Icebound Harpy 100 Napisano 7 godzin temu Bardzo ciepły, choć grudniowy…. NIEBO ZIEMI, PTAKI DRZEWOM, DRZEWA PTAKOM. Nie kocham cię już. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Icebound Harpy 100 Napisano 7 godzin temu Nie mam zbroji przed atakującymi mnie uczuciami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żyd prawiczek 0 Napisano 7 godzin temu zamknij duupe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Icebound Harpy 100 Napisano 7 godzin temu Zmyłam makijaż i wychodzi zmęczenie … z człowieka. Można być górą ale człowiek dopiero zrozumie gdy jest sam. Nie można…. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Icebound Harpy 100 Napisano 7 godzin temu SO Classy… and me. enjoy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 790 Napisano 7 godzin temu Dziś cały dzień prawie chodziłam w piżamie. Zrzuciłam ją na chwilę, jak poszłam na zakupy. I teraz znowu jestem w piżamie, bo tak mi się podoba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamĒlcië 10 Napisano 7 godzin temu W gierce w którą gram jest skin pajama guardian, to strażnik piżamy i strzela się kolorowymi niebieskimi gwiazdami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamĒlcië 10 Napisano 7 godzin temu A postać ubrana jest w bambosze i piżamę z kapturem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Icebound Harpy 100 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Dziś cały dzień prawie chodziłam w piżamie. Zrzuciłam ją na chwilę, jak poszłam na zakupy. I teraz znowu jestem w piżamie, bo tak mi się podoba Wygoda przede wszystkim…. Już zdrówko wróciło? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Icebound Harpy 100 Napisano 7 godzin temu Dla reportera….. jest sprawa dla reportera…. Dla raportera… jest afera Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 790 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Icebound Harpy napisał: Wygoda przede wszystkim…. Już zdrówko wróciło? Jako tako. Na razie zero siłowni i sauny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
choroszcza jukon welcome 23 Napisano 7 godzin temu 6 minut temu, 250GodzinTak napisał: Dziś cały dzień prawie chodziłam w piżamie. Zrzuciłam ją na chwilę, jak poszłam na zakupy. I teraz znowu jestem w piżamie, bo tak mi się podoba Forume wybiera ci ciepłe kraje na narty żebyś mogła wygrzać dūpsko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
choroszcza jukon welcome 23 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Jako tako. Na razie zero siłowni i sauny Łysa zlituj się jakiej siłowni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 92 Napisano 7 godzin temu 7 minut temu, 250GodzinTak napisał: Dziś cały dzień prawie chodziłam w piżamie. Zrzuciłam ją na chwilę, jak poszłam na zakupy. I teraz znowu jestem w piżamie, bo tak mi się podoba 312 wydałem w hipermarket w grudniu z czego wigilia ze 100 cos No i w zabce wydałem 31 na 400g kawy 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Icebound Harpy 100 Napisano 7 godzin temu 5 minut temu, 250GodzinTak napisał: Jako tako. Na razie zero siłowni i sauny Uważaj, bo na saunie Cię namiotowiec zmolestuje. A stfu… Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 790 Napisano 6 godzin temu 14 minut temu, Prześcieradła jusz tak napisał: 312 wydałem w hipermarket w grudniu z czego wigilia ze 100 cos No i w zabce wydałem 31 na 400g kawy Mam ci to zwrócić? Bo tak piszesz, jakbyś szukał zrzutki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Icebound Harpy 100 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Mam ci to zwrócić? Bo tak piszesz, jakbyś szukał zrzutki Zrezygnuje ze swojej aktualnej pracy bo dostałam propozycję pracy w MOWie… Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ginekolog z trójmiasta 11 Napisano 6 godzin temu Ale fajna ta Zalia. Totalnie przypomina wszystkie moje byłe, ciebie łysa nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 790 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, Icebound Harpy napisał: Zrezygnuje ze swojej aktualnej pracy bo dostałam propozycję pracy w MOWie… Jak lepiej płacą, to nic ino brać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca z kawusią 31 Napisano 6 godzin temu 31 minut temu, 250GodzinTak napisał: Dziś cały dzień prawie chodziłam w piżamie. Zrzuciłam ją na chwilę, jak poszłam na zakupy. I teraz znowu jestem w piżamie, bo tak mi się podoba Poinformuję tę, która śpi do 13. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Icebound Harpy 100 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Jak lepiej płacą, to nic ino brać Oczywiście … i praca w zawodzie swoim. 🩷 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 790 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Caryca z kawusią napisał: Poinformuję tę, która śpi do 13. Nie musisz garsonka, bo ona tutaj jest i wie wszystko. Podziwiam twój tupet i bezczelność.. Wolno mi chodzić, bo kobietom niezależnym tak wypada Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Icebound Harpy 100 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Caryca z kawusią napisał: Poinformuję tę, która śpi do 13. Pakuj się w garsonkę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 790 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Icebound Harpy napisał: Oczywiście … i praca w zawodzie swoim. 🩷 Oby tylko płacili i umowa o pracę fajna sprawa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 600 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Caryca z kawusią napisał: Poinformuję tę, która śpi do 13. Jeszcze manifestacja sukcesu zmieniła godziny. Miało być wstawanie bladym świtem, a wyszło spanie do południa. Kiedy inni spali do 12, to był wielki problem i temat do komentowania, a kiedy samej się spało do 12, to już no comment i hejt ze strony świata. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 790 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Icebound Harpy napisał: Pakuj się w garsonkę. Teraz będą przeżywać, że ktoś kto haruje śpi dłużej, a darmozjad na łasce gacha też śpi dłużej. To się dzieje NAPRAWDĘ ŁAŻĄ stare matrony, czepiają się słówek, co i kto napisał. Naprawdę rozchorować się można od tego ich jazgotu i wiecznych ich uszczypliwości. Tfu i współczuję ich bliskim 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Icebound Harpy 100 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Teraz będą przeżywać, że ktoś kto haruje śpi dłużej, a darmozjad na łasce gacha też śpi dłużej. To się dzieje NAPRAWDĘ ŁAŻĄ stare matrony, czepiają się słówek, co i kto napisał. Naprawdę rozchorować się można od tego ich jazgotu i wiecznych ich uszczypliwości. Tfu i współczuję ich bliskim I jeszcze jakaś salix za Tobą łazi u impertynenckie bzdury wypisuje. Do roboty niech się wezmą, dobrze im zrobi. Kabaret. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
choroszcza jukon welcome 23 Napisano 6 godzin temu Kochani a wy jakie macie plany na sylwestra? 3 godziny temu, 250GodzinTak napisał: U mnie jest biało. W środę jadę na narty spalić świąteczne lenistwo i doładować się, bo pracowity rok mnie czeka 3 godziny temu, Icebound Harpy napisał: Szwajcaria ? Należy się odpoczynek i relax. 3 godziny temu, 250GodzinTak napisał: Bardziej w ciepłe kraje wygrzać dópsko 3 godziny temu, salix napisał: Jedziesz na narty w ciepłe kraje? Idź w końcu faktycznie lepiej na ten urlop bo już wszystko ci się pieprzy. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 790 Napisano 6 godzin temu 7 minut temu, Icebound Harpy napisał: I jeszcze jakaś salix za Tobą łazi u impertynenckie bzdury wypisuje. Do roboty niech się wezmą, dobrze im zrobi. Kabaret. Salix, Śliwka i ta cała nawiedzona Choroszcz. Jprd co one biorą? Kto to leczy i kiedy kończy się przepustka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
choroszcza jukon welcome 23 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Salix, Śliwka i ta cała nawiedzona Choroszcz. Jprd co one biorą? Kto to leczy i kiedy kończy się przepustka? Bez obaw już jadą zabrać cie ze stoku w Kairze 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach