Prześcieradła jusz tak 92 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, uśpionaZzz napisał: To nawet człowieka nie udawało tylko jakis gadający rysunek, lol Hhttps://www.tiktok.com/@natalia.dziewulskaa/video/7588598378221571350 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 92 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Mnie nigdy nie męczyła a i tak ślub prawie wzięłam. A ja jestem z pod byka i wolę czuć grunt pod nogami stabilne sytuacji podłoże Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ginekolog z trójmiasta 12 Napisano 4 godziny temu 7 minut temu, uśpionaZzz napisał: To nawet człowieka nie udawało tylko jakis gadający rysunek, lol Pozgłaszałem mu wpisy, za dużo ma postów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
uśpionaZzz 20 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, Prześcieradła jusz tak napisał: H Pacz tzytzki https://vm.tiktok.com/ZNRjveUXx/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1425 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Prześcieradła jusz tak napisał: A ja jestem z pod byka i wolę czuć grunt pod nogami stabilne sytuacji podłoże Ja koziorożec. Kuzyn mój byk był to tak stąpał po ziemi ze w wieku 16 lat miał córkę ale bez żony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 92 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Ja koziorożec. Kuzyn mój byk był to tak stąpał po ziemi ze w wieku 16 lat miał córkę ale bez żony Tesz chciałem szybko założyć rodzinę ale zawsze idą z innym do kina i cionza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 92 Napisano 4 godziny temu 6 minut temu, uśpionaZzz napisał: Pacz tzytzki Hhttps://www.tiktok.com/@marliyn777capo/video/7587633347157839126 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1425 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, Prześcieradła jusz tak napisał: Tesz chciałem szybko założyć rodzinę ale zawsze idą z innym do kina i cionza Ja też chciałam szybko ale nie w wieku 16 lat tylko kolo 20 i mialam to co chciałam jakiś czas. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 92 Napisano 4 godziny temu 6 minut temu, Onaaaa napisał: Ja koziorożec. Kuzyn mój byk był to tak stąpał po ziemi ze w wieku 16 lat miał córkę ale bez żony Ja miałem pewny dochód powyżej minimalnej krajowej pomiędzy 15-25 więc to inna sytuacja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 92 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Ja też chciałam szybko ale nie w wieku 16 lat tylko kolo 20 i mialam to co chciałam jakiś czas. Ciężko się dogadać z lachonem są dziwne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1425 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Prześcieradła jusz tak napisał: Ja miałem pewny dochód powyżej minimalnej krajowej pomiędzy 15-25 więc to inna sytuacja Na studiach pracowałam dorywczo a po już normalnie. Jakoś praca nigdy nie byla problemem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1425 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Prześcieradła jusz tak napisał: Ciężko się dogadać z lachonem są dziwne Mi też ciężko się dogadać z kobietami. Jakby miały inny mózg. Tylko jedna była spoko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 75 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Mi też ciężko się dogadać z kobietami. Jakby miały inny mózg. Tylko jedna była spoko. Skoro faceci mogą się z nami dogadać to my tym bardziej nie powinnyśmy mieć z tym problemu... ale wiadomo, że nie każdy z każdym... tu raczej nie o płeć chodzi : ) Edytowano 4 godziny temu przez yeya 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 178 Napisano 4 godziny temu jak ktoś nie może się z kimś dogadać z powodu płci prawdopodobnie ma problemy ze sb Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1425 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 13 minut temu, yeya napisał: Skoro faceci mogą się z nami dogadać to my tym bardziej nie powinnyśmy mieć z tym problemu... ale wiadomo, że nie każdy z każdym... tu raczej nie o płeć chodzi : ) Możliwe bo i też zależy jakie osoby sie spotyka i kogo sie poznaje. Ale nie zmienia to faktu że jak ktoś woli osoby mniej gadatliwe a dokładnie określające o co chodzi brz obgadywania innych to zazwyczaj wtedy prędzej dogada sie z mężczyzną. Edytowano 4 godziny temu przez Onaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
uśpionaZzz 20 Napisano 4 godziny temu 24 minuty temu, Prześcieradła jusz tak napisał: H Same mądrości https://vm.tiktok.com/ZNRj7gA3R/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 75 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Możliwe bo i też zależy jakie osoby sie spotyka i kogo sie poznaje. Ale nie zmienia to faktu że jak ktoś woli osoby mniej gadatliwe a dokładnie określające o co chodzi brz obgadywania innych to zazwyczaj wtedy prędzej dogada sie z mężczyzną. Faceci też obgadują i często dużo gadają... moim zdaniem trochę z góry zakładasz, że z facetem się dogadasz a z kobietą nie... i facetom dajesz fory (większe zaufanie i wyrozumiałość). Mogę się mylić ale tak z obserwacji tu... widzę, że na kobiety jesteś bardziej zamknięta co w sumie nie dziwi biorąc pod uwagę odbiór, ale sorki, że to piszę w sumie nieproszona... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1425 Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, yeya napisał: Faceci też obgadują i często dużo gadają... moim zdaniem trochę z góry zakładasz, że z facetem się dogadasz a z kobietą nie... i facetom dajesz fory (większe zaufanie i wyrozumiałość). Mogę się mylić ale tak z obserwacji tu... widzę, że na kobiety jesteś bardziej zamknięta co w sumie nie dziwi biorąc pod uwagę odbiór, ale sorki, że to piszę w sumie nieproszona... Ja to pisze odnośnie odczuć z reala a nie tutaj bo to tylko forum i nieważne. Po prostu tak było zawsze i tak czuje. Możliwe że jest inaczej i faceci też obgadują i są niefajni i atakują tylko ja takich nie spotkałam. Przynajmniej zawsze byli milsi od kobiet. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 75 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Ja to pisze odnośnie odczuć z reala a nie tutaj bo to tylko forum i nieważne. Po prostu tak było zawsze i tak czuje. Możliwe że jest inaczej i faceci też obgadują i są niefajni i atakują tylko ja takich nie spotkałam. Przynajmniej zawsze byli milsi od kobiet. Ci sami ludzie przebywają wszędzie... ok. nie było tematu. .) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szpinak 78 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 26 minut temu, Onaaaa napisał: Możliwe bo i też zależy jakie osoby sie spotyka i kogo sie poznaje. Ale nie zmienia to faktu że jak ktoś woli osoby mniej gadatliwe a dokładnie określające o co chodzi brz obgadywania innych to zazwyczaj wtedy prędzej dogada sie z mężczyzną. Moje kolezanki nikogo nie obgadują, ja tez nie obgaduje, najwiecej patrząc po tym forum obgadują pick me girls po prostu nie udało ci sie znaleźć fajnych lasek (pytanie do ciebie z jakich powodow?) ale wierz mi, ze fajnymi facetami również sie nie otaczasz patrząc na to kogo wybierasz na forum Edytowano 3 godziny temu przez Szpinak 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szpinak 78 Napisano 3 godziny temu 17 minut temu, yeya napisał: Faceci też obgadują i często dużo gadają... moim zdaniem trochę z góry zakładasz, że z facetem się dogadasz a z kobietą nie... i facetom dajesz fory (większe zaufanie i wyrozumiałość). Mogę się mylić ale tak z obserwacji tu... widzę, że na kobiety jesteś bardziej zamknięta co w sumie nie dziwi biorąc pod uwagę odbiór, ale sorki, że to piszę w sumie nieproszona... Faceci często to więksi plotkarze niz kobiety Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 12 Napisano 3 godziny temu 7 minut temu, Onaaaa napisał: Ja to pisze odnośnie odczuć z reala a nie tutaj bo to tylko forum i nieważne. Po prostu tak było zawsze i tak czuje. Możliwe że jest inaczej i faceci też obgadują i są niefajni i atakują tylko ja takich nie spotkałam. Przynajmniej zawsze byli milsi od kobiet. Ja z kolei z babami prędzej się dogadam niż z typami , bo są jacyś dziwni i nie wiadomo co zrobią. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ginekolog z trójmiasta 12 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Szpinak napisał: Moje kolezanki nikogo nie obgadują, ja tez nie obgaduje, najwiecej patrząc po tym forum obgadują pick me girls po prostu nie udało ci sie znaleźć fajnych lasek (pytanie do ciebie z jakich powodow?) ale wierz mi, ze fajnymi facetami również sie nie otaczasz patrząc na to kogo wybierasz na forum Wiesz kto obgaduje i zgaduje. I wiesz gdzie mnie znaleźć w razie wątpliwości. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szpinak 78 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, ginekolog z trójmiasta napisał: Wiesz kto obgaduje i zgaduje. I wiesz gdzie mnie znaleźć w razie wątpliwości. Nie wiem i nie wiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1425 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Get Оut napisał: Ja z kolei z babami prędzej się dogadam niż z typami , bo są jacyś dziwni i nie wiadomo co zrobią. Wiem i to chyba dobrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ginekolog z trójmiasta 12 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Szpinak napisał: Nie wiem i nie wiem. Wiesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1425 Napisano 3 godziny temu 8 minut temu, Szpinak napisał: Moje kolezanki nikogo nie obgadują, ja tez nie obgaduje, najwiecej patrząc po tym forum obgadują pick me girls po prostu nie udało ci sie znaleźć fajnych lasek (pytanie do ciebie z jakich powodow?) ale wierz mi, ze fajnymi facetami również sie nie otaczasz patrząc na to kogo wybierasz na forum Ty nikogo nie obgadujesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szpinak 78 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Ty nikogo nie obgadujesz Nie, nikogo nie obgaduje nie wiem co cie dziwi. Obgadywanie to gadanie o kims za jego plecami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ginekolog z trójmiasta 12 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Ty nikogo nie obgadujesz Ciebie i widmoka prokuratura powinna obgadywać @wakanka1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szpinak 78 Napisano 3 godziny temu Faktycznie są karyny które to robią ale nie trzeba sie z takimi zadawać. Jest masa innych osób które tego nie robią. I tak samo jest z facetami, jedni obgadują drugich to nie kreci. ty bezsensownie dzielisz na plec bo zle trafilas / nie umiesz poszukać lepiej / piszesz to specjalnie bo swietnie brzmi dla ułomów zes taka rowna babeczka bez ‚babskich’ zachowan (pick me girl). 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach