Margherite 66 Napisano wczoraj o 18:22 .....roztrząsanie, kto blokuje kto kasuje, nie ma tu nic. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 66 Napisano wczoraj o 18:23 Baba gdzie jesteś? Hania gdzie? Brum itp? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
84Michal84 391 Napisano wczoraj o 18:35 nie wiem po co usuwaja tematy, moj zostal usuniety wiec po co zakladac kolejne jak nie da sie tu pisac? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 76 Napisano wczoraj o 18:40 Wszysko się kiedyś kończy i dobrze mieć tego świadomość. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Córka mi zmarła 16 Napisano wczoraj o 18:48 (edytowany) To srorum jest mało funkcjonalne i nie ma tu zbyt wiele do roboty że już nawet nie mam srafe nałogu, za dużo ograniczen na każdym kroku, nudy, walić kafe, są lepsze fora Edytowano wczoraj o 18:49 przez Córka mi zmarła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 76 Napisano wczoraj o 18:51 Stąd się nie odchodzi dobrowolnie, więc na półki między bajki deklaracje , że są lepsze miejsca. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzlafrokSzlory 86 Napisano wczoraj o 19:01 Nie idę nigdzie już nigdy. Kafe albo nic. Lajw jasnowidza na tik toku ogladam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Roksana Wójcik, OPS Włochy 13 Napisano wczoraj o 19:03 40 minut temu, Margherite napisał: .....roztrząsanie, kto blokuje kto kasuje, nie ma tu nic. Właśnie uśpili mi konto za zgłoszenie paru wpisów świniakowi z Chojnic (bo to on blokuje) :-D 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Roksana Wójcik, OPS Włochy 13 Napisano wczoraj o 19:04 Przed chwilą, KochamElciê napisał: ja gram w gierke na laptopie, ale potem bede gral wgierki na mojej konsoli retroid pocket xD dzisiaj sciagnalem delta force i fajnie sie gra xD Nie grasz w żadne gierki, bo ci łapy kostnieją w namiocie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Córka mi zmarła 16 Napisano wczoraj o 19:05 na jutub prdola o guwnoburzach na wandzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 897 Napisano wczoraj o 19:06 41 minut temu, Margherite napisał: Baba gdzie jesteś? Hania gdzie? Brum itp? Brum napisała, że skończyła się jej cierpliwość do tego miejsca A Hanka pisze pod innym nickiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzlafrokSzlory 86 Napisano wczoraj o 19:08 Czasami kafe to jedyne medium i co zrobisz jak guwno zrobisz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaaa 73 Napisano wczoraj o 19:11 22 minuty temu, Córka mi zmarła napisał: To srorum jest mało funkcjonalne i nie ma tu zbyt wiele do roboty że już nawet nie mam srafe nałogu, za dużo ograniczen na każdym kroku, nudy, walić kafe, są lepsze fora Cho na nerwice tam tez są fajne odpaly 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaaa 73 Napisano wczoraj o 19:11 8 minut temu, Roksana Wójcik, OPS Włochy napisał: Właśnie uśpili mi konto za zgłoszenie paru wpisów świniakowi z Chojnic (bo to on blokuje) Czyżby pulsar znowu wykonał kawał dobrej roboty 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 39 Napisano wczoraj o 19:12 Niestety ma padać cały tydzień w B-ham, więc albo ktoś będzie tu moderować, albo będzie użeranie się z chorym psychicznie człowiekiem spędzającym całe dnie w namiocie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaaa 73 Napisano wczoraj o 19:12 6 minut temu, Córka mi zmarła napisał: na jutub prdola o guwnoburzach na wandzie Wanda to dawny dział gwiazdy srafe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaaa 73 Napisano wczoraj o 19:13 Przed chwilą, +RC+ napisał: Niestety ma padać cały tydzień w B-ham, więc albo ktoś będzie tu moderować, albo będzie użeranie się z chorym psychicznie człowiekiem spędzającym całe dnie w namiocie. A co z reszta? Ten cały smakosz itd. A wystarczyłoby zablokować możliwość blokowania zamiast martwic sie pogoda w Birmingham Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaaa 73 Napisano wczoraj o 19:14 1 minutę temu, +RC+ napisał: . A co z reszta? Ten cały smakosz itd. A wystarczyłoby zablokować możliwość blokowania zamiast martwic sie pogoda w Birmingham Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaaa 73 Napisano wczoraj o 19:14 2 minuty temu, +RC+ napisał: Niestety ma padać cały tydzień w B-ham, więc albo ktoś będzie tu moderować, albo będzie użeranie się z chorym psychicznie człowiekiem spędzającym całe dnie w namiocie. A co z reszta? Ten cały smakosz itd. A wystarczyłoby zabl/okować możliwość blo/kowania zamiast martwic sie pogoda w Birmingham Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaaa 73 Napisano wczoraj o 19:15 Koorwa 3 x próbuje puścić post bez żadnych slow kluczy i na różowo. wow coz za profesjonalizm w wyłapywaniu zakazanych slow, ważne ze blokowanie ma sie swietnie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaaa 73 Napisano wczoraj o 19:16 Może trzeba częściej mówić ze to ten cały smakosz blokuje bo on to chyba robi żeby kazdt pisał ze pravol Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaaa 73 Napisano wczoraj o 19:17 5 minut temu, +RC+ napisał: Niestety ma padać cały tydzień w B-ham, więc albo ktoś będzie tu moderować, albo będzie użeranie się z chorym psychicznie człowiekiem spędzającym całe dnie w namiocie. A co z reszta? Ten cały smakosz itd. A wystarczyłoby zablokować możliwość blokowania zamiast martwic sie pogoda w Birmingham Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaaa 73 Napisano wczoraj o 19:17 Ok udało sie. To był ten post do rym cyma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaaa 73 Napisano wczoraj o 19:18 Przed chwilą, KochamElciê napisał: sraudiusz sie zgadali ze srunem, ze bedzie blokowac, bo juz po egzaminach i nudzi jej sie, bolca nie ma swojego exa pod reka, wiec blokuje kafe z frustracji, bo baba bez bolca dostaje pieerdolca Klaudiusz twierdzi ze odkad umarl jej pies nie blokuje. Nie bardzo wiem jaki jest związek między 1 a 2 ale Ok. 3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 39 Napisano wczoraj o 19:20 (edytowany) 4 minuty temu, Onaaaaa napisał: A co z reszta? Ten cały smakosz itd. A wystarczyłoby zablokować możliwość blokowania zamiast martwic sie pogoda w B-ham No ja cierpliwie i naiwnie czekam aż Pulsar zamiast blokować ludzi za zgłaszanie terrorystów forumowych, pójdzie po rozum do głowy i da mi konto z narzędziami moderatorskimi Edytowano wczoraj o 19:22 przez +RC+ 1 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaaa 73 Napisano wczoraj o 19:20 (edytowany) 29 minut temu, Get Оut napisał: Stąd się nie odchodzi dobrowolnie, więc na półki między bajki deklaracje , że są lepsze miejsca. Oczywiście ze sie odchodzi dobrowolnie. Co to za słowo w ogóle dobrowolnie w takim kontekscie? Nie kazdy gnije cały żywot w piwnicy z jedyna rozrywka jaka jest Kafe zeby tylko jakis grubszy przypal mial stad wygonić. To tylko twoj kejs. Ale ze wtopa z jukonem cie nie wygoniła to widocznie będziesz tu gnił do śmierci. masa osób stad odeszla bez większych przypałów wiec nie pocieszaj sie ze jak ty nie poleziesz bo nie masz gdzie (na nerwicy by cie wysmiali) to inni tez nie odejdą. Edytowano wczoraj o 19:21 przez Onaaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czerwony nadolbrzym 1 Napisano wczoraj o 19:21 Przed chwilą, KochamElciê napisał: mozliwe, ze nie blokuje ten maly pies, ktory jej gryzl sznurowadla od butow? ciekawe czemu umarl Nie, miała na myśli cybergeja, który namawiał ją do złego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaaa 73 Napisano wczoraj o 19:24 3 minuty temu, +RC+ napisał: No ja cierpliwie i naiwnie czekam aż Pulsar zamiast blokować ludzi za zgłaszanie terrorystów forumowych, pójdzie po rozum do głowy i da mi konto z narzędziami moderatorskimi A myslisz ze to jakaś szycha? To pewnie jakis pomniejszy thebill. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaaa 73 Napisano wczoraj o 19:25 A na discordzie ktos siedzi? Spoko tam jest? Wykop dla mnie odpada , nieczytelny i ten dziwny jezyk. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaaa 73 Napisano wczoraj o 19:25 Szkoda ze sie nie chcecie na nerwice przenieść tam jest spoko. I nie są same wzniosłe tematy o chorobach tylko są tez inby 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach