Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Fifofa

Stało się

Polecane posty

Przed chwilą, Onaaaa napisał:

Wiem i to chyba dobrze 😆

Dobrze że w drogówce są baby , to nawet punktów nie miałem ani nic jak ciut przekroczyłem prędkość. W urzędach , w banku też z babą łatwiej i szybciej wszystko załatwić, a typa miałbym ochotę obić, bo są irytujący. 😁

Przed chwilą, Szpinak napisał:

Nie, nikogo nie obgaduje nie wiem co cie dziwi. Obgadywanie to gadanie o kims za jego plecami.

Ok czyli takie nie obgadywanie które ty stosujesz z koleżankami jest dla mnie okropne. 

Wole osoby które są miłe i nie atakują o byle głupotę i takich mężczyzn jest więcej.

1 minutę temu, Get Оut napisał:

Dobrze że w drogówce są baby , to nawet punktów nie miałem ani nic jak ciut przekroczyłem prędkość. W urzędach , w banku też z babą łatwiej i szybciej wszystko załatwić, a typa miałbym ochotę obić, bo są irytujący. 😁

Fajnie, ze nam mowisz dziadek bo 99proc z nas od 10 lat nie było fizycznie w banku 

Ok czyli takie nie obgadywanie które ty stosujesz z koleżankami jest dla mnie okropne. 

Wole osoby które są miłe i nie atakują o byle głupotę i takich mężczyzn jest więcej.

nie widać

No ja nie obgaduje może ci sie nie podobać co pisze ale pod definicje obgadywania niestety nie podciągniesz.

Dla mnie okropne jest jak przymykasz oczy na wyczyny największych sjebow tego forum i sie poniżesz dla kropli ich atencji będąc matka z dzieckiem, rozni ludzie 

Przed chwilą, mr_Kumpir napisał:

nie widać

Czemu nie widać? Jest właśnie.

1 minutę temu, mr_Kumpir napisał:

nie widać

No ten podpunkt również zapomniałam poruszyć 🙂

Wspierasz chociażby widmoka wiec dlatego napisał ze nie widać.

udajesz ślepa na jego obrzydliwe teksty wiec otrzymujesz taki komentarz, co cie dziwi?

6 minut temu, Szpinak napisał:

Nie, nikogo nie obgaduje nie wiem co cie dziwi. Obgadywanie to gadanie o kims za jego plecami.

Przecież z priv wywaliłaś o tym dachu tylko nie doprecyzowałaś że chodziło o garaż kłamczucho.😁

4 minuty temu, Get Оut napisał:

W drogówce więcej chyba mężczyzn 🤔

3 minuty temu, Śliwka w jaguarze napisał:

Ciebie jednak to mało który w tym przebije.

W obgadywaniu? Plotkowaniu? Watpie 

Przed chwilą, Get Оut napisał:

Przecież z priv wywaliłaś o tym dachu tylko nie doprecyzowałaś że chodziło o garaż kłamczucho.😁

Wyles o dachu również na forum, głąbie. Orientuj sie 

4 minuty temu, Szpinak napisał:

Fajnie, ze nam mowisz dziadek bo 99proc z nas od 10 lat nie było fizycznie w banku 

Jakim nam i jaki dziadek, poza tym koment nie był skierowany do ciebie, a wcinasz się między wódkę i zakąskę jak jakaś bita pała i dawno ci ryja chyba nikt nie obił. 😁

4 minuty temu, Onaaaa napisał:

najwięcej rozmawiasz z osobami które są niemiłe i agresywne

33 minuty temu, yeya napisał:

Faceci też obgadują i często dużo gadają... moim zdaniem trochę z góry zakładasz, że z facetem się dogadasz a z kobietą nie... i facetom dajesz fory (większe zaufanie i wyrozumiałość). Mogę się mylić ale tak z obserwacji tu... widzę, że na kobiety jesteś bardziej zamknięta co w sumie nie dziwi biorąc pod uwagę odbiór, ale sorki, że to piszę w sumie nieproszona...

Charakterologicznie mogą do niej pasować. Jeżeli jest prostolinijna, męczy ją nadmierne gadanie czy czepiania się o bzdury, to wtedy w pierwszej kolejności może preferować towarzystwo mężczyzn. Kobietę bez powyższych cech już trudniej znaleźć.

Jakim nam i jaki dziadek, poza tym koment nie był skierowany do ciebie, a wcinasz się między wódkę i zakąskę jak jakaś bita pała i dawno ci ryja chyba nikt nie obił. 😁

O jaki wspaniały koelga z miłym słowem;) kultura. Ona jeż będzie wniebowzięta ze potwierdzasz statystyki cudownych mężczyzn jakimi sie otacza 😛 

2 minuty temu, Szpinak napisał:

Wyles o dachu również na forum, głąbie. Orientuj sie 

Akurat pamięć o rzeczach istotnych jeszcze mam dobrą, a ty jak wywalasz priv, to pisz jak było a nie jak ci po pasuje. 😁

1 minutę temu, Śliwka w jaguarze napisał:

Charakterologicznie mogą do niej pasować. Jeżeli jest prostolinijna, męczy ją nadmierne gadanie czy czepiania się o bzdury, to wtedy w pierwszej kolejności może preferować towarzystwo mężczyzn. Kobietę bez powyższych cech już trudniej znaleźć.

I uważasz ze widmok ktorego broni tu własna piersią spełnia te definicje? 😅

czy jednak troszeczkę pjertoli komunały bez pokrycia jak typowa pick me girl?

Akurat pamięć o rzeczach istotnych jeszcze mam dobrą, a ty jak wywalasz priv, to pisz jak było a nie jak ci po pasuje. 😁

Nie pamietam dokładnie aczkolwiek wywalanie jakiejś informacji od goscia który mi wysyla życzenia raka jajnika (ok 100 wiadomosci tego typu) nie uwazam za obgadywanie. Jesteś dla mnie nikim, anonimowym zwyrolem z forum a priv z taka osoba to dla mnie żadna świętość. Powiedziałabym ze w ogóle priv na forum o guwnie to żadna świętość ale jednak całej reszty bym nie ruszyła;) ty dla mnie jesteś śmieciem wiec jakos jesteś poza definicja czegokolwiek.

I uważasz ze widmok ktorego broni tu własna piersią spełnia te definicje? 😅

czy jednak troszeczkę pjertoli komunały bez pokrycia jak typowa pick me girl?

może dla Jeża jest mówienie o obijaniu ryja jest miłe & przyjemne

Przed chwilą, Szpinak napisał:

O jaki wspaniały koelga z miłym słowem;) kultura. Ona jeż będzie wniebowzięta ze potwierdzasz statystyki cudownych mężczyzn jakimi sie otacza 😛 

To po UJ zaczepiasz i prowokujesz, bo u babci na pączkach nie jesteś. Zresztą tyle pomyj co ty wylałaś na Jeżyka , a ona cię nawet nie obraziła nigdy , to powinnaś być traktowana jak schwytany naziol. I jeszcze te twoje tanie manipulacje kto z kim ma sie zadawać jakby to był twój prywatny folwark.😁

• Like 1

4 minuty temu, Szpinak napisał:

No ja nie obgaduje może ci sie nie podobać co pisze ale pod definicje obgadywania niestety nie podciągniesz.

Dla mnie okropne jest jak przymykasz oczy na wyczyny największych sjebow tego forum i sie poniżesz dla kropli ich atencji będąc matka z dzieckiem, rozni ludzie 

Ty przymykasz oczy na to co ci wygodnie i widzisz co chcesz widzieć. Czasem trzeba spojrzeć z boku z oddali.

Idź pogadaj z Filipem o raku który życzy nam wszystkim i mi i mojemu synowi także. Pogadaj sobie wtedy z nim o myzyce a jak widmo wspomni o raku to krzycz na całe forum jaki to zły człowiek. I żebyś wiedziała uważam że źle robi życąc ci raka tylko popatrz czasem na siebie. 

• Thanks 1

Generalnie kazdy kto łże i udaje kgoos kim nie jest vs priv nie stanowi dla mnie większej świętości, jeden pan który piblicznie mi ubliżał a na privie sie łasił sie o tym przekonał 😉

wciąż nie wiem co to ma do obgadywania?

napisałam publicznie widziałeś publicznie ze drę z ciebie łacha wiec nie ma tu znamion obgadywania.

obhadywanie to twoja Elcia której bronisz jak krretyn bez godności i wyjscia uskutecznia śmiejąc sie z ciebie za plecami i wrzucając kawałki twojego priva komu innemu, hipokryto. Ale wobec tej sytuacji klaszczesz jajami bo jakie masz inne wyjście? Nie odwrócisz sie przecież  przeciwko jednej z nielicznych (do policzenia na palcach jednej ręki) która jeszcze (publicznie, bo jak widać ja priv owszem 😀) nie cisnie z ciebie beki  

7 minut temu, mr_Kumpir napisał:

najwięcej rozmawiasz z osobami które są niemiłe i agresywne

Dla mnie są miłe i żadnej agresji nie ma w nich. 

Nie pamietam dokładnie aczkolwiek wywalanie jakiejś informacji od goscia który mi wysyla życzenia raka jajnika (ok 100 wiadomosci tego typu) nie uwazam za obgadywanie. Jesteś dla mnie nikim, anonimowym zwyrolem z forum a priv z taka osoba to dla mnie żadna świętość. Powiedziałabym ze w ogóle priv na forum o guwnie to żadna świętość ale jednak całej reszty bym nie ruszyła;) ty dla mnie jesteś śmieciem wiec jakos jesteś poza definicja czegokolwiek.

Jesteś sprzedajną świnią jeżeli priv wywalasz i jak już wywalasz to trzymaj się oryginału i nie przekłamuj faktów. A w mojej ocenie jesteś nawozem za to jaka jesteś ,bo zachowujesz się jak naziolska świnia która bez powodu wylewa na ludzi pomyje więc takim zawsze będę życzył raka. 😁

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się