Fifofa 234 Napisano 14 godzin temu 13 minut temu, Seven napisał: Dobrej nocy. Skojarzyłam po południu, że Trzech Króli. Tak dla niewierzących 6 Króli Dobranoc. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 853 Napisano 13 godzin temu Jeszcze ten temat zablokuj, a ja zamknę forum i spuszczę kurtynę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 465 Napisano 13 godzin temu 6 minut temu, 250GodzinTak napisał: Jeszcze ten temat zablokuj, a ja zamknę forum i spuszczę kurtynę Zobaczymy jaki cwaniak będzie niedługo, bo się wysypał jak zapałki z pudełka 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1447 Napisano 13 godzin temu 1 godzinę temu, Fifofa napisał: Tak dla niewierzących 6 Króli Dobranoc. Niewierzący czy wierzący nie ma znaczenia. Czasem niewierzący nawet lepszy i milszy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 853 Napisano 13 godzin temu 2 minuty temu, Spaghetti... napisał: Zobaczymy jaki cwaniak będzie niedługo, bo się wysypał jak zapałki z pudełka Perkusista dał pokaz koncertu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 13 Napisano 13 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Niewierzący czy wierzący nie ma znaczenia. Czasem niewierzący nawet lepszy i milszy. bo nie liczy na odpuszczenie tylko musi brać wszystko na siebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 465 Napisano 13 godzin temu (edytowany) 6 minut temu, 250GodzinTak napisał: Perkusista dał pokaz koncertu Zapomniał tylko o kieszeniach i instrukcja bloka mu wyleciała Edytowano 13 godzin temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1447 Napisano 13 godzin temu Przed chwilą, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: bo nie liczy na odpuszczenie tylko musi brać wszystko na siebie Taki niewierzący wszystkie ciosy przyjmie i liczą sie chęci i to że cały w siniakach i takiego można nawet przytulić i opatrzeć mu rany. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC_+_ 1 Napisano 12 godzin temu Morał z tą kompromitacją stary jak świat i prawdziwy jak zawsze: nie czyń zła, bo zawsze obróci się ono przeciw tobie, prędzej czy później. A ja na dobranoc ponawiam: leczyć się, bo szkoda życia marnować na blokowanie tematów. Dobranoc. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 853 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, RC_+_ napisał: Morał z tą kompromitacją stary jak świat i prawdziwy jak zawsze: nie czyń zła, bo zawsze obróci się ono przeciw tobie, prędzej czy później. A ja na dobranoc ponawiam: leczyć się, bo szkoda życia marnować na blokowanie tematów. Dobranoc. To Ty czy podszyw? Dutch? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC_+_ 1 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: To Ty czy podszyw? Dutch? Podszyw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 853 Napisano 12 godzin temu (edytowany) 8 minut temu, Spaghetti... napisał: Zapomniał tylko o kieszeniach i instrukcja bloka mu wyleciała Szczerbaty też blokuje i leci na innych konto. To nie jest niewiniątko, tylko sporo brudu ma za uszami Edytowano 12 godzin temu przez 250GodzinTak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 465 Napisano 12 godzin temu (edytowany) 6 minut temu, 250GodzinTak napisał: Szczerbaty też blokuje i leci na innych konto. To nie jest niewiniątko, tylko sporo brudu ma za uszami Wiem przeczytałem co i jak, więc czas się odprężyć. Z Łódzkiego jest ten gość ponoć z Łyszkowic co robi w spódnicę ze strachu. Fifi przynajmniej nie siedzi na garnku matki jak on Tylko w namiocie. Edytowano 12 godzin temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka Uspiona 6 Napisano 12 godzin temu Namiotowy wpadł na blokowaniu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 465 Napisano 12 godzin temu (edytowany) Wpadł Śliwka tak jak pravik, więc mogą się spotkać i iść pod śmietnik stąd Nie dają ludziom pisać normalnie, to ja się nimi zajmę. Edytowano 12 godzin temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC_+_ 1 Napisano 12 godzin temu (edytowany) 4 minuty temu, Śliwka Uspiona napisał: Namiotowy wpadł na blokowaniu?' Tak, w swojej nieskończonej mądrości i kompetencji skopiował do posta z blokiem prywatną wiadomość od przyjaciela z forum, który go nauczył tego... był podpisany jako "Przemo". Tak się kończy właśnie próba wykorzystania nieporadnego intelektualnie chłopaka do niszczenia forum... wpada się razem z nim. PS. Konto mi poleciało z dokładnie tego samego powodu co tobie - pisaliśmy o tym wcześniej Edytowano 12 godzin temu przez RC_+_ 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka Uspiona 6 Napisano 12 godzin temu 2 minuty temu, Spaghetti... napisał: Wpadł Śliwka tak jak pravik, więc mogą się spotkać i iść pod śmietnik stąd Nie dają ludziom pisać normalnie, to ja się nimi zajmę. Niby zero zaskoczenia, ale zawsze to lepiej jak się wysypią i zostawią dowody. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pulsar ma małego dzyndzla 1 Napisano 12 godzin temu Nie ma się czym podniecać, każdy wie kto blokuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka Uspiona 6 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, RC_+_ napisał: Tak, w swojej mądrości skopiował do posta z blokiem prywatną wiadomość od przyjaciela z forum, który go nauczył tego... był podpisany jako "Przemo". Tak się kończy właśnie próba wykorzystania nieporadnego intelektualnie chłopaka do niszczenia forum... wpada się razem z nim. PS. Konto mi poleciało z dokładnie tego samego powodu co tobie - pisaliśmy o tym wcześniej No, ja ci tam odpisywałam długi post ale temat został skasowany. Weź, może ty wiesz skąd taka absurdalna sytuacja że zgłaszasz post blokera zawieszający forum, a admin zawiesza Ciebie? Jest tak głupi, że nie rozróżnia i ucisza pisrwszy nick w kolejności? Czy, jak pisała Eve, nie chce mu się robic i celowo zniechęca do zgłaszania? Nie żeby mnie to jakoś bolalo, ale takiego kosmosu w moderowaniu publicznego forum jeszcze nie widzialam odkąd weszłam do neta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pulsar ma małego dzyndzla 1 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, Śliwka Uspiona napisał: No, ja ci tam odpisywałam długi post ale temat został skasowany. Weź, może ty wiesz skąd taka absurdalna sytuacja że zgłaszasz post blokera zawieszający forum, a admin zawiesza Ciebie? Jest tak głupi, że nie rozróżnia i ucisza pisrwszy nick w kolejności? Czy, jak pisała Eve, nie chce mu się robic i celowo zniechęca do zgłaszania? Nie żeby mnie to jakoś bolalo, ale takiego kosmosu w moderowaniu publicznego forum jeszcze nie widzialam odkąd weszłam do neta A przechodzimy nad tym do porządku dziennego czy piszemy skargi na maila wp? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzlafrokSzlory 33 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, Śliwka Uspiona napisał: No, ja ci tam odpisywałam długi post ale temat został skasowany. Weź, może ty wiesz skąd taka absurdalna sytuacja że zgłaszasz post blokera zawieszający forum, a admin zawiesza Ciebie? Jest tak głupi, że nie rozróżnia i ucisza pisrwszy nick w kolejności? Czy, jak pisała Eve, nie chce mu się robic i celowo zniechęca do zgłaszania? Nie żeby mnie to jakoś bolalo, ale takiego kosmosu w moderowaniu publicznego forum jeszcze nie widzialam odkąd weszłam do neta Moderacja takich miejsc to same ritardy podejrzewam albo boty i raczej nie ma w tym żadnej głębszej filozofii. Tu zawsze leciały bany dla wybranych a reszta prawdziwych zwyroli z jednym kontem przez lata. Ot logika. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC_+_ 1 Napisano 12 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, Śliwka Uspiona napisał: No, ja ci tam odpisywałam długi post ale temat został skasowany. Weź, może ty wiesz skąd taka absurdalna sytuacja że zgłaszasz post blokera zawieszający forum, a admin zawiesza Ciebie? Jest tak głupi, że nie rozróżnia i ucisza pisrwszy nick w kolejności? Czy, jak pisała Eve, nie chce mu się robic i celowo zniechęca do zgłaszania? Nie żeby mnie to jakoś bolalo, ale takiego kosmosu w moderowaniu publicznego forum jeszcze nie widzialam odkąd weszłam do neta Zniechęca, bo jak usunie ci konto, to usuwa przy okazji wszystkie powiadomienia (twoje zgłoszenia) o spamie które z twojego konta wyszły. Więc, cuchnącemu leniowi jak się nie chce moderować, to skasuje konto, które zgłasza, by nie było śladu, że miał "wezwanie", ale nic z tym nie robił. Edytowano 12 godzin temu przez RC_+_ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 465 Napisano 12 godzin temu 5 minut temu, Śliwka Uspiona napisał: Niby zero zaskoczenia, ale zawsze to lepiej jak się wysypią i zostawią dowody. Niestety i jak mawiają każdy ''kij ma dwa końce'' Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka Uspiona 6 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, RC_+_ napisał: Zniechęca, bo jak usunie ci konto, to usuwa przy okazji wszystkie powiadomienia o spamie które z twojego konta wyszły. Więc, chuchnącemu leniowi jak się nie chce moderować, to skasuje konto, które zgłasza, by nie było śladu, że miał "wezwanie", ale nic z tym nie robił. Mam tylko nadzieję, że nie bierze za swoją pracę żadnej większej kasy cwany Pulsarek. Uciekam, dobrej nocy wszystkim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka Uspiona 6 Napisano 12 godzin temu 7 minut temu, Pulsar ma małego dzyndzla napisał: A przechodzimy nad tym do porządku dziennego czy piszemy skargi na maila wp? Pewnie jakby napisać na powaznie skargę z punktami regulaminu, skrinami itp to może ktoś by się ruszył sprawdzić. Ale komu by się chcialo. Nazwa Twojego konta pozostanie głównym głosem naszych sumień 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 853 Napisano 12 godzin temu 33 minuty temu, Spaghetti... napisał: Wpadł Śliwka tak jak pravik, więc mogą się spotkać i iść pod śmietnik stąd Nie dają ludziom pisać normalnie, to ja się nimi zajmę. Zajmiesz się nimi? Szkoda czasu na wariatów. Co będą robić, jak nas tu nie będzie? Wyjdą z bezdomności i bezrobocia? Nimfa nie będzie zadowolona jak jej napisze, co Pravik tutaj odwala i jak rozpieprzył to miejsce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 353 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, suse napisał: Teb Przemo to smakosz z tego samego konta na forum schizola podszywał się pode mnie, wrzucał moje stare foty itp to ten smieec go blokowac nauczył Pierwszy raz odkąd tu jestem muszę przyznać że tym razem nie kłamiesz. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
suse 24 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Pierwszy raz odkąd tu jestem muszę przyznać że tym razem nie kłamiesz. DZIĘKI Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 353 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, suse napisał: DZIĘKI A spróbuj jeszcze kiedykolwiek pisać że ćpam albo że place małolatowi za seks, Wtedy inaczej pogadamy. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 853 Napisano 11 godzin temu 3 minuty temu, suse napisał: Tak blokuje jak ty bylas w Pradze stara babo niedorozwinięta umysłowo Nie blokujesz już szczerbaty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach