0dbytBoży 25 Napisano 3 godziny temu Ogólnie bardzo zła mialam pamięć w tym roku. Może to początki Alzheimera. No i uświadomiłam sobie ze drugie tyle życia mi zostało jeśli oczywiście założę wersję że będę tyle żyć. Dziwna tą świadomość Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamĘlciê 9 Napisano 3 godziny temu Moze za dużo kafe Mi się wydaje że od tych smartfonów niszczy się pamięć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytBoży 25 Napisano 3 godziny temu Może to starość po prostu i tak każdy ma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytBoży 25 Napisano 3 godziny temu Albo efekt tego że naprawdę mam wyebane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytBoży 25 Napisano 3 godziny temu Albo za dużo bodźców muszę przerabiac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamĘlciê 9 Napisano 3 godziny temu No może Ja też już jestem stary Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamĘlciê 9 Napisano 3 godziny temu Możliwe xD Dlatego ja sobie gram w gierkę ostatnio i mi to dobrze robi na psychikę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca z kawusią 34 Napisano 3 godziny temu W 2026 roku rozpoczynam starość. Czterdziestka puka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytBoży 25 Napisano 3 godziny temu Człowiek musi się maskować to i system przegrzewa łeb szybciej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CzarnaMamba 5 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, 0dbytBoży napisał: Może to starość po prostu i tak każdy ma A może to kara za to co zrobiłaś pewnej przepięknej blondynce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca z kawusią 34 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, 0dbytBoży napisał: Człowiek musi się maskować to i system przegrzewa łeb szybciej Srakę tu walą nieustannie więc się żegnam. Szczęśliwego nowego, Babi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
łysy sowiet 0 Napisano 5 minut temu zdychaj klępo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach