Caryca z kawusią 46 Napisano piątek o 20:27 1 minutę temu, Ovidio Lopez napisał: widze ze ci ten mitoman siedzi w glowie jak przyklad rzekomego wygrywu jeszcze zanim tem biedny czlowiek wymyslij bajke o NZ pisalem ze za.3 miesiace bede pisal z.innego kraju tylko ruda efka to zapamietala aha.. pewnie ma obsesje na punkcie Lex No coś tam było. Ale zapomniałeś zameldować, że słowo ciałem się stało. To z kiendy teraz klikash? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 858 Napisano piątek o 20:28 1 minutę temu, Caryca z kawusią napisał: Zemsta Faraona ją ściga Co tam na Nastroiku i Nerwicy? Żonaci z rodzinami? Smuteczek. I komu teraz prezentujesz się w nowych rajtuzach z dużym klinem i w garsonce? Sołtysowej Monice? Niemożliwe 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ovidio Lopez 77 Napisano piątek o 20:28 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Ale masz adoratorki od siedmiu boleści () Cały ogon i jak to ogarniesz? Śmiać się czy płakać? dam rade, od tego jest wiagra🥰 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 858 Napisano piątek o 20:30 1 minutę temu, Ovidio Lopez napisał: dam rade, od tego jest wiagra🥰 Chroń cię Boże od tej w rajtuzach 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d48f5bb82c99 43 Napisano piątek o 20:30 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Co tam na Nastroiku i Nerwicy? Żonaci z rodzinami? Smuteczek. I komu teraz prezentujesz się w nowych rajtuzach z dużym klinem i w garsonce? Sołtysowej Monice? Niemożliwe Witam, poproszę o linka. Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 858 Napisano piątek o 20:31 Przed chwilą, d48f5bb82c99 napisał: Witam, poproszę o linka. Pozdrawiam. Jakiego linka? Do czego? Może blika? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ovidio Lopez 77 Napisano piątek o 20:31 2 minuty temu, Caryca z kawusią napisał: No coś tam było. Ale zapomniałeś zameldować, że słowo ciałem się stało. To z kiendy teraz klikash? napisze a jutro bedziesz mi blokowac wyjazd auta z transparentami LoveLex na pewno 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca z kawusią 46 Napisano piątek o 20:32 Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Co tam na Nastroiku i Nerwicy? Żonaci z rodzinami? Smuteczek. I komu teraz prezentujesz się w nowych rajtuzach z dużym klinem i w garsonce? Sołtysowej Monice? Niemożliwe Na nastroiku pojawiają się goście i nowi userzy, może wpadniesz wyniuchać czy jest ktoś chętny na dmuchawca? A nerwica uruchomiła swojego discorda więc tam też możesz łowić. Nie wiem kto to jest sołtysowa Monika, ale podejrzewam, że ciebie w radzie sołeckiej nie chciałaby ani Baśka, ani Wioleta, ani inna Perpetua. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ovidio Lopez 77 Napisano piątek o 20:32 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Chroń cię Boże od tej w rajtuzach ktora to? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca z kawusią 46 Napisano piątek o 20:33 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Chroń cię Boże od tej w rajtuzach Lex jest taki taran, że i rajtuzy by przebił w potrzebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 858 Napisano piątek o 20:33 Przed chwilą, Caryca z kawusią napisał: Na nastroiku pojawiają się goście i nowi userzy, może wpadniesz wyniuchać czy jest ktoś chętny na dmuchawca? A nerwica uruchomiła swojego discorda więc tam też możesz łowić. Nie wiem kto to jest sołtysowa Monika, ale podejrzewam, że ciebie w radzie sołeckiej nie chciałaby ani Baśka, ani Wioleta, ani inna Perpetua. Znasz ją dobrze, skoro ja poznałam. Nie udawaj głupszej niż jesteś i uważaj, bo z wrażenia oczko w pończochach ci poleci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ovidio Lopez 77 Napisano piątek o 20:34 Przed chwilą, Caryca z kawusią napisał: Lex jest taki taran, że i rajtuzy by przebił w potrzebie jeansy nie mają chance, testowane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 858 Napisano piątek o 20:34 1 minutę temu, Ovidio Lopez napisał: ktora to? Caryca Pieprz, która lata po forum jak kot z pęcherzem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca z kawusią 46 Napisano piątek o 20:34 1 minutę temu, Ovidio Lopez napisał: napisze a jutro bedziesz mi blokowac wyjazd auta z transparentami LoveLex na pewno Człowieku, ja mam tak krótkie nogi, że do sąsiedniej gminy nie sięgam a co dopiero na twój zagramaniczny parking Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca z kawusią 46 Napisano piątek o 20:36 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Znasz ją dobrze, skoro ja poznałam. Nie udawaj głupszej niż jesteś i uważaj, bo z wrażenia oczko w pończochach ci poleci Jak zwykle fanzolisz jak po dragach. Nie zawracaj mi gitary swoimi fantazjami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d48f5bb82c99 43 Napisano piątek o 20:36 4 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Jakiego linka? Do czego? Może blika? Jezu, jak ten gunia z tobą wytrzymywał. Stara również taka mądra jak ty? xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ovidio Lopez 77 Napisano piątek o 20:36 16 minut temu, senna lampucera napisał: fajna wizja o chóju złamanym nie zrozumiesz to boli,.co to za srizja. lepiej mysl ile bys wytrzymala bez omdlenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
senna lampucera 26 Napisano piątek o 20:38 1 minutę temu, Ovidio Lopez napisał: to boli,.co to za srizja. lepiej mysl ile bys wytrzymala bez omdlenia poebało chyba 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 858 Napisano piątek o 20:38 Przed chwilą, Caryca z kawusią napisał: Jak zwykle fanzolisz jak po dragach. Nie zawracaj mi gitary swoimi fantazjami. Jeszcze tu jesteś? Buda na Nastroiku ogarnięta? Nerwica zaliczona? Kiedy puszczą ci nerwy i zaczniesz mnie wyzywać od kureff? A w niedziele pójdziesz w kożuchu i kozakach do Kościoła, jak zawsze udając Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szpinak 102 Napisano piątek o 20:40 10 minut temu, d48f5bb82c99 napisał: Wracajac jeszcze do watku o ktorym wczesniej rozmawialismy, to ja dochodze do wniosku ze panna testowala mnie. Bo celowo wyciagala mnie na spacery wieczorem w miejsca gdzie nikt o zdrowych zmyslach nie spacerowalby z kobieta ktora dodatkowo szczuje ubiorem. Teraz dopiero poskladalem to w calosc. To byl tzw. test na samca alpha. Ty pisales z tego prace tj.o tej tematyce doboru naturalnego. Ja zaslepiony wtedy ta chemia milosci nie widzialem rzeczy takimi jakimi sa i przeciez z gory wiadomo byly, ze ktoras z grupek dresow pijacych alkohol w ciemnej uliczce doczepi sie w koncu do nas I JA BEDE MUSIAL WYKAZAC SIE WTEDY. Mialem trzech przeciwnikow o wzroscie 175-185 tak na oko i wadze 75-90 kg, wiec moje szansy byly z gory skazane na niepowodzenie. (ja 185 i z osiem dyszek wtedy wazylem) Jednego tylko zdolalem uszkodzic tj.najwiekszego tzw.lidera grupki i jak dopadlem drugiego to juz strzaly i kopy dostawalem od trzeciego, a pozniej gleba i butowany bylem gdzie juz nic nie slyszalem. Jezeli to suczysko testowalo mnie w tak niebezpieczny sposob, to nawet nie wziela pod uwage tego, ZE MOGLEM NAWET NOZEM OBERWAC bo czesto osoby z tych grupek nosza przy sobie noz. Czyli miala tak naprawde gdzies moje zycie i zdrowie, a w oczy mowila cos co ja chcialem uslyszec. I teraz najlepsze -jak juz wracalem do zdrowia, to ona oznajmila mi ZE NIE CZUJE SIE PRZY MNIE BEZPIECZNIE i dla niej bylo bez znaczenia ze mialem trzech przeciwnikow zaprawionych w bojach. W jej oczach stracilem totalnie dlatego, ze dalem sie pobic. Kolejna ciekawostka to to, ze od tego momentu jak przegralem w bojce to ona stracila calkowicie ochote na sex tj. JEJ C/I/P/A ZROBILA SIE SUCHA. Czyli w jej oczach bylem niegodnym dostepu do jej krocza. Ty dluzej zyjesz na tym swiecie i co za tym idzie zakladam, ze miales wiecej partnerek kopulacyjnych. Powiedz mi, z kazda kobieta tak jest jak z ta moja byla opisalem ? Bo jak badalem sprawe wsrod znajomych, kolegow, to spotkal ich podobny przypadek gdzie kobieta porzucala faceta ktory przegral w bojce. Ja u tej bylem zdrady jeszcze odkrylem i puszczala sie od momentu jak poleglem w bojce. Zalezy mi bardzo na fachowej odpowiedzi i czy ja sie nie myle w mojej smialej tezie. Hahaha dziękujemy jeszcze wiadro poproszę to będę miała wszystko na tym koncie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ovidio Lopez 77 Napisano piątek o 20:40 1 minutę temu, senna lampucera napisał: poebało chyba wbrew pozorom jestes smieszna czasem jak sie wqrwiasz pod publiczke byle inne femcele nie skoczyly do gardla Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzlafrokSzlory 36 Napisano piątek o 20:41 Ale widmokowa patola. Normalne toto nie jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca z kawusią 46 Napisano piątek o 20:41 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Jeszcze tu jesteś? Buda na Nastroiku ogarnięta? Nerwica zaliczona? Kiedy puszczą ci nerwy i zaczniesz mnie wyzywać od kureff? A w niedziele pójdziesz w kożuchu i kozakach do Kościoła, jak zawsze udając Ale to ty jesteś pobudzona nerwowo, wypij melisę i skończ się zachowywać jak szlabaniara, kafeteria to nie twoja buda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
senna lampucera 26 Napisano piątek o 20:42 Przed chwilą, Ovidio Lopez napisał: wbrew pozorom jestes smieszna czasem jak sie wqrwiasz pod publiczke byle inne femcele nie skoczyly do gardla eee ok whatever ja prdole Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ovidio Lopez 77 Napisano piątek o 20:42 6 minut temu, Caryca z kawusią napisał: Człowieku, ja mam tak krótkie nogi, że do sąsiedniej gminy nie sięgam a co dopiero na twój zagramaniczny parking mozesz sie sturlać, bedzie szybciej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 858 Napisano piątek o 20:42 Przed chwilą, Szpinak napisał: Hahaha dziękujemy jeszcze wiadro poproszę to będę miała wszystko na tym koncie Po co ci takie rzeczy? Cholernie smutne życie musisz mieć, że zbierasz syf z tego forum w tym ścieku. Ale czego można się spodziewać zadawając się z Libedem? Każdemu by odwaliło i tobie też Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d48f5bb82c99 43 Napisano piątek o 20:43 Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Po co ci takie rzeczy? Cholernie smutne życie musisz mieć, że zbierasz syf z tego forum w tym ścieku. Ale czego można się spodziewać zadawając się z Libedem? Każdemu by odwaliło i tobie też Poczekaj aż moderacja spamera w końcu zablokuje i się dogrzebie do swojej skrzynki, gdzie mi laskę w lesie proponowałaś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca z kawusią 46 Napisano piątek o 20:44 1 minutę temu, Ovidio Lopez napisał: mozesz sie sturlać, bedzie szybciej Znaczy się kraj nizinny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 858 Napisano piątek o 20:44 Przed chwilą, Caryca z kawusią napisał: Ale to ty jesteś pobudzona nerwowo, wypij melisę i skończ się zachowywać jak szlabaniara, kafeteria to nie twoja buda. Jeszcze tu jesteś? Może najwyższa pora iść do pracy, nawet podnosząc szlaban w Warcie Poznań Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ovidio Lopez 77 Napisano piątek o 20:44 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Po co ci takie rzeczy? Cholernie smutne życie musisz mieć, że zbierasz syf z tego forum w tym ścieku. Ale czego można się spodziewać zadawając się z Libedem? Każdemu by odwaliło i tobie też moze przejela warte w notatkach z forum... libeda nie ma, znaczy sie krejze na posterunku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach