Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Margherite

Bardzo ciężki czas jest.

Polecane posty

Tak jest najgorzej bo inni świętują i sie cieszą, muza w radio i tv leci i wszyscy zadowoleni... no a zdarzają się i w tym czasie tragiczne sytuację. 

5 minut temu, Margherite napisał:

Dla mnie 😞

A to czas świąteczny radości odpoczynku.. ..

Przytulam mocno ale serio… tu nie warto się za bardzo uzewnętrzniać z uczuciami, bo reakcje bywają bardzo różne.

Edytowano przez salix
  • Thanks 1

5 minut temu, salix napisał:

Przytulam mocno ale serio… tu nie warto się za bardzo uzewnętrzniać z uczuciami, bo reakcje bywają bardzo różne.

Dziękuję. Wiem, jednak musiałam wyrzucić to z siebie chociaż w ten sposób.  

• Like 1

8 minut temu, Onaaaa napisał:

Tak jest najgorzej bo inni świętują i sie cieszą, muza w radio i tv leci i wszyscy zadowoleni... no a zdarzają się i w tym czasie tragiczne sytuację. 

Nie zazdroszczę innym, ale jest jak jest 🙂

5 minut temu, Margherite napisał:

Nie zazdroszczę innym, ale jest jak jest 🙂

Nie zazdrościsz tylko kiedy jest tragicznie i idzie się ulicą i widzi się że świat dalej sie toczy choć twój sie zawalił jest dziwnie. Te uczucie nie da się tego zapomnieć. 

34 minuty temu, Onaaaa napisał:

Nie zazdrościsz tylko kiedy jest tragicznie i idzie się ulicą i widzi się że świat dalej sie toczy choć twój sie zawalił jest dziwnie. Te uczucie nie da się tego zapomnieć. 

Całkiem się nie zawalił, wszyscy żyją, tylko stan zdrowia kogoś z domu jest przykry.Już  prawie 3 tygodnie jest w szpitalu. To stało się nagle.        

Edytowano przez Margherite

11 minut temu, Margherite napisał:

Całkiem się nie zawalił, wszyscy żyją, tylko stan zdrowia kogoś z domu jest przykry.Już  prawie 3 tygodnie jest w szpitalu. To stało się nagle.        

Może wyjdzie ze szpitala i będzie w miarę ok oby. Ja dobrze pamiętam jak się idzie i leci piosenka świąteczna w galerii słychać z daleka a dzieci ulipily bałwana taki ładny duży i się śmieją a ja prawie pod samochód wpadłam. Gość sie zatrzymuję i drze ryja a mi wszystko jedno czy mnie pobije czy co zrobi. To wszystko jest jak za mgłą. 

16 minut temu, Onaaaa napisał:

Może wyjdzie ze szpitala i będzie w miarę ok oby. Ja dobrze pamiętam jak się idzie i leci piosenka świąteczna w galerii słychać z daleka a dzieci ulipily bałwana taki ładny duży i się śmieją a ja prawie pod samochód wpadłam. Gość sie zatrzymuję i drze ryja a mi wszystko jedno czy mnie pobije czy co zrobi. To wszystko jest jak za mgłą. 

🙂 😞

10 minut temu, Margherite napisał:

No nic.

Żyjcie zdrowo i uważnie  🙂

Można żyć zdrowo bez nałogów, systematycznie uprawiać sport i umrzeć na raka (jak mój szwagier). 

Życzę tobie dużo siły psychicznej, a bliskiej ci osobie powrotu do zdrowia. 

11 dni przed Wigilią pochowaliśmy teścia. Wiem jak mogą wyglądać święta w rozpaczy i żałobie. Najbardziej irytujące były filmy i reklamy z pięknie wystrojonym salonem, a przy stole wielopokoleniowa rodzina w czerwonych sweterkach z radosnym uśmiechem. 

Przez to trzeba przejść 🧡 

13 minut temu, Baba napisał:

Można żyć zdrowo bez nałogów, systematycznie uprawiać sport i umrzeć na raka (jak mój szwagier). 

Życzę tobie dużo siły psychicznej, a bliskiej ci osobie powrotu do zdrowia. 

11 dni przed Wigilią pochowaliśmy teścia. Wiem jak mogą wyglądać święta w rozpaczy i żałobie. Najbardziej irytujące były filmy i reklamy z pięknie wystrojonym salonem, a przy stole wielopokoleniowa rodzina w czerwonych sweterkach z radosnym uśmiechem. 

Przez to trzeba przejść 🧡 

Dziękuję Pstrokrotko 🙂 Jeszcze fizycznej siły mi brakuje.

Współczuję 😞

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować