Spaghetti... 467 Napisano sobota o 22:46 (edytowany) Muza na noc Edytowano sobota o 22:46 przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 864 Napisano sobota o 22:55 Mam zakwasy i zimne dłonie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzlafrokSzlory 63 Napisano sobota o 22:57 Jaki chamski podryw. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 467 Napisano sobota o 23:02 (edytowany) 7 minut temu, 250GodzinTak napisał: Mam zakwasy i zimne dłonie Na zakwasy polecam umiarkowany ruch (spacer) a na jedno i drugie o tej porze sen w cieplutkiej pościeli Magda Edytowano sobota o 23:03 przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 467 Napisano sobota o 23:20 Trzeba powoli wiać stąd, bo ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 864 Napisano sobota o 23:25 22 minuty temu, Spaghetti... napisał: Na zakwasy polecam umiarkowany ruch (spacer) a na jedno i drugie o tej porze sen w cieplutkiej pościeli Magda Kiedy zakwasy mam od () Nie chce mi się spać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzlafrokSzlory 63 Napisano sobota o 23:31 Makaron nie rozumie aluzji że salowa prosi o masaż odbytu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 467 Napisano sobota o 23:32 4 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Kiedy zakwasy mam od () Nie chce mi się spać. Więc odpocznij i wybierz się jutro na mały spacer Mi też, dlatego słucham muzy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 864 Napisano sobota o 23:35 2 minuty temu, Spaghetti... napisał: Więc odpocznij i wybierz się jutro na mały spacer Mi też, dlatego słucham muzy Jutro poniedziałek, a dziś niedziela Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 467 Napisano sobota o 23:36 3 minuty temu, SzlafrokSzlory napisał: Makaron nie rozumie aluzji że salowa prosi o masaż odbytu Przestań być kużwa wulgarna Boni Musisz zawsze hejtować ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 467 Napisano sobota o 23:38 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Jutro poniedziałek, a dziś niedziela Wiem już po północy, ale w nocy nie polecam za zimno Ci będzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1451 Napisano sobota o 23:38 Idźcie spać dzieciaki juz po dobranocce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 467 Napisano sobota o 23:43 8 minut temu, Onaaaa napisał: Idźcie spać dzieciaki juz po dobranocce Sama nie śpisz dziewczynko właśnie, więc bierz marchewkę Marysie pluszową i spać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 864 Napisano sobota o 23:50 10 minut temu, Spaghetti... napisał: Wiem już po północy, ale w nocy nie polecam za zimno Ci będzie Wilków nie widziałam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1451 Napisano sobota o 23:57 7 minut temu, Spaghetti... napisał: Sama nie śpisz dziewczynko właśnie, więc bierz marchewkę Marysie pluszową i spać Nie da się bo ona płacze cały czas to jak mam spać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 467 Napisano niedziela o 00:03 13 minut temu, 250GodzinTak napisał: Wilków nie widziałam Poszły do łóżka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 467 Napisano niedziela o 00:07 10 minut temu, Onaaaa napisał: Nie da się bo ona płacze cały czas to jak mam spać Widocznie za dużo przebywa z chłopcami, a nie facetami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Black Hawk Down 33 Napisano niedziela o 00:25 Dziś liczy się .:.:. Sex Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Black Hawk Down 33 Napisano niedziela o 00:27 Zgłoszone Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 467 Napisano niedziela o 00:35 10 minut temu, Black Hawk Down napisał: Dziś liczy się .:.:. Sex Tutaj liczy się muzyka Gina, więc spokojnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 467 Napisano niedziela o 00:45 Dobranoc ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daniel86 82 Napisano niedziela o 10:17 Przy okazji gameplay, bo nie mam osobno muzyki znalezionej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 94 Napisano niedziela o 10:36 Przewiane indyki : ) 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 94 Napisano niedziela o 10:56 Mają bardzo dużo coverów w heavy metalowych aranżacjach... podkręcenie tego dobrze im wyszło. Nie znałam ich wcześniej. : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1451 Napisano niedziela o 11:02 Miłej niedzieli 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 94 Napisano niedziela o 11:12 Ostatni : ) dobrego dnia. 3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 467 Napisano niedziela o 12:57 ... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 27 Napisano niedziela o 12:58 12 godzin temu, Onaaaa napisał: Miłej niedzieli Wzajemnie! Mroźno? Śnieżno? Powiedz mi powiedz jak za oknem wygląda świat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 27 Napisano niedziela o 13:00 Przewrotna? Widzisz mnie? Czytałam cię i mi poleciałaś. Chcę zapytać ile ważysz? ;] Bo, że miniaturka jesteś to wiem bo mówiłaś. Później powiedz czy znalazłaś jakąś fajną, na czasie muzykę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1451 Napisano niedziela o 14:05 1 godzinę temu, Seven napisał: Wzajemnie! Mroźno? Śnieżno? Powiedz mi powiedz jak za oknem wygląda świat. Na plusie jeden stopień. Śniegu srednio i topnieje. Fajnie świeci słoneczko. Bałwany wychodzą przepiękne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach