Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
sorrow2

Czuję że przegrałem życie

Polecane posty

Jestem mężczyzną po 30 tce. Całe życie przesiedziałem w domu, zaniedbywałem znajomości, nigdy nie miałem dziewczyny.

Całe swoje życiue byłem leniwy, unikający stresu. Jakichś tam kolegów miałem ale to dawno z czasem dopadła mnie jakaś depresja i coraz więcej odmawiałem wyjścia na imprezy, aż przestali sie mnie pytać i kontakty sie pourywały. Dziewczyny też były ale to jak miałem 20 kilka lat i też wydawało mi się że mam na to jeszcze czas. Olewałem wszystko Tylko komputer i gry się dla mnie liczyły.  Dziś już nie ma osób które mnie gdzieś zaproszą, czy nawet wpadną pogadać, mało tego czuję jakby każdy mnie wręcz unikał, tak jakby czuli ode mnie że znajomość ze mną czy nawet chwila pogawędki to strata czasu, nie mają mnie już za człowieka.

Jestem po 30 tce, w moim wieku mój ojciec miał już dwójkę dzieci a ja nie zaliczyłem nawet miesięcznego związku z dziewczyną. Wiem jak czas leci i potrzeba czasu na związek. Niemal codziennie marzę o tym żeby mieć dziewczynę, kiedy się budzę rano wyobrażam sobie żę leży obok mnie, a może nawet małżeństwo i dzieci w przyszłosci. Ale nawet gdybym dziś kogoś poznał, to musiałbym spotykać się z nią jakiś czas, potem razem zamieszkać, zobaczyć jak to jest. Potem okres narzeczeństwa. Zanim by przyszło do pierwszego dziecka byłbym już koło 40 tki. Czuję że przespałem życie i nie ma już odwrotu, tak jak by pozostało mi już być do końca kawalerem. Teraz w okresie światecznym jeszcze bardziej mnie to dobija, od kilku dni coraz realnej myślę o odebraniu sobie życia

Przed chwilą, mr_Kumpir napisał:

to ile ty masz lat 38 ?

32

2 minuty temu, sorrow2 napisał:

32

i tak długo chcesz zwlekać z oświadczynami że aż do 40 ?

1 minutę temu, mr_Kumpir napisał:

i tak długo chcesz zwlekać z oświadczynami że aż do 40 ?

Najpierw musiałbym poznać kogoś ale nie mam jak po kontakty pourywane, nikt kto mnie zna nie traktuje mnie już poważnie, gardzą mną, nie szanują. Z domu nie wychodzę, nie mam znajomych. Marne szanse na to

5 minut temu, Prześcieradła jusz tak napisał:

Polecam rzutnik 

Jaki rzutnik?

To wszystkie jest przereklamowane a dùpe można łatwo znaleźć. Na cholere komu takie zobowiązanie? Ożenisz się i będziesz się zastanawiał na chùi ci to było. Zrzędzisz jak stary dziad a jesteś młody lol

8 godzin temu, żyd prawiczek napisał:

zdy chaj smie eciu 

Ale z Ciebie śmieć.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się