Onaaaa 1990 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Makaron goły i wesoły I rozgotowany też bywa 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1657 Napisano 3 godziny temu Nawet to samo napisaliśmy w jednakowym czasie. Makaron wychodź spod mojego stołu 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1657 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: I rozgotowany też bywa Wolę al dente z dobrym sosem posypane parmezanem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 695 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: I rozgotowany też bywa Jak możesz gówniaro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 695 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 3 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Nawet to samo napisaliśmy w jednakowym czasie. Makaron wychodź spod mojego stołu Dawaj rączkę idziemy stąd wolę starsze Edytowano 2 godziny temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1990 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, Spaghetti... napisał: I wesoły Magi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1990 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Wolę al dente z dobrym sosem posypane parmezanem. Ja też aldente i dlatego trzeba pilnować by za szybko nie wykipiał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1990 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Spaghetti... napisał: Jak możesz gówniaro Oj tam będziemy na ciebie uważać i krócej gotować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1657 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Spaghetti... napisał: Dawaj rączkę idziemy stąd wolę starsze Będziesz coś gotował? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1990 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, Spaghetti... napisał: Dawaj rączkę idziemy stąd wolę starsze Starsze jedzenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 695 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 8 minut temu, 250GodzinTak napisał: Będziesz coś gotował? Mogę, byle nie makaron Zjemy coś lepszego ... Edytowano 2 godziny temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 695 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, Onaaaa napisał: Starsze jedzenie Odgrzewany kotlet Best Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 695 Napisano 2 godziny temu Dziś premiera, ostatniego ''realnego'' konkretu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1657 Napisano 2 godziny temu 26 minut temu, Onaaaa napisał: Starsze jedzenie Czerstwy chleb dla konia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 695 Napisano 1 godzinę temu 39 minut temu, 250GodzinTak napisał: Czerstwy chleb dla konia Zostaw temat Magda, dobrej nocy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach