Get Оut 72 Napisano 21 godzin temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Jakby na wszystko tak czlowiek patrzył że ktoś może coś zrobić to by drzwi nie otwierał, nie poznawał nowych ludzi, uciekał od każdego. Nadal nie mam pojęcia po co miałbym Ci szkodzić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaaa 72 Napisano 21 godzin temu 3 minuty temu, Get Оut napisał: Jasne i uczulenia też nie masz Uczulenie mam ale nie mam plam- skad takie info? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1468 Napisano 21 godzin temu 3 minuty temu, Spaghetti... napisał: Ela pisała, że bardzo chętnie, a ja tylko rozkaz wydałem nie cel Wydałeś rozkaz a nie wiesz na kogo. A jak ten cel to ty 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 427 Napisano 21 godzin temu 5 minut temu, SzlafrokSzlory napisał: Jak podświadomie to nie wiem o tym. Tera może tak być jak myślę świadomie. On to by nawet kurze łba nie uciol Nie raz widziałam jak ktoś pisząc o nim nazwał go meksykańskim gangusem, a Ty do mnie że ja się nadaje do kartelu i o dekapitacjach meksykańskich. xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaaa 72 Napisano 21 godzin temu 1 minutę temu, Get Оut napisał: Ty też wzywasz więc nie spodziewaj sie ulgowego traktowania . Poza tym jesteś podszywem, więc pocisk ci się należy z urzędu tutko z plamami Ale czy ja ciebie nazywam marynarzem czy policjantem? Czy odnosze sie do twoich wysrywow z forum? Wiec ponawiam pytanie - dlaczego nazywasz mnie prostytutka, na jakiej podstawie? jakie plamy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 72 Napisano 21 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Czasem trzeba spytać jak się nie może trafić zaproponowałbyś propozycje niedoodrzucenia Dla mnie ujma pytać, a zaproponować można coś co lubisz i przy okazji pokazać mi teren pod pozorem zwiedzania ciekawych obiektów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1468 Napisano 21 godzin temu 1 minutę temu, Get Оut napisał: Nadal nie mam pojęcia po co miałbym Ci szkodzić. Bo podobno jak ci sie przeciwstawię w czymś to będziesz moje foty wrzucał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzlafrokSzlory 86 Napisano 21 godzin temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Nie raz widziałam jak ktoś pisząc o nim nazwał go meksykańskim gangusem, a Ty do mnie że ja się nadaje do kartelu i o dekapitacjach meksykańskich. xD On jest ritatdem gangusem w dresie elzbieto. Dobrze niewazne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 472 Napisano 21 godzin temu 6 minut temu, Еlciаа napisał: Zagiąłeś mnie, teraz nie wiem co mam napisać. Podpowiem Ci, zjemy kolacje i wypijemy toast za poległych pod murem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 72 Napisano 21 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaaa napisał: Ale czy ja ciebie nazywam marynarzem czy policjantem? Czy odnosze sie do twoich wysrywow z forum? Wiec ponawiam pytanie - dlaczego nazywasz mnie prostytutka, na jakiej podstawie? jakie plamy? Na takiej podstawie że gardzę tobą i nie zasługujesz na szacunek , bo jesteś hejterą i podeszwą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 72 Napisano 21 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Bo podobno jak ci sie przeciwstawię w czymś to będziesz moje foty wrzucał To już bym codziennie wrzucał gdyby się trzymać ich chorych teorii. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaaa 72 Napisano 21 godzin temu 5 minut temu, Onaaaa napisał: Jakby na wszystko tak czlowiek patrzył że ktoś może coś zrobić to by drzwi nie otwierał, nie poznawał nowych ludzi, uciekał od każdego. Można tez użyć rozumu czy tam rachunku prawdopodobieństwa (jako matematyk pewnie wiesz ocb) i nie ładować sie w paszczę stalkera z chuujowa opinia na tym forum. W zyciu nigdy nie wiesz ale tu wiele osób cie ostrzegało a ty wolałaś heheszkowac. no chyba ze lubisz taka adrenalinkę;) to jak lubisz to proponuje ci kiedys sie powaznie postawić odnosnie wysrywow peedo i sprawdź co sie stanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 472 Napisano 21 godzin temu (edytowany) 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Wydałeś rozkaz a nie wiesz na kogo. A jak ten cel to ty Ja jestem ''generałem'' nie celem kużwa Magi Ela wybiera skazańca Edytowano 21 godzin temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1468 Napisano 21 godzin temu 5 minut temu, choroszcza jukon welcome napisał: Po prostu wyjeeebie twoje foty na forum, zeby kazdy się zapoznał z twoją nienachalną urodą, wiec nadal bądź grzeczna Będę jaka chce a fot nie wrzuci bo nie jest tobą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***** moona i salowa 20 Napisano 21 godzin temu o widmok bedzie cos grane dzisiaj ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzlafrokSzlory 86 Napisano 21 godzin temu Możesz odstrzelic parowe Filipowi bo i tak mu już nie działa i se spożyjecie romantycznie na potencję działają jądra podobno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaaa 72 Napisano 21 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, Get Оut napisał: To już bym codziennie wrzucał gdyby się trzymać ich chorych teorii. Dlaczego codziennie ? Ona sie jeszcze nigdy z tobą nie spięła wiec jak codziennie logiku? W momencie gdy ci najbardziej odpjerdala (wysrywy dziadka śliwki itd) zamyka oczy, udaje ze spi albo ze nie wierzy, ze to ty, bo doskonale wie ze jesteś poyebem ale i tak nie mowi tego głośno. wiec skad to codziennie wziąłeś retoryku jukonski? Edytowano 21 godzin temu przez Onaaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***** moona i salowa 20 Napisano 21 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Będę jaka chce a fot nie wrzuci bo nie jest tobą. byl czas z 2-3 lata temu jak widmok codziennie paradowal z fotami kafeterianek w awatarach i pisal komplementy w stylu ze jakiejs warga na nos zachodzi czy pododbne brednie przyjdzie i na ciebie jezyk czas nic sie nie martw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaaa 72 Napisano 21 godzin temu 1 minutę temu, ***** moona i salowa napisał: o widmok bedzie cos grane dzisiaj ? Już jest grane:p widnok dzisiaj stwierdził ze nigdy nie interesowal sie nasza alergia na nikiel i jej nie komentował pisania życiorysu na nowo ciag dalszy 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1468 Napisano 21 godzin temu 2 minuty temu, Spaghetti... napisał: Ja jestem ''generałem'' nie celem kużwa Magi Ela wybiera skazańca Zawsze można spaść z generała na skazańca 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaaa 72 Napisano 21 godzin temu Przed chwilą, ***** moona i salowa napisał: byl czas z 2-3 lata temu jak widmok codziennie paradowal z fotami kafeterianek w awatarach i pisal komplementy w stylu ze jakiejs warga na nos zachodzi czy pododbne brednie przyjdzie i na ciebie jezyk czas nic sie nie martw I żeby wyjęły jezyk z nosa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaaa 72 Napisano 21 godzin temu (edytowany) Kiedys myslal, ze ma moja fotę (to byla jakaś modelka z awatara) i ‚mi’ cisnal ze mam ryj jak facet itd strasznie sie podniecił w tym wyzywaniu niestety to nie byłam ja Z cyklu; gentleman, najnormalniejszy na forum, czego nie rozumiecie Edytowano 21 godzin temu przez Onaaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 677 Napisano 21 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, ***** moona i salowa napisał: o widmok bedzie cos grane dzisiaj ? Hymn kanandy na flecie Edytowano 21 godzin temu przez Malowany 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 427 Napisano 21 godzin temu 5 minut temu, SzlafrokSzlory napisał: On jest ritatdem gangusem w dresie elzbieto. Dobrze niewazne Po pierwsze to nie piszę poważnie tylko jaja sobie robię a po drugie to jak się jest gangusem to nie można chodzić w dresie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 472 Napisano 21 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Zawsze można spaść z generała na skazańca Jeszcze się trzymam krzesła nie ma opcji Edytowano 21 godzin temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzlafrokSzlory 86 Napisano 21 godzin temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Po pierwsze to nie piszę poważnie tylko jaja sobie robię a po drugie to jak się jest gangusem to nie można chodzić w dresie? Elzbieta zawróć z tej drogi zaprawdę ci powiadam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 897 Napisano 21 godzin temu 1 minutę temu, Malowany napisał: Hymn kanandy na flecie I rosół z tłustej kaczki od Marysi 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaaa 72 Napisano 21 godzin temu Chyba nie znalazł tej typiary w tych swoich apkach ze sklepu play bo ja ją jakos z instagrama wzięłam i miękkus sie podniecił i wydedukował ze ja cisnal grubo wtedy może libed pamietasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 72 Napisano 21 godzin temu 13 minut temu, choroszcza jukon welcome napisał: Po prostu wyjeeebie twoje foty na forum, zeby kazdy się zapoznał z twoją nienachalną urodą, wiec nadal bądź grzeczna To są tylko twoje mokre sny bo od wywalania fotek i privów to akurat jesteś ty niebieska karto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1468 Napisano 21 godzin temu Przed chwilą, ***** moona i salowa napisał: byl czas z 2-3 lata temu jak widmok codziennie paradowal z fotami kafeterianek w awatarach i pisal komplementy w stylu ze jakiejs warga na nos zachodzi czy pododbne brednie przyjdzie i na ciebie jezyk czas nic sie nie martw Właśnie jakoś rok minął i nie przyszedł jeszcze ten czas ale skoro ma przyjść no to poczekam bo już sie martwiłam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach