SzlafrokSzlory 32 Napisano sobota o 14:56 Ile można grozić ze sie cos wyprdoli na publik a i tak pozostawać przy spamie ruskim gunwem? 40 latku na forum o kupje z ritardami udający pogardę xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 352 Napisano sobota o 15:01 Pisałam że piêrdoli głupoty żeby mnie skłócić z każdym ale temat poleciał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d48f5bb82c99 43 Napisano sobota o 15:02 Do mnie piszesz? czekaj i pozdrów Elcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d48f5bb82c99 43 Napisano sobota o 15:02 Przed chwilą, Еlciаа napisał: Pisałam że piêrdoli głupoty żeby mnie skłócić z każdym ale temat poleciał. Więc nie prosiłaś mnie, żebym uciszył wieczorną? ;-))))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzlafrokSzlory 32 Napisano sobota o 15:04 Przed chwilą, d48f5bb82c99 napisał: Więc nie prosiłaś mnie, żebym uciszył wieczorną? ;-))))) Dobra nie prdol panienko, masz jaja to pokaż j skoncz jechać na szantażach. Ile można stary zgredzie. Masz konkret to pokaż i skoncz pajacować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d48f5bb82c99 43 Napisano sobota o 15:05 Przed chwilą, SzlafrokSzlory napisał: Dobra nie prdol panienko, masz jaja to pokaż j skoncz jechać na szantażach. Ile można stary zgredzie. Masz konkret to pokaż i skoncz pajacować Zamknij pysk, to ...iszcz sama ci zaraz potwierdzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 352 Napisano sobota o 15:05 1 minutę temu, d48f5bb82c99 napisał: Więc nie prosiłaś mnie, żebym uciszył wieczorną? ;-))))) Jak rzucała się do mnie o to że znowu z tobą gadam to ci napisałam coś w stylu żebyś zalagodził sytuacje więc nie przekręcaj. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzlafrokSzlory 32 Napisano sobota o 15:06 Przed chwilą, d48f5bb82c99 napisał: Zamknij pysk, to ...iszcz sama ci zaraz potwierdzi. Ja pytam ciebie o dowody a nie elkę która jaka jest każdy widzi. Masz dowod to go pokaż i się skoncz zasłaniać każdym bo to żałosne. Nie masz skrina? No to zakończ bo się blaznisz od lat rusofilu. Za kogo ty się masz obesråncu. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
senna lampucera 13 Napisano sobota o 15:07 Idę się kimnac przed wyjściem zegnajcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d48f5bb82c99 43 Napisano sobota o 15:07 Przed chwilą, Еlciаа napisał: Jak rzucała się do mnie o to że znowu z tobą gadam to ci napisałam coś w stylu żebyś zalagodził sytuacje więc nie przekręcaj. To nie było coś "załagodź sytuację" tylko zamknij mordę wieczornej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d48f5bb82c99 43 Napisano sobota o 15:07 Przed chwilą, SzlafrokSzlory napisał: Ja pytam ciebie o dowody a nie elkę która jaka jest każdy widzi. Masz dowod to go pokaż i się skoncz zasłaniać każdym bo to żałosne. Nie masz skrina? No to zakończ bo się blaznisz od lat rusofilu. Za kogo ty się masz obesråncu. Haaa tfu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 352 Napisano sobota o 15:07 Potem po czasie i tak przyznałam jej racje z tym że nie powinnam już nigdy więcej z tobą gadać. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzlafrokSzlory 32 Napisano sobota o 15:08 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Jak rzucała się do mnie o to że znowu z tobą gadam to ci napisałam coś w stylu żebyś zalagodził sytuacje więc nie przekręcaj. Czyli jednak xD dlaczego on miałby na mnie wpływać za coś co ty zrobiłaś xD myślisz że mun na mnie nakrzyczy przez łącza i nagle stane się ślepa na fakty jak jez xD 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
darkromance 99 Napisano sobota o 15:09 Elżbieta jak zwykle zgrywa niewiniątko, chociaż dupy obrabia na privach aż huczy xD 1 3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 352 Napisano sobota o 15:09 1 minutę temu, d48f5bb82c99 napisał: To nie było coś "załagodź sytuację" tylko zamknij mordę wieczornej Tak nie napisałam na 100% Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzlafrokSzlory 32 Napisano sobota o 15:09 Przed chwilą, d48f5bb82c99 napisał: Haaa tfu No se pluj bo co ci pozostało 40 letni przegrywie z wykopu oprócz pjerdolenia o ritardzicach i wrzucania nudesow od innych ritardzic z ajkju ameby xD masz ty rigcz dziadu borowy jakikolwiek. Retoryczne wiadomo xD 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzlafrokSzlory 32 Napisano sobota o 15:11 Przed chwilą, Еlciаа napisał: Tak nie napisałam na 100% Ale prosiłaś go o jakąś interwencję z dùpy czyli na jedno wychodzi. Naprawdę jesteś głupia jak but z lewej nogi licząc że taki zyeb zachowa w tajemnicy wasze flirty ritardzje xD 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d48f5bb82c99 43 Napisano sobota o 15:11 Przed chwilą, SzlafrokSzlory napisał: Czyli jednak xD dlaczego on miałby na mnie wpływać za coś co ty zrobiłaś xD myślisz że mun na mnie nakrzyczy przez łącza i nagle stane się ślepa na fakty jak jez xD Miał być kontrą ty ...a ...ko na to ja ją wtedy obrażałaś szczerze mówiąc pluję ci w ryj z przyjemnością Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 352 Napisano sobota o 15:11 Od dawna nie mam z nikim privów. No poza jedną osobą. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzlafrokSzlory 32 Napisano sobota o 15:13 Przed chwilą, d48f5bb82c99 napisał: Miał być kontrą ty ...a ...ko na to ja ją wtedy obrażałaś szczerze mówiąc pluję ci w ryj z przyjemnością Napisalam prawdę że jest idjotka skoro ponownie poszla do takiego odpadu jak ty na priw. Haha. Jesteście śmieszni oboje. Elka jest ritarda nie oszukujmy się więc jej wybaczam ale ty zgrywasz lepszego a jestes najgorszy odpad tutaj więc se pluj. Tylko się nie opluj i nie ojsraj z emocji przy okazji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzlafrokSzlory 32 Napisano sobota o 15:14 Tak że drogie dzieci i ritardy oliwa zawsze wypływa więc nie warto grać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 850 Napisano sobota o 15:15 12 minut temu, d48f5bb82c99 napisał: Więc nie prosiłaś mnie, żebym uciszył wieczorną? ;-))))) Ja cię mogę uciszyć ruski garnku, za te wyzwiska i stalking... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 352 Napisano sobota o 15:16 1 minutę temu, SzlafrokSzlory napisał: Ale prosiłaś go o jakąś interwencję z dùpy czyli na jedno wychodzi. Naprawdę jesteś głupia jak but z lewej nogi licząc że taki zyeb zachowa w tajemnicy wasze flirty ritardzje xD Uściślając sprawę to on wtedy do mnie pisał nie po jakieś flirty tylko chciał moje stare konto na wykopie pożyczyć, nic więcej a zrobiły się z igły widły, jak zawsze. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzlafrokSzlory 32 Napisano sobota o 15:17 Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Ja cię mogę uciszyć ruski garnku, za te wyzwiska i stalking... Tak. Ty i on siebie warci jesteście. Same konkrety serwujecie. On szantaże ze cos ma ale nie pokaze a ty każdego tutaj załatwiasz wezwaniami do sądu xD uwielbiam ten poziom absurdu kafeteryjnego xD 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d48f5bb82c99 43 Napisano sobota o 15:17 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Ja cię mogę uciszyć ruski garnku, za te wyzwiska i stalking... Włosy se na dupie zapuść, bo na głowie już ...o łysa za późno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzlafrokSzlory 32 Napisano sobota o 15:17 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Uściślając sprawę to on wtedy do mnie pisał nie po jakieś flirty tylko chciał moje stare konto na wykopie pożyczyć, nic więcej a zrobiły się z igły widły, jak zawsze. Ty czytasz siebie czasami? Bo mam wrażenie że nie. Pożyczyć konto na wykopie xD 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
senna lampucera 13 Napisano sobota o 16:52 ale mam derealizacje huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
senna lampucera 13 Napisano sobota o 16:55 robcie boty pantomime ale cicho Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 352 Napisano sobota o 16:57 1 godzinę temu, SzlafrokSzlory napisał: Ty czytasz siebie czasami? Bo mam wrażenie że nie. Pożyczyć konto na wykopie xD Tak, jak juz coś napiszę to potem ze 2 razy to przeczytam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 50 Napisano sobota o 16:58 Srom to pozer i nic nie ma. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach