+RC+ 28 Napisano wczoraj o 08:33 (edytowany) Edytowano wczoraj o 08:34 przez +RC+ 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 878 Napisano wczoraj o 08:45 Dlatego wolę sama robić zakupy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 28 Napisano wczoraj o 08:47 (edytowany) 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Dlatego wolę sama robić zakupy Szczególnie na dziale warzywnym ryzyko Edytowano wczoraj o 08:48 przez +RC+ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 878 Napisano wczoraj o 08:58 Zabiłabym wzrokiem za takie niecne czyny W sklepie też trzeba się zachowywać, zwłaszcza, że są kamery i ochrona sklepu widzi pewne rzeczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzlafrokSzlory 78 Napisano wczoraj o 08:58 Faceci są yebnieci. Wszedzie tylko aluzje i analogię nawet w zwykłym warzywie. Chore Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 419 Napisano wczoraj o 09:02 Ciekawe co w dziale z kiełbasą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 28 Napisano wczoraj o 09:02 (edytowany) 3 minuty temu, SzlafrokSzlory napisał: Faceci są yebnieci. Wszedzie tylko aluzje i analogię nawet w zwykłym warzywie. Chore Nie chcesz nawet wiedzieć co preezydent Lindon B. Johnson odwalił kiedyś na zamkniętej konferencji prasowej z dziennikarzami xD Edytowano wczoraj o 09:02 przez +RC+ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jakub Marley 41 Napisano wczoraj o 09:04 Przerysowane. Moja żona czyta wszystkie etykiety- składy itd zanim coś kupi oraz układa zakupy tematycznie. Typu chemia osobna torba. Owoce, warzywa osobna. Miękkie opakowania- towar wrażliwy na zgniecenie. Itd. Przebijesz? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzlafrokSzlory 78 Napisano wczoraj o 09:05 Pewnie pedantyczna. Ja się boję takich ludzi xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 878 Napisano wczoraj o 09:06 Ogórki teraz drogie i w folii. Ble. Bez smaku, zapachu i słońca. Warzywa najlepiej smakują w lecie, kiedy są tańsze, można dotknąć bez foli i dziwnych skojarzeń Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 419 Napisano wczoraj o 09:07 Ja jakbym miala czytać etykiety wszystkiego co kupuje to by mi życia nie wystarczyło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jakub Marley 41 Napisano wczoraj o 09:09 3 minuty temu, SzlafrokSzlory napisał: Pewnie pedantyczna. Ja się boję takich ludzi xD Jak kładę nogi na stoliku, sprawdza mi czystość skarpetek. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 878 Napisano wczoraj o 09:09 Jedzenie w dzisiejszych czasach to nawet koło jedzenia nie stało I może od tego zacznijmy. Same E wszędzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaaa 49 Napisano wczoraj o 09:10 Kiedys to było, a teraz to ni ma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jakub Marley 41 Napisano wczoraj o 09:11 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Ja jakbym miala czytać etykiety wszystkiego co kupuje to by mi życia nie wystarczyło. Dlatego mam status świętego męczennika zakupowego 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaaa 49 Napisano wczoraj o 09:14 (edytowany) Zaden mój chłop tak nie robił, może temu ze nie prowadzam sie z dziecmi / opóźnionymi w rozwoju mysle ze takie coś z większym prawdopodobieństwem odwali wyborca konfederacji Edytowano wczoraj o 09:15 przez Onaaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
baba jędza wezwać księdza 32 Napisano wczoraj o 09:17 No bo jak to układać nietematycznie albo miękkie na spód, żeby się zgniotło 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 878 Napisano wczoraj o 09:18 Analogia w zwykłym warzywie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jakub Marley 41 Napisano wczoraj o 09:24 6 minut temu, baba jędza wezwać księdza napisał: No bo jak to układać nietematycznie albo miękkie na spód, żeby się zgniotło To uwazaj dzisiaj, bo jak będziesz za długo czytała, zrobię numer z makaronem 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 419 Napisano wczoraj o 09:24 Akurat takie kwestię jak pakowanie w siatki odzielnie chemię, oddzielnie np warzywa i owoce, oddzielnie rzeczy delikatne to wydawalo mi się że każdy tak robi. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaaa 49 Napisano wczoraj o 09:25 20 minut temu, Jakub Marley napisał: Przerysowane. Moja żona czyta wszystkie etykiety- składy itd zanim coś kupi oraz układa zakupy tematycznie. Typu chemia osobna torba. Owoce, warzywa osobna. Miękkie opakowania- towar wrażliwy na zgniecenie. Itd. Przebijesz? Ja czasem czytam skład (kiedys więcej) a miekkie daje na górę 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jakub Marley 41 Napisano wczoraj o 09:25 Przed chwilą, Еlciаа napisał: Akurat takie kwestię jak pakowanie w siatki odzielnie chemię, oddzielnie np warzywa i owoce, oddzielnie rzeczy delikatne to wydawalo mi się że każdy tak robi. Nie ja, szkoda czasu. Ja mam sposób napchac maksymalnie jak leci i szybko do samochodu. Polecam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaaa 49 Napisano wczoraj o 09:27 Ja chemie jakas to rzadko kupuje podczas spożywczych zakupow a jesli chodzi o kosmetyki to i tak zawsze w innym miejscu, wiec siła rzeczy inna torba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WzorowaPaniDomu 20 Napisano wczoraj o 09:30 12 minut temu, baba jędza wezwać księdza napisał: No bo jak to układać nietematycznie albo miękkie na spód, żeby się zgniotło Mogłybyśmy razem kupować, wszystko robisz jak trzeba 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 88 Napisano wczoraj o 09:33 (edytowany) Nie rozumiem poruszenia i oburzenia z sortowaniem i układanie zakupów w wózku, myślałam, że wszyscy tak robią. A to wszyscy wala jedzenie i chemie razem jeszcze wymieszane z miękkimi i warzywami by mieć pogniecione i poobijane Edytowano wczoraj o 09:34 przez taka_pokraka 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WzorowaPaniDomu 20 Napisano wczoraj o 09:35 Jak się robi zakupy z chłopem to na początku tak w miarę razem się trzymają, ale w pewnym momencie ona ogląda piżamy i pościele a on w innej części sklepu wiertarki. Nie wiem gdzie tam jest czas na fallusy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 88 Napisano wczoraj o 09:41 A ja robię zakupu sama, bo z mężem nie mogą czytać etykiet i oglądać produktów zanim coś wybiorę. Mamy inne priorytety zakupowe, ja chce wiedzieć co kupuję i wybrać dobrze a on chce szybko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 878 Napisano wczoraj o 09:45 10 minut temu, taka_pokraka napisał: Nie rozumiem poruszenia i oburzenia z sortowaniem i układanie zakupów w wózku, myślałam, że wszyscy tak robią. A to wszyscy wala jedzenie i chemie razem jeszcze wymieszane z miękkimi i warzywami by mieć pogniecione i poobijane Wiadomo, że jogurty i śmietana idą na górę. Żadna filozofia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Córka mi zmarła 10 Napisano wczoraj o 09:45 Beka ale jakby robił tak cały czas to tylko walnąć w czapkę dla odświeżenia umyslu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Córka mi zmarła 10 Napisano wczoraj o 09:46 Moja psiapsi taka jest i to wkorwia czasem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach