stara lachudro hahahahahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcîę:) 2 Napisano 4 godziny temu (edytowany) Ja tak kiedyś za kwikernes latałem to się srun śmiał xD A teraz munek lata za Elcia, a Klaudiusz zazdrości Nieźle xD Edytowano 3 godziny temu przez Kocham3lcîę:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 4 Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, Żanetka napisał: Gdybym ktoś chciał być retrardem to owszem, posłuży się tobą starożytny austronauro Nie wiem tylko który z was dwóch jest głupszy pozerzy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 245 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Kocham3lcîę:) napisał: Ja tak kiedyś za kwikernes latałem to się sruny śmiał xD A teraz munek lata za Elcia, a Klaudiusz zazdrości Nieźle xD To już wiem czemu ona tak zawsze do mnie sapie. xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcîę:) 2 Napisano 3 godziny temu Hahah bo dla Klaudiusza munek to najfajniejszy facet na kafe, i to on Tobie dał kosza xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 4 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: To już wiem czemu ona tak zawsze do mnie sapie. xD Z Nimfetką jak wolałem pisać też się tak wściekała. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 710 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Get Оut napisał: Nie wiem tylko który z was dwóch jest głupszy pozerzy. Pewnie ty jukonie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żanetka 18 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: To już wiem czemu ona tak zawsze do mnie sapie. xD Zlituj sie nad tym ...iszczem, Boże Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcîę:) 2 Napisano 3 godziny temu Hahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcîę:) 2 Napisano 3 godziny temu Ja prdl XDD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 4 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Еlciаа napisał: Najgorsze jest to że nawet jakbym wróciła na innym nicku to i tak mnie rozpoznają bo nie potrafię długo udawać. Zbyt charakterystyczna i za mało ludzi aby się ukryć w tłumie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 72 Napisano 3 godziny temu 8 minut temu, Get Оut napisał: Uszkodzić kogoś to najmniejszy problem tylko później trzeba po sądach chodzić, a nawet siedzieć. Po pierwsze z typem który chodzi po dawnych kolegach o 17 w wigilię jest coś grubo nie tak gdzie jego wigilia jego dziewczyna jego rodzina jego mieszkanie dla mnie to nienormalne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 4 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał: Pewnie ty jukonie Nie podglądaj masturbatorze , bo stracisz wzrok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 245 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Get Оut napisał: Zbyt charakterystyczna i za mało ludzi aby się ukryć w tłumie. Nie ma sensu się ukrywac, juz lepiej po kolei dawać ich do ignora i spokój. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 72 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Get Оut napisał: Zbyt charakterystyczna i za mało ludzi aby się ukryć w tłumie. A najlepszy był tekst otwórz pogadamy mam papierosy On myśli jak gimnazjum że się skusze popalic za darmo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miss kelifornia 7 Napisano 3 godziny temu 13 minut temu, Еlciаа napisał: Ci dwaj to chyba się nigdy ode mnie nie odczepią, chodzą za mną jak te ogony. TRZEBA BYLO DOBRZE DAC TYŁKA ALE NAWET TEGO NIE POTRAFISZ AUTYSTYKU Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żanetka 18 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Nie ma sensu się ukrywac, juz lepiej po kolei dawać ich do ignora i spokój. Pokaż mu cipe, leżakowi pokazałaś xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcîę:) 2 Napisano 3 godziny temu Ja właśnie też się tak dawałem A mamy fajki, piwo, zioło, a ja samotny jeee i fajnie że z kimś spędzę czas A tu mnie okradają i potem depresja ;/ Ale teraz już nie pije i nie palę a nieznajomym odmawiam ;P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 4 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Nie ma sensu się ukrywac, juz lepiej po kolei dawać ich do ignora i spokój. To może być zabawne ciągnąć taki ogon za sobą, bo za byle kim się nie lata, bo niektórzy są w ogóle niezauważani. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcîę:) 2 Napisano 3 godziny temu Wam nie potrafi, bo jesteście degeneraty xD Mnie też nie, bo Elcia ma faceta xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 72 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Żanetka napisał: Pokaż mu cipe, leżakowi pokazałaś xD Tak w sumie może więcej posprzatalem stół i się nudze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 245 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Get Оut napisał: To może być zabawne ciągnąć taki ogon za sobą, bo za byle kim się nie lata, bo niektórzy są w ogóle niezauważani. A widzisz teraz co to się za mną ciągnie? Masakra. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcîę:) 2 Napisano 3 godziny temu No nie spodziewałem się że forumowy Alvaro samiec alfa tatuś będzie tak latał za kimś, za Elcia hahaha Nieźle Fajnie że doczekałem takich czasow xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 4 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Prześcieradła jusz tak napisał: A najlepszy był tekst otwórz pogadamy mam papierosy On myśli jak gimnazjum że się skusze popalic za darmo Taka śmiałość i łazikowanie jest często po amfetaminie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcîę:) 2 Napisano 3 godziny temu Nic nie pokazała, leżak wymyśla xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 72 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Kocham3lcîę:) napisał: Ja właśnie też się tak dawałem A mamy fajki, piwo, zioło, a ja samotny jeee i fajnie że z kimś spędzę czas A tu mnie okradają i potem depresja ;/ Ale teraz już nie pije i nie palę a nieznajomym odmawiam W gimnazjum to było dobre ale dzisiaj mam 4 tytonie i 2000 gilzd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miss kelifornia 7 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Еlciаа napisał: Nie ma sensu się ukrywac, juz lepiej po kolei dawać ich do ignora i spokój. TAK JAK MASZ KEWINA I BRAJANA NA IGNORZE ZE NAWET NIE WIEDZĄ ZE MAJĄ MATKĘ ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcîę:) 2 Napisano 3 godziny temu Ja akurat się kusilem, bo nuda samotność i hajsu brak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 72 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Get Оut napisał: Taka śmiałość i łazikowanie jest często po amfetaminie. Może tak może się nacpal np ja sobie nie wyobrażam nawet mając wszystko gotowe wybrać się do kogoś na klatke w wigilię Może myślał że nie obchodze bo zmarla matka do tego typ wie że ja nie pracuje i zachodzi w głowę jakim cudem się utrzymuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcîę:) 2 Napisano 3 godziny temu A ja dzisiaj nie palę, już od roku czasu xD I nie chce do tego wracać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach