Janek Chrystman 0 Napisano niedziela o 08:08 że siedzicie na kibelku a wasz facet obok się goli lub myje ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzlafrokSzlory 36 Napisano niedziela o 11:55 Tylko na 1. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
darko2356 1 Napisano niedziela o 21:20 9 godzin temu, SzlafrokSzlory napisał: Tylko na 1. Dobrze Cię rozumiem, bo... Gdy miałem 10 lat, w górskim schronisku kolega poszedł ze mną do WC. Widział mnie siedzącego na ubikacji. Ale gdy już robiłem kupę, powiedziałem mu by wyszedł, bo muszę podetrzeć pupę i założyć majtki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzlafrokSzlory 36 Napisano niedziela o 21:22 1 minutę temu, darko2356 napisał: Dobrze Cię rozumiem, bo... Gdy miałem 10 lat, w górskim schronisku kolega poszedł ze mną do WC. Widział mnie siedzącego na ubikacji. Ale gdy już robiłem kupę, powiedziałem mu by wyszedł, bo muszę podetrzeć pupę i założyć majtki. W rzeczy samej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Loui 21 Napisano 22 godziny temu Tylko na siku. Nie ma opcji, żebym się spokojnie załatwiła. Poza tym...To obrzydliwe tak samo jak jedzenie w toalecie.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Janek Chrystman 0 Napisano 17 godzin temu A jak to powiedziała kiedyś moja była na takie zapytanie : " Chyba zwariowałeś, nie jestem nauczona z przeproszeniem ... przy kimś ". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach