Spaghetti... 688 Napisano 10 Styczeń (edytowany) 3 minuty temu, Margo. napisał: Nie zapomniałam, bo to oczywiste. Zapomniałaś, bo nie znamy się, więc kierowałem się intuicją Dobrze, że trafiłem w dziesiątkę. Edytowano 10 Styczeń przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margo. 95 Napisano 10 Styczeń 2 minuty temu, Spaghetti... napisał: Zapomniałaś, bo nie znamy się, więc kierowałem się intuicją Dobrze, że trafiłem w dziesiątkę. Nick "Margo" mówi sam za siebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 688 Napisano 10 Styczeń 2 minuty temu, Margo. napisał: Nick "Margo" mówi sam za siebie. Twój nick mówi mi, że wyszukałaś mój temat muzyczny o którym sam zapomniałem Przypadek ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margo. 95 Napisano 10 Styczeń 8 minut temu, Spaghetti... napisał: Twój nick mówi mi, że wyszukałaś mój temat muzyczny o którym sam zapomniałem Przypadek ? Nie specjalnie szukałam, po prostu był jednym z tych, które zostaly na moim profilu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 688 Napisano 10 Styczeń 6 minut temu, Margo. napisał: Nie specjalnie szukałam, po prostu był jednym z tych, które zostaly na moim profilu. Spoko, został w pamięci i nie ma sensu się nad tym zastanawiać. Gramy 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 305 Napisano 10 Styczeń ꈍ https://youtube.com/shorts/7Oph5KUkJXY?si=LL1Kdzk7kpXCEefU Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1973 Napisano 10 Styczeń 3 minuty temu, ***** moona i salowa napisał: w sumie dobrze widmok ze blokujesz bo mam cos waznego do zrobienia a sie wciagam z beke z ciebie niepotrzebnie Kiedyś w dawnych czasach może przychodzili z flaszką ale to chyba w średniowieczu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 688 Napisano 11 godzin temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 688 Napisano 10 godzin temu ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 688 Napisano 9 godzin temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach