Fifofa 234 Napisano 19 godzin temu Nie jedne zdjęcie z stupkami ale już bloknięte Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Black Hawk Down 24 Napisano 18 godzin temu Kolejny fetyszysta? Bleh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 234 Napisano 18 godzin temu 1 minutę temu, Black Hawk Down napisał: Kolejny fetyszysta? Bleh Nie, jednak to nie namiotowy. Nie podpisał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 853 Napisano 18 godzin temu 19 minut temu, Black Hawk Down napisał: Kolejny fetyszysta? Bleh Ohyda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 234 Napisano 18 godzin temu 8 minut temu, 250GodzinTak napisał: Ohyda Już wiem kto blokuje. Ty też wiesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 19 Napisano 15 godzin temu 2 godziny temu, Fifofa napisał: Już wiem kto blokuje. Ty też wiesz? Kiedyś wszystko się nudzi, więc i blokowanie. Może później będzie można pogawędzić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 234 Napisano 15 godzin temu Przed chwilą, Seven napisał: Kiedyś wszystko się nudzi, więc i blokowanie. Może później będzie można pogawędzić. Podobno ma być zima stulecia i długa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 19 Napisano 15 godzin temu 2 minuty temu, Fifofa napisał: Podobno ma być zima stulecia i długa. Poczekamy, zobaczymy. Minus 30? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 234 Napisano 15 godzin temu Przed chwilą, Seven napisał: Poczekamy, zobaczymy. Minus 30? Tak zapowiadają jak się obudzisz rano, będzie 1 metr śniegu? więcej 1.5 metra. Ja pamiętam kiedyś ścieżki takie dla ludzi a śnieg był większy odemnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 19 Napisano 15 godzin temu U mnie minus 3. Szłam do sklepu kanałem przy rzece i była pokryta cienkim lodem. Nie wszędzie, miejscami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 234 Napisano 15 godzin temu 2 minuty temu, Seven napisał: U mnie minus 3. Szłam do sklepu kanałem przy rzece i była pokryta cienkim lodem. Nie wszędzie, miejscami. Nie tęskno Ci w tej Anglii? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 19 Napisano 15 godzin temu 1 minutę temu, Fifofa napisał: Tak zapowiadają jak się obudzisz rano, będzie 1 metr śniegu? więcej 1.5 metra. Ja pamiętam kiedyś ścieżki takie dla ludzi a śnieg był większy odemnie. Na kiedy zapowiadają? Planuję wizytę i może uda się ominąć zaspy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 19 Napisano 15 godzin temu Przed chwilą, Fifofa napisał: Nie tęskno Ci w tej Anglii? Bardzo. Gdy jestem tu to do tam. A gdy jestem tam to do tu. Serce rozdzielone. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 234 Napisano 15 godzin temu 1 minutę temu, Seven napisał: Na kiedy zapowiadają? Planuję wizytę i może uda się ominąć zaspy. Wchodzą minusy i to ostre, długoterminowo niema poprawy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 19 Napisano 15 godzin temu Przed chwilą, Fifofa napisał: Wchodzą minusy i to ostre, długoterminowo niema poprawy. Przypomniałeś mi, że tak. Mama mi mówiła kilka dni temu, że było -14. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 234 Napisano 15 godzin temu 1 minutę temu, Seven napisał: Bardzo. Gdy jestem tu to do tam. A gdy jestem tam to do tu. Serce rozdzielone. Niechce się pytać tutaj szczegółowo też czytają i napewno sobie skriny na czole robią. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 19 Napisano 15 godzin temu Nie czuję zimy. W takim sensie, że nie ma śniegu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzlafrokSzlory 33 Napisano 15 godzin temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzlafrokSzlory 33 Napisano 15 godzin temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 19 Napisano 15 godzin temu Przed chwilą, Fifofa napisał: Niechce się pytać tutaj szczegółowo też czytają i napewno sobie skriny na czole robią. Mówię tylko to co chcę przekazać. Reszta w domysłach, które mnie nie interesują. Sprawy osobiste tu? Nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 234 Napisano 15 godzin temu Przed chwilą, Seven napisał: Mówię tylko to co chcę przekazać. Reszta w domysłach, które mnie nie interesują. Sprawy osobiste tu? Nie. No właśnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1447 Napisano 15 godzin temu U mnie 3 lata temu byl wielki śnieg. Taka tylko drużka że trzeba iść gęsiego a obok śnieg wyższy niż ja. Szkoły zamknęli a jak dzueci byly zadowolone. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 19 Napisano 15 godzin temu Przed chwilą, Fifofa napisał: No właśnie. Jutro zaczyna się już rutynowy czas i mniej czasu na kocopoły. Cieszy mnie to bo myśli będą zajęte w konkretnych dziedzinach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 19 Napisano 15 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: U mnie 3 lata temu byl wielki śnieg. Taka tylko drużka że trzeba iść gęsiego a obok śnieg wyższy niż ja. Szkoły zamknęli a jak dzueci byly zadowolone. Mówiłaś, że oknem wychodziłaś. :] Pamiętam raz śnieg, który skrzypiał pod butami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 234 Napisano 15 godzin temu Nie wychodzę z tematu blokneli 2 minuty temu, Onaaaa napisał: U mnie 3 lata temu byl wielki śnieg. Taka tylko drużka że trzeba iść gęsiego a obok śnieg wyższy niż ja. Szkoły zamknęli a jak dzueci byly zadowolone. Będzie więcej jak stulecia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 234 Napisano 15 godzin temu 1 minutę temu, Seven napisał: Jutro zaczyna się już rutynowy czas i mniej czasu na kocopoły. Cieszy mnie to bo myśli będą zajęte w konkretnych dziedzinach. Ja też pisze dlatego tutaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 234 Napisano 15 godzin temu (edytowany) 29 minut temu, Seven napisał: Mówiłaś, że oknem wychodziłaś. :] Pamiętam raz śnieg, który skrzypiał pod butami. 31 minut temu, Onaaaa napisał: U mnie 3 lata temu byl wielki śnieg. Taka tylko drużka że trzeba iść gęsiego a obok śnieg wyższy niż ja. Szkoły zamknęli a jak dzueci byly zadowolone. Hop siup. Zaczyna tasować karty to wròży z urojenia. Edytowano 15 godzin temu przez Fifofa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 19 Napisano 15 godzin temu Przed chwilą, Fifofa napisał: Hop siup. Zaczyna tasować karty to wròży z urojenia. Niemniej późno się robi i czas szykować się na jutro. Na rano idziesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 234 Napisano 15 godzin temu Przed chwilą, Seven napisał: Niemniej późno się robi i czas szykować się na jutro. Na rano idziesz? Tak trzeba wstać bardzo rano. Pojutrze wolne znòw wolne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 19 Napisano 14 godzin temu 8 minut temu, Fifofa napisał: Tak trzeba wstać bardzo rano. Pojutrze wolne znòw wolne Dobrej nocy. Skojarzyłam po południu, że Trzech Króli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach