Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Fifofa

Stało się

Polecane posty

Haha i ten świrmok ktorego już nikt nie cytuje i który w kolko pisze o jakichś pdf i masturbacji i generalnie nikt nie reaguje już na te peedofilska zdarta płytę tylko jezyk niedługo pogłaszcze po głowie jaki fajny funfel 😅

1 minutę temu, 0dbyt napisał:

Haha boze i nadal trol jęz nie napisze wprost że to chore. Chùj tam że ma dziecko whateva xD hahaha. Guwno trola se wymyslil a wy się spieniacie

Zgnoje zwyrola śliwkowego aż zdechnie. 🙂

1 minutę temu, Szpinak napisał:

Zajecia dodatkowe w wigilie?

proszę cie 😃

Nie, ja wróżę jeżowi powodzenie w gadce z kazirodca a elce kibicuje żeby kontynuowała obecne poczynania i zeby jeszcze więcej info na jej temat tu wypłynęło a wisienka na torcie będzie żeby znalazł to kumpel syna 😃*

* legenda dla ułomnych - to ironia 

Nie sprzedałem wigili na kafeterii, więc nie wiem.

5 minut temu, Zero cukru napisał:

Z tego co się orientuję, to nie jest małe dziecko. Obstawiam, że chodzi do szkoły plus jakieś zajęcia dodatkowe. Całkiem możliwe, że wchodzi też na dwór do kolegów, więc według moich obliczeń, elka ma sporo wolnego czasu. A czy jest dobra mama, to już jej dziecko wie najlepiej, a nie ty. Elkę chcesz nauczyć jak być dobrą mamą. Jeżowa z kim ma się zadawać i kiedy ma reagować. Ja nie wiem, czy ty tutaj wyznaczyłas sobie jakąś misję, czy o co ty walczysz?

Jest jeszcze mniejsze dziecko bodajże 3 letnie. To nie ty przypadkiem jeszcze niedawno sam do niej sapales że dzieci zaniedbuje? Coś mi się obija między uszami ale może cię mylę ze stopa cpunska

7 minut temu, Prześcieradła jusz tak napisał:

Dzieci to majom wywalone w rodziców odkąd skonczom kilka lat i potrafią się same bawić ja przynajmniej sobie nie przypominam 

Tak i później wyrasta taki ty z tego modelu wychowania 

5 minut temu, 0dbyt napisał:

Ostro huh munek ćpunek się wkùrwil. Klaudeliza bynajmiej nie jest ritard o nje

Po ciężki ... ty mnie zaczepiasz? Gardzę tobą, o czym doskonale wiesz. 

1 minutę temu, Get Оut napisał:

Zgnoje zwyrola śliwkowego aż zdechnie. 🙂

No to gratuluję celu na nowy rok. Tak Krzysztofie. Jesteś całkowicie klawym kolegom 

3 minuty temu, Szpinak napisał:

Haha i ten świrmok ktorego już nikt nie cytuje i który w kolko pisze o jakichś pdf i masturbacji i generalnie nikt nie reaguje już na te peedofilska zdarta płytę tylko jezyk niedługo pogłaszcze po głowie jaki fajny funfel 😅

Ja jeszcze trochę cytuję imbecyla bo strasznie chce zabłysnąć bajkopisarz 🙂 ale już idę spać, dobrej nocy wszystkim nie pedo-pozytywnym.

Edytowano przez Śliwka w Polonezie

Przed chwilą, Śliwka w Polonezie napisał:

Ja jeszcze trochę cytuję bo imbecyla bo strasznie chce zabłysnąć bajkopisarz 🙂 ale już idę spać, dobrej nocy wszystkim nie pedo-pozytywnym.

Bajo sliwka 🌝

No to gratuluję celu na nowy rok. Tak Krzysztofie. Jesteś całkowicie klawym kolegom 

Hahaha 😆

Przed chwilą, ginekolog z trójmiasta napisał:

Po ciężki ... ty mnie zaczepiasz? Gardzę tobą, o czym doskonale wiesz. 

Bo mam taki kaprys. Ty nie masz tu monopolu ma tyranie elki. Se gardź kogo to obchodzi? Mnie na pewno nie. Ty tak gardzisz że raz błagasz o zdjęcia cìpy. Jak widzisz nie każda uległa twemu czarowi i trikom na wysłanie farfeluny xD

7 minut temu, Zero cukru napisał:

Z tego co się orientuję, to nie jest małe dziecko. Obstawiam, że chodzi do szkoły plus jakieś zajęcia dodatkowe. Całkiem możliwe, że wchodzi też na dwór do kolegów, więc według moich obliczeń, elka ma sporo wolnego czasu. A czy jest dobra mama, to już jej dziecko wie najlepiej, a nie ty. Elkę chcesz nauczyć jak być dobrą mamą. Jeżowa z kim ma się zadawać i kiedy ma reagować. Ja nie wiem, czy ty tutaj wyznaczyłas sobie jakąś misję, czy o co ty walczysz?

jak sapales publicznie i jezdziles jak po shmacie to tak to juz wyszlo, nie ludzmy sie ze nie bedzie dalszego show 😄 tym razem bedzie walka lex vs malowany i ktory zrobi kolejnego babelka:)

Przed chwilą, Szpinak napisał:

Tak i później wyrasta taki ty z tego modelu wychowania 

No i bardzo inteligentny porządny człowiek przypominam tylko że zostałem z mamą jak prosiła doszedłem do 270tys oszczędności otarlem się na giełdzie o 2mln i ogólnie sobie radzę w takie tranzakcje jak sciskajac ręce prèzydent miasta 

9 minut temu, Zero cukru napisał:

Moj syn ma tyle lat co Elki. To duże dzieci juz są a mój i dziewczynę już ma. Naprawdę to śmieszne juz jest 😆

1 minutę temu, Prześcieradła jusz tak napisał:

No i bardzo inteligentny porządny człowiek przypominam tylko że zostałem z mamą jak prosiła doszedłem do 270tys oszczędności otarlem się na giełdzie o 2mln i ogólnie sobie radzę w takie tranzakcje jak sciskajac ręce prèzydent miasta 

Czaskoskiemu ściskałeś?

Dowaliliście się teraz do Eli i jej życia prywatnego, tylko dlatego, że jest jedną z tych, która gada z tymi, których nie znosicie. Nie udawajcie nawet, że jest inaczej. Trochę żałosne, bo ona od zawsze podobną ilość czasu tu spędzała i była taka sama jak teraz. 

Jest jeszcze mniejsze dziecko bodajże 3 letnie. To nie ty przypadkiem jeszcze niedawno sam do niej sapales że dzieci zaniedbuje? Coś mi się obija między uszami ale może cię mylę ze stopa cpunska

Ja i co w związku z tym? Niezrozumiala była dla mnie pewna rzecz i i to napisałem. Koniec kropka. Nie latałem później za nią i nie próbowałem ja prostować.

Przed chwilą, Zero cukru napisał:

Ja i co w związku z tym? Niezrozumiala była dla mnie pewna rzecz i i to napisałem. Koniec kropka. Nie latałem później za nią i nie próbowałem ja prostować.

To że jesteś całkowicie niewiarygodny w tych swoich wahaniach nastroju jak mun po psikaniu w nochala. Jak chorągiew wbita w guwno która się macha tam gdzie wiatr zawieje. Zatem twoje orędzia do użytkowników są śmieszne bo do niedawna sam robiłeś to co innym wytykasz. Z Iskra było tak samo. Dziś jedziesz jak po łysej salowej a jutro paszoł ludzie od kochanej Iskierki. Serjusli? Haha

4 minuty temu, Onaaaa napisał:

Moj syn ma tyle lat co Elki. To duże dzieci juz są a mój i dziewczynę już ma. Naprawdę to śmieszne juz jest 😆

Elka ma tez małe dziecko jezyku 😉

5 minut temu, Onaaaa napisał:

O to zaraz alimenty będziesz płacić 😂

1 minutę temu, Śliwka w jaguarze napisał:

Dowaliliście się teraz do Eli i jej życia prywatnego, tylko dlatego, że jest jedną z tych, która gada z tymi, których nie znosicie. Nie udawajcie nawet, że jest inaczej. Trochę żałosne, bo ona od zawsze podobną ilość czasu tu spędzała i była taka sama jak teraz. 

Dzieci to się akurat same wychoowujom ale ona woli telefon od związku ćpa zdradza nie wiadomo o co jest chodzi raz palnela że wszystko poszlo po jej mysli ta mieszana strategii reprodukcji i alimenty a jak nawet pomyslisz żeby jej wspolczuc bo źle z sex trafia to tesz nie bo ona z premedytacją lgnie do jakiś typow munkow malowanych 

Maka paka. Nie odgryzcie se odbytow bo bedo wyglądały jak mój awatar. Bajojajo maka paka spiulkolot 

15 minut temu, Szpinak napisał:

On sie po prostu czai na pipke jeża z opuszczoną garda, nie wierze żeby popierał kazi i pedo wtręty widmoka, no szanujmy sie😃

Lecz się. Ignorancja to nie poparcie.

2 minuty temu, 0dbyt napisał:

To że jesteś całkowicie niewiarygodny w tych swoich wahaniach nastroju jak mun po psikaniu w nochala. Jak chorągiew wbita w guwno która się macha tam gdzie wiatr zawieje. Zatem twoje orędzia do użytkowników są śmieszne bo do niedawna sam robiłeś to co innym wytykasz. Z Iskra było tak samo. Dziś jedziesz jak po łysej salowej a jutro paszoł ludzie od kochanej Iskierki. Serjusli? Haha

Jeśli tak to sobie przetlumeczylas, to okej. Nawet mi się nie chce tego odbijać.

7 minut temu, Śliwka w jaguarze napisał:

Nikogo to aż tak nie interesuje. Elcia sie odpaliła bo wg jej własnej opinii jej tu nie ma, a jest.

wiec dostaje odpowiedz

poza tym prezentuje zachowania amebiarskie wiec jesli jedna ameba jest ciśnięta to druga tez 

przeciez te wszystkie sekscesy dzieją sie na forum czy gdyby to sie odbywało na poziomie prywatnym kogos by to interesowało? Ktos by wiedział?;)

osmieszaja sie publicznie to i publika daje głos, co cie tak dziwi puchaczu? Widocznie chcącemu nie dzieje sie krzywda zawsze można za rada scierwoka ‚przenieść Sie na komunikator’ i gawiedź nie będzie darła łacha 🙂

tak proste a tak trudne nie?

Edytowano przez Szpinak

3 minuty temu, Prześcieradła jusz tak napisał:

Dzieci to się akurat same wychoowujom ale ona woli telefon od związku ćpa zdradza nie wiadomo o co jest chodzi raz palnela że wszystko poszlo po jej mysli ta mieszana strategii reprodukcji i alimenty a jak nawet pomyslisz żeby jej wspolczuc bo źle z sex trafia to tesz nie bo ona z premedytacją lgnie do jakiś typow munkow malowanych 

ci dzieciaci tutaj zniechecaja do rozmnazania, smrod brud i ubostwo, taka patola bezuczuciowa, co oni tym dziedziom przekazuja, guwno, wspolczuje dziedziom, musza miec wyjeebane w dziedzi i atencja musi sie zgadzac wsrod chorych łan puchaczowych albo wsrod toxic zjepów keksowych, komedia

Edytowano przez uśpionaZzz

8 minut temu, Śliwka w jaguarze napisał:

Nie chce zgłębiać jusz co jej siedzi w głowie w sumie mnie jusz brzydzi tak jak munka jej osoba 

10 minut temu, Śliwka w jaguarze napisał:

Nie mam już reakcji. 🏆

6 minut temu, Śliwka w jaguarze napisał:

Lecz się. Ignorancja to nie poparcie.

O cieszę się na ten aktywny sprzeciw. 
i sprawdź w słowniku znaczenie słowa ignorancja bo nie uwierzę ze jesteś puchaczem 🙂

czy ja mam sie leczyc? A to ja pisze z uporem maniaka o ‚masturbowaniu kilkulatka’?

to pierwsze primo a drugie to chyba właśnie z mojego posta wybrzmiało ze udajesz celem pozyskania pipki jeżowej wiec zakładam ze nie popierasz ścierwa tak? I chyba to jasno napisałam ze w to nie wierze TAK?

Jakis niezbyt logiczny jak na puchacza jesteś 

Edytowano przez Szpinak

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się