Śliwka w Polonezie 782 Napisano 11 Styczeń 20 minut temu, 250GodzinTak napisał: Dzieciom się nie odmawia, a ja wpłacam na schroniska dla zwierząt. W poniedziałek jadę z kocami, kołdrami i poduszkami dla zwierząt, plus karma. A skąd masz te koce, kołdry i poduszki? Starocie z domu czy zakupiłaś wpłacając? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 72 Napisano 11 Styczeń Och ten Oliver.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 248 Napisano 11 Styczeń 47 minut temu, Onaaaa napisał: Może żulem chciał być? Krzysztof Krawczyk taki tekst co innego wstawię jak się uda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 248 Napisano 11 Styczeń Zawsze żulem chciałem być 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1498 Napisano 11 Styczeń 9 godzin temu, Fifofa napisał: Zawsze żulem chciałem być Ta jest fajna. 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1498 Napisano poniedziałek o 14:15 Warszawa. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 686 Napisano wtorek o 19:23 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 479 Napisano czwartek o 17:38 Może nocą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 479 Napisano czwartek o 21:01 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 479 Napisano czwartek o 22:09 Blok tematu, bo tył kogoś boli.. życie ... Ja mam wywalone Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 72 Napisano czwartek o 22:16 5 minut temu, Spaghetti... napisał: Ja mam wywalone Wiesz, że żartuję, na tamtym temacie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 72 Napisano czwartek o 22:18 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 479 Napisano czwartek o 22:22 5 minut temu, Margherite napisał: Wiesz, że żartuję, na tamtym temacie Wiem, ja też, więc nie przejmuj się i nie smutaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 479 Napisano czwartek o 22:28 Zamiast karetki lepiej od razu policje wzywajcie niektórzy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 479 Napisano czwartek o 23:17 Więc dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 479 Napisano piątek o 00:01 . . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 950 Napisano piątek o 17:33 Leciało w pewnej restauracji 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 686 Napisano piątek o 20:18 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 479 Napisano piątek o 20:58 Lecimy z tematem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 479 Napisano piątek o 22:12 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1498 Napisano piątek o 22:15 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 479 Napisano piątek o 22:31 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 133 Napisano piątek o 23:11 Jeszcze jeden tym razem cover... świetni są: ) Dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 133 Napisano piątek o 23:26 A to jeszcze jeden... już kiedyś kiedyś wklejalam... zespół mojej znajomej. : ) 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 479 Napisano piątek o 23:33 Przypomniałaś mi tą melodią sen ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach