Black Hawk Down 54 Napisano sobota o 16:07 A zaraz zjem ...e… Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzlafrokSzlory 69 Napisano sobota o 16:08 Pizďe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzlafrokSzlory 69 Napisano sobota o 16:11 🫶 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzlafrokSzlory 69 Napisano sobota o 16:20 Przed chwilą, Śliwka z Grójcа napisał: pokaż odbуt Ja ci pokaze zaraz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 867 Napisano sobota o 16:20 12 minut temu, Black Hawk Down napisał: A zaraz zjem ...e… Tortille z kurczakiem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Black Hawk Down 54 Napisano sobota o 16:22 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Tortille z kurczakiem? Pizzunie haaa Haa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 64 Napisano sobota o 16:22 14 minut temu, Black Hawk Down napisał: A zaraz zjem ...e… A ja mam post Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzlafrokSzlory 69 Napisano sobota o 16:22 Przed chwilą, Śliwka z Grójcа napisał: jak ogolisz słodziaku Ja nie pokazuje za pitce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Black Hawk Down 54 Napisano sobota o 16:29 6 minut temu, Margherite napisał: A ja mam post Nie ma po co… człowiek żyje sam dla siebie. Buziaki Margarito… 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzlafrokSzlory 69 Napisano sobota o 16:36 1 minutę temu, Śliwka z Grójcа napisał: czy ty się droczysz poka jak golisz pipke 🥰 Ja nie poka zadna. Paszoł won. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 64 Napisano wtorek o 17:21 Dnia 3.01.2026 o 17:29, Black Hawk Down napisał: Nie ma po co… człowiek żyje sam dla siebie. Buziaki Margarito… Wirus żołądkowy to był, Gino... Dziękuję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pulsar ma małego dzyndzla 7 Napisano wtorek o 17:38 16 minut temu, Margherite napisał: Wirus żołądkowy to był, Gino... Dziękuję A co z mężem? Lepiej mu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 64 Napisano wtorek o 18:00 16 minut temu, Pulsar ma małego dzyndzla napisał: A co z mężem? Lepiej mu? Wszystko stanęło w miejscu, przez te cholerne święta. Nie ma poprawy, bo jak? Święta urlopy przedłużone itp. Żeby tak z ludźmi postępować... Taką mamy służbę zdrowia. Opinię taką wystawię temu ośrodkowi, najgorszą z możliwych. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach