Szpinak 75 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 7 minut temu, Get Оut napisał: To z czego korzystałem to akurat pochodziło z forum a nie z priv tępa pało Pisałeś o rzeczy ktorych na forum nie było wiec qrwa sprzedajna jesteś ty. Trzymając sie ściśle faktow. Wiec nie strugaj teraz świętoszka. a Napisanie ze mieszkasz w przeciekającej ruderze to żadne sprzedawanie priva bo ci co uważnie czytają twe wysrywy sami do tego dochodzą no i to niezdrowe interesowanie sie nieruchomościami jeża 🫢 Poza tym Ewka pisala ze na ero plakales nad tym samym 🫣 co roku ci dach zrywa? Edytowano 1 godzinę temu przez Szpinak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbyt 9 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Get Оut napisał: To mam płakać nad losem zwyrola który przebiera się za babę i hejtuje mnie od lat chyba kpisz , albo z ujem na mózgi się zamieniłaś. Rozumiem że między kwiecistymi życzeniami raka a płakaniem nic już nie ma. No ok. Nie będę dyskutowac z madrzejszymi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 12 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Śliwka w Polonezie napisał: Zaraz ci wkleję jakie wynaturzenia wysyłasz na priv, tępą pało. Ja z tobą na priv chyba ćpać zacząłeś i obsesja ci sie nasila, bo po co miałbym privować ze zwyrolem i o czym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szpinak 75 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Caryca z kawusią napisał: Byście coś ciekawszego pisali do suszenia włosów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1425 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, Get Оut napisał: Ale inteligentna osoba i świadoma tego co robi inaczej by to rozegrała. Jej trzeba podpowiadać, że nie może obrażać kogoś kogo chce przeciągnąć na swoją stronę i od tego należało by zacząć. Bo jak Ty masz sympatyzować z kimś kto Cię codziennie wyzywa to nierealne. Chyba aż tak tępa nie jest żeby tego nie wiedzieć i ta nienawiść robi z niej tępaka najpewniej. Sympatyzować z nią to nierealne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 12 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, 0dbyt napisał: Rozumiem że między kwiecistymi życzeniami raka a płakaniem nic już nie ma. No ok. Nie będę dyskutowac z madrzejszymi Nie ma nic i nie będzie , bo na szacunek trzeba sobie zasłużyć i to powinno być oczywiste. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbyt 9 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, Еlciаа napisał: Piêrdol się. Z całym szacunkiem ale czego się spodziewałaś po tych wszystkich akcjach z największymi zwyrolami? Niejednen jawnie cie tu szmacil a ty zapominalas i dalej heheszki z munem. Sama do siebie nie masz szacunku więc nie oczekuj że inni go będą mieli bo to nie taka kolejność. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 279 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Śliwka w Polonezie napisał: Ta następna, zeszmacili ją wszyscy niepełnosprawni tutaj chociaż się nadal śliniła, to się nagle obudziła do laski i będzie groźnie bronić honoru Naskoczyla na mnie pierwsza dzisiaj, bez powodu a ja jej nigdy nic złego nie napisałam. Więc wypiêrdalać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbyt 9 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Get Оut napisał: Nie ma nic i nie będzie , bo na szacunek trzeba sobie zasłużyć i to powinno być oczywiste. Nie pisze o żadnym szacunku. Normalni ludzie nawet jak się napjerdalaja słownie to raczej nie życzą sobie raka ani zgonu. To chyba oczywiste ale nie dla ludzkich odpadów 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 722 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Śliwka w jaguarze napisał: Zabawne i odklejone, że wulgarną pisaninę na forum porównujesz do morderców czy gwałcicieli. Nie no fajnie, że zakładamy, że nikogo nie skrzywdził. Ale.w realu te same teksty kwalifikują się na ostracyzm i kategorię zboka. A tu nie, bo przecież nikogo nie skrzywdził, niech sobie pisze o dzieciach, a ty się nie czepiaj bo pewnie jesteś taka sama. I to tylko forum Brońcie zboka, brońcie, sami sobie wystawiacie świadectwa z mensy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szpinak 75 Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, Еlciаа napisał: Piêrdol się. Masz coś merytorycznie do dodania bo 4-ty raz każesz mi sie pjerdolic ale nie wiem jak to rozumieć masz 2 tryby? Panu Bogu świeczkę a diabłu ogarek vs jakies dresiarskie odzywki nic nie wnoszące? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
uśpionaZzz 20 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) no tez niestety sa tu osoby z wlasnym rozumem ktore sie z pipka na mozgi nie zamienily, jak nie pasi to na privka by sobie poszli atencjusze xd Edytowano 1 godzinę temu przez uśpionaZzz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żyd prawiczek 0 Napisano 1 godzinę temu 8 minut temu, Еlciаа napisał: Piêrdol się. pobilas kiedys jakas inna lamabadziare na dyskotece bo fikala? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 12 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Sympatyzować z nią to nierealne. Nie wiem ile byś wytrzymała bo kłótnie by inicjowała kilka razy dziennie . No chyba że na realu obicie pyska by ją zniechęciło do łażenia za Tobą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szpinak 75 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Śliwka w Polonezie napisał: Nie no fajnie, że zakładamy, że nikogo nie skrzywdził. Ale.w realu te same teksty kwalifikują się na ostracyzm i kategorię zboka. A tu nie, bo przecież nikogo nie skrzywdził, niech sobie pisze o dzieciach, a ty się nie czepiaj bo pewnie jesteś taka sama. I to tylko forum Brońcie zboka, brońcie, sami sobie wystawiacie świadectwa z mensy. Te węgorze tutejsze mnie strasznie obrzydzają. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ginekolog z trójmiasta 11 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, uśpionaZzz napisał: to moze byc zabawne jak świrmo odyebie, tez nie wiem czemu tak to was tu interesuje w sumie camorra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1425 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, Spaghetti... napisał: Krejzi go nie lubi ja też i co z tego ? Ty masz być szczęśliwa skoro tego chcesz Nie chodzi czy ktoś go lubi czy nie. Po prostu niech się odczepia ode mnie i tyle. Udawanie że ktoś chcę dobrze życząc mi źle jest słabe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 439 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Naskoczyla na mnie pierwsza dzisiaj, bez powodu a ja jej nigdy nic złego nie napisałam. Więc wypiêrdalać. Nie bądż zła i nie strzelaj serją do nich, bądż ponad nich Elcia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 279 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 5 minut temu, 0dbyt napisał: Z całym szacunkiem ale czego się spodziewałaś po tych wszystkich akcjach z największymi zwyrolami? Niejednen jawnie cie tu szmacil a ty zapominalas i dalej heheszki z munem. Sama do siebie nie masz szacunku więc nie oczekuj że inni go będą mieli bo to nie taka kolejność. Ja nie za to, weszłam po 13 pierwszy raz na forum i napisałam 2 posty a ta rura do mnie że kłamie bo siedze tu non stop. Sorry, skończył się dzień dziecka. Edytowano 1 godzinę temu przez Еlciаа Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbyt 9 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Ja nie za to, weszłam po 13 pierwszy raz na forum i napisałam 2 posty a ta rura do mnie że kłamie bo siede tu non stop. Sorry, skończył się dzień dziecka. Dla niektórych dzieci na pewno... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 12 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, 0dbyt napisał: Nie pisze o żadnym szacunku. Normalni ludzie nawet jak się napjerdalaja słownie to raczej nie życzą sobie raka ani zgonu. To chyba oczywiste ale nie dla ludzkich odpadów Nie przekonasz mnie bo nadal będę wyrażał pogardę na ten akurat sposób i nic nie zrobisz odpadzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ginekolog z trójmiasta 11 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Szpinak napisał: masz 2 tryby? aleś łaskawa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbyt 9 Napisano 1 godzinę temu A napjerdalajcie się prętami co mję to xD dobra daj jakiś popis słowny widmoka. Plastick Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 722 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Naskoczyla na mnie pierwsza dzisiaj, bez powodu a ja jej nigdy nic złego nie napisałam. Więc wypiêrdalać. Tu na ciebie fumfle z priva wiele razy naskakiwali tak, że ja bym tu wstydziła się wrócić. Zaraz wypłyną kolejne foty, kolejne rewelacje jak się poniżałaś u Leżaka. Ale spoko, zgrywaj nagle twardzielkę mówiącą stop Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szpinak 75 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Еlciаа napisał: Naskoczyla na mnie pierwsza dzisiaj, bez powodu a ja jej nigdy nic złego nie napisałam. Więc wypiêrdalać. I co z tego ze mi nic złego nie napisałaś? Przecież widze jaka jesteś ze sie migasz przed konfrontacja to jakis zaszczyt ma dla mnie być? Dzieki uprzejmości malowanego wiemy ze takie sprawy wolsiz na priv załatwiać i jak tak ma wygladac twoja ‚jazda z qrwami’ to jestem lekko zawiedziona. Znaczy fajnie, ze jakos zaczęłaś ale te qrwy które robią z ciebie szmatę i pośmiewisko są gdzieś indziej;) ale rozumiem, ze od czegos taka dobra Elcia musi zacząć, mogę być tym workiem bo mam wyyebane wiec trenuj gurl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 151 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, 0dbyt napisał: Z całym szacunkiem ale czego się spodziewałaś po tych wszystkich akcjach z największymi zwyrolami? Niejednen jawnie cie tu szmacil a ty zapominalas i dalej heheszki z munem. Sama do siebie nie masz szacunku więc nie oczekuj że inni go będą mieli bo to nie taka kolejność. Myślę, że szacunek avatarow elce lata koło dupy. Bardziej oczekuje, żebyście przestali się przypie..lać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 12 Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, Szpinak napisał: Pisałeś o rzeczy ktorych na forum nie było wiec qrwa sprzedajna jesteś ty. Trzymając sie ściśle faktow. Wiec nie strugaj teraz świętoszka. a Napisanie ze mieszkasz w ruderze to żadne sprzedawanie priva bo ci co uważnie czytają twe wysrywy sami do tego dochodzą Pisałem o garażu qrwo sprzedajna i daj skrina bo masz na @ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1425 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, Еlciаа napisał: Naskoczyla na mnie pierwsza dzisiaj, bez powodu a ja jej nigdy nic złego nie napisałam. Więc wypiêrdalać. Na mnie ciągle tak naskakuje bez powodu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 722 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Szpinak napisał: Te węgorze tutejsze mnie strasznie obrzydzają. Mówię Ci Krejzola, wyluzuj. Zebrało się pedo neutralne towarzycho i jak każde zrobi fikoła i stanie na głowie to będziesz jedyną w dziwnej pozycji. A pedo się cieszy tylko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szpinak 75 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 2 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał: Tu na ciebie fumfle z priva wiele razy naskakiwali tak, że ja bym tu wstydziła się wrócić. Zaraz wypłyną kolejne foty, kolejne rewelacje jak się poniżałaś u Leżaka. Ale spoko, zgrywaj nagle twardzielkę mówiącą stop To jest dokładnie to co dziś sobie pomyślałam. Przy tych wszystkich tekstach kompromach wywalonych nazwiskach znajomych i zdjęciach normalna osoba by sobie odpuściła i dawno odeszła. Nawet jesli nie mając na myśli dzieci to chociaz siebie. Ale nie Elcia. Dalej grzebie w śmieciach a nuz coś sie jeszcze trafi? Edytowano 1 godzinę temu przez Szpinak 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach