Zero cukru 139 Napisano 1 godzinę temu Jeszcze 4 kg brakuje mi do 100 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 73 Napisano 1 godzinę temu H Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 139 Napisano 1 godzinę temu Wziąłem tyle jedzionka od mamy, że ciężko wszytko upchać w lodówce. Będę cały dzień leżał i wcinał. Tak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 73 Napisano 1 godzinę temu H Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 73 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Zero cukru napisał: Wziąłem tyle jedzionka od mamy, że ciężko wszytko upchać w lodówce. Będę cały dzień leżał i wcinał. Tak. Mi się śniło że matka skoczyła z balkonu muszę se kawy zrobić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 139 Napisano 1 godzinę temu Ja gadam o jedzionku, a ty mi jakimiś kartami zasmiecasz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 73 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Zero cukru napisał: Ja gadam o jedzionku, a ty mi jakimiś kartami zasmiecasz. Ale jakimi w cenie 3x 5090 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
antichrist 0 Napisano 1 godzinę temu chyba już zleżaka w kg przebiłeś, grubasie. graty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 139 Napisano 1 godzinę temu Nie jestem gruby, tylko nabity. 96 kg mięśni. Ostatnio mi koleżanka mówiła, że widziała mnie w sklepie od tyłu i pomyślała, co to za kark. Dopiero jak się odwróciłem to mnie poznała. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 73 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Zero cukru napisał: Nie jestem gruby, tylko nabity. 96 kg mięśni. Ostatnio mi koleżanka mówiła, że widziała mnie w sklepie od tyłu i pomyślała, co to za kark. Dopiero jak się odwróciłem to mnie poznała. Dla mnie wygladasz tak marnie że bym cie poczestowal dokladkom pierogow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
antichrist 0 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, Zero cukru napisał: Nie jestem gruby, tylko nabity. 96 kg mięśni. Ostatnio mi koleżanka mówiła, że widziała mnie w sklepie od tyłu i pomyślała, co to za kark. Dopiero jak się odwróciłem to mnie poznała. no na pewno. ulałeś się zwyczajnie w tym roku, sam się wydałeś z tym niedawno. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 139 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, antichrist napisał: no na pewno. ulałeś się zwyczajnie w tym roku, sam się wydałeś z tym niedawno. Nic się nie ulalem. Wszystko jest zaplanowane i nie ma w tym przypadku. Co roku robię masę na zimę, a później rzeźbie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 73 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Zero cukru napisał: Nic się nie ulalem. Wszystko jest zaplanowane i nie ma w tym przypadku. Co roku robię masę na zimę, a później rzeźbie. A kiedy wyjedziesz z gimnazjum mentalnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 139 Napisano 56 minut temu 14 minut temu, antichrist napisał: no na pewno. ulałeś się zwyczajnie w tym roku, sam się wydałeś z tym niedawno. Nie moja wina, że nie umiesz w kulturystykę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patrol$$$ 29 Napisano 56 minut temu 28 minut temu, Zero cukru napisał: Wziąłem tyle jedzionka od mamy, że ciężko wszytko upchać w lodówce. Będę cały dzień leżał i wcinał. Tak. co masz dobrego? Ja pierwszy raz jadłam kutie w tym roku bo dostałam w prezencie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 139 Napisano 48 minut temu 7 minut temu, Szon patrol$$$ napisał: co masz dobrego? Ja pierwszy raz jadłam kutie w tym roku bo dostałam w prezencie Teraz pierożki z rydzami na dopchanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 139 Napisano 43 minuty temu 22 minuty temu, Prześcieradła jusz tak napisał: A kiedy wyjedziesz z gimnazjum mentalnie Widzę, że też zazdrościsz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patrol$$$ 29 Napisano 42 minuty temu 5 minut temu, Zero cukru napisał: Teraz pierożki z rydzami na dopchanie. kurde, też mam od mamy pierogi z grzybami, zapomniałam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 588 Napisano 42 minuty temu 10 minut temu, Szon patrol$$$ napisał: co masz dobrego? Ja pierwszy raz jadłam kutie w tym roku bo dostałam w prezencie Kutie wręczono ci w formie prezentu, a nie jako świąteczna potrawę do spróbowania? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patrol$$$ 29 Napisano 41 minut temu Przed chwilą, salix napisał: Kutie wręczono ci w formie prezentu, a nie jako świąteczna potrawę do spróbowania? tak, od Janusza, bo nie ma pieniędzy, mieszka na ulicy i wygrzebał ze śmietnika Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 139 Napisano 41 minut temu 6 minut temu, Zero cukru napisał: Teraz pierożki z rydzami na dopchanie. Co to kutia. Dobre to? Muszę poleżeć, żeby się wszystko odłożylo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patrol$$$ 29 Napisano 40 minut temu zapisz sobie hejtero to bedziesz miała kolejny temat do hejtowania na cały kolejny rok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patrol$$$ 29 Napisano 39 minut temu Przed chwilą, Zero cukru napisał: Co to kutia. Dobre to? Muszę poleżeć, żeby się wszystko odłożylo. coś jak makówki tylko nie z maku ale z pszenicy, dobre jako świąteczny rarytasik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 139 Napisano 39 minut temu Jeszcze wcisne kawałek przekładańca. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 588 Napisano 39 minut temu 1 minutę temu, Szon patrol$$$ napisał: tak, od Janusza, bo nie ma pieniędzy, mieszka na ulicy i wygrzebał ze śmietnika Klasyczny świąteczny prezent premium. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 139 Napisano 39 minut temu Przed chwilą, Szon patrol$$$ napisał: coś jak makówki tylko nie z maku ale z pszenicy, dobre jako świąteczny rarytasik Na słodko? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 73 Napisano 38 minut temu 2 minuty temu, Zero cukru napisał: Widzę, że też zazdrościsz Stałeś wgl obok atrakcyjej dziewczyny? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patrol$$$ 29 Napisano 37 minut temu 1 minutę temu, Zero cukru napisał: Na słodko? tak, na miodzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 588 Napisano 36 minut temu (edytowany) 4 minuty temu, Szon patrol$$$ napisał: zapisz sobie hejtero to bedziesz miała kolejny temat do hejtowania na cały kolejny rok Nie jestem tobą, więc nie zamierzam zapisywać ale kutia w prezencie to jest materiał na niezłą beke. Kutia w prezencie Edytowano 36 minut temu przez salix Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 139 Napisano 31 minut temu 6 minut temu, Prześcieradła jusz tak napisał: Stałeś wgl obok atrakcyjej dziewczyny? Tak i nawet rozmawiałem z niom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach